PDA

View Full Version : Bad Beatovi!

Pages : [1] 2

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 12:27 AM
Najgora stvar u pokeru..koja mu daje posebnu draž :)
Koji su se vama najgori bad beatovi događali, kako ih podnosite, i kako često vam se događaju?:rolleyes:

mbosec
09-27-2008, 10:43 AM
e kad bi bilo objašnjenje ove meni Tazmanijske riječi rado bi ti rekao...dakle što su to Bad Beatovi?Hvala

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 10:55 AM
To ti je situacija u kojoj sa puno jačim kartama na stolu uspiješ izgubiti..

npr. Moj najgori bad beat je bio kad sam imao poker aseva, znaci 2 u ruci i odmah na flopu se otvaraju druga 2(srce i karo), te dvojka srca.. Lik ide all in sa 3 i 4 od cega je četvorka srca, a trojka tref..
turn karta je trojka srca..
river karta je petica srca..
lik dobije skala u boji!!!!!! Kolika je to vjerojatnost??? Da ja dobijem poker ASEVA i on dobije neku jadnu skalicu sa svojom jednom kartom!

Eto to ti je Bad beat! Ruke u kojima bi uložio kuću da ćeš dobit,i onda ti se izvrnu takve karte.. :D

mbosec
09-27-2008, 12:21 PM
sory što nikada čuo za takav naziv...i da ovo ti se opako sreća namrgodila sa ovakvim gubitkom...sigurno već dugo igraš poker da ti se desilo nešto ovako grdo..da si igrao na cash stolovima sigurno bi dobio onaj jackpot koji se dobija kada izgubiš sa takvom rukom:)
tvoj je primjer puno bolji od mojih tako da svoje neću ni spominjati..bitno najgore mi je kada učestalo gubim sa bojom od fulova ali nist strašno...kako bi svi rekli to ti je poker

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 12:34 PM
Baš tako, to je poker... :) i nemozes protiv toga.. :)

snabo87
09-27-2008, 12:38 PM

npr. Moj najgori bad beat je bio kad sam imao poker aseva, znaci 2 u ruci i odmah na flopu se otvaraju druga 2(srce i karo), te dvojka srca.. Lik ide all in sa 3 i 4 od cega je četvorka srca, a trojka tref..
lik dobije skala u boji!!!!!! Kolika je to vjerojatnost??? Da ja dobijem poker ASEVA i on dobije neku jadnu skalicu sa svojom jednom kartom!

Eto to ti je Bad beat! Ruke u kojima bi uložio kuću da ćeš dobit,i onda ti se izvrnu takve karte.. :D
Pozdrav,to je stvarno BADbadBAD-beat.Dosta poker kuca daju i 2000$ kad im mailas bad-beat.Ta tvoja situacija se vrlo rijetko srece.U zadnja tri dana foldao sam!!! (morao) 2 fulla,4 skale, 2 boje I SINOC NA LIVE TURNIRU u Zadru
pao na slabiju boju! Tip pri blindu 100/200 preflop raise 700chip. Platim ga sa 7,3 u hercu (zasto?- na nekom drugom postu).Flop: 5h,10h,Ap!
Tip raise oko 1000,opet platim.TURN: Ah! Tip check ! Ja check. RIVER: 9tref Tip all-in,ja:Evo placam da ti vidim taj full! Tip okrece 8h,9h.I ja ispadnem a on kao chip leader za 7 min.! Tudum ostaje tudum na svakom meridijanu ovog svijeta!:(

Zaratustra13
09-27-2008, 12:43 PM
Jucer smo haklali cash privatno u sitnu lovu i uglavnom imamo 20 kn obadvojica..on je na ranoj poziciji digo do 3kn ja pratio na srednjoj poziciji sa par 6 u ruci svi ostali fold...flop 6h 8k 10p....on zabeto pot ja samo call...turn je doso 7k tu sam se vec bojao skale ali i dalje sam imo osjecaj da sam jaci..on posto je prvi na poziciji zabeta jos 5kn ja pratim normalno sa trilingom osjeco sam da dominiram u ovom handu..i river padne 2k posto mi je ostalo jos nekih 10-ak kn gurno sam u all in ne sluteći boju na riveru koju je on dobio s kartama 3k10k (ovdje neka se uzme u obzir da sam bio nazivciran od strane jednog covjeka koji je prisustvovo kao observer tom cashu) te sam i sam svjestan da sam uzas lose odigro to..ali covjek je na runner runner dobio boju sto me u tom trenutku jako nazivciralo...
ali sta ces to je poker zbog toga ga volimo...igrat

Problem je kod bad beatova sto nas izbaci iz takta uzasno smo nervozni...dobar igrac mora naucit uvijek kontrolirat svoje osjećaje u svakoj situaciji..bez obzira koliko to teško bilo

obiwan2507983
09-27-2008, 12:47 PM
a uvijek ima tih bad beatova... neki dan mi se dogodilo na flopu 8 8 7, a ja u rukama 8 poslije otvala jos jednu 7 i na kraju 2... i guram all in i frajer ima dvije sedmice... a sta ces... los dan

boris1987
09-27-2008, 12:50 PM
Pozdrav,to je stvarno BADbadBAD-beat.Dosta poker kuca daju i 2000$ kad im mailas bad-beat.Ta tvoja situacija se vrlo rijetko srece.U zadnja tri dana foldao sam!!! (morao) 2 fulla,4 skale, 2 boje I SINOC NA LIVE TURNIRU u Zadru
pao na slabiju boju! Tip pri blindu 100/200 preflop raise 700chip. Platim ga sa 7,3 u hercu (zasto?- na nekom drugom postu).Flop: 5h,10h,Ap!
Tip raise oko 1000,opet platim.TURN: Ah! Tip check ! Ja check. RIVER: 9tref Tip all-in,ja:Evo placam da ti vidim taj full! Tip okrece 8h,9h.I ja ispadnem a on kao chip leader za 7 min.! Tudum ostaje tudum na svakom meridijanu ovog svijeta!:(
ti si prije flopa trebao foldat te karte!!! ja sam jucer na turniru prije flopa na final tableu foldao u situaciji kad sam ostao sam jos ja za callat 7 7, A J s J Ks, i sve se to isplatilo jer sam kasnije osvojio turnir:)

clemenza
09-27-2008, 12:51 PM

da, gadna situacija

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 12:51 PM
Problem je kod bad beatova sto nas izbaci iz takta uzasno smo nervozni...dobar igrac mora naucit uvijek kontrolirat svoje osjećaje u svakoj situaciji..bez obzira koliko to teško bilo

Slažem se.. Triba bit cilo vrime skuliran i svatit da se to može svakome dogodit.. Jako je teško igrat dalje dok se ne smire emocije i razočaranje.. Al jbg..triba naučit to! :)

obiwan2507983
09-27-2008, 12:54 PM
a zato bas mislim da nije isto igrat online i live

puno lakse je online jer nevide svi tvoju facu punu gorcine

stuntsr
09-27-2008, 01:00 PM
ma ima situacija u pokeru da se covijek jednostavno cudi kako je stvarno sve moguce, nedavno smo igrali u neku sitnu lovu to mi je najsvijeziji bad beat, gdje sam ja imao 8 i 6 u ruci, a u flopu izadje 8 8 2, odem u protivnikov all in gdje meni ostaje nesto sice za pekaru, i on me prati, i dalje izadje 3 J, a tip mi uzme pot sa takodjer 8 ali A kicker.....:eek: no vratio sam se ja brzo u igru ali ne vise toliko koncentriran da sam brzo ispao:(

Zaratustra13
09-27-2008, 01:24 PM
da ma stvar je u tome da na netu kad igras i u zivo je razlika ko nebo i zemlja..uzivo moras bit puno koncentriraniji i obuzdavati svoje emocije teze se puno kontrolirati jer doma ti mozes kontroliratu okruženje u kojem igraš pred kompom ali uživo nemožeš

ikaman
09-27-2008, 01:35 PM
najgori bad beat mi je bio kada sam imao 7 4 offsuit, limpao sam prije flopa. Doslo na flopu 7 7 4. digao na 20 eura, pratio me jedan tip. na turnu dosao A digao na 20, ovaj drugi na 40, ja all , tip call. imao je A K u potu oko 300 eura i normalno na riveru dosao jos jedan A

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 01:42 PM
najgori bad beat mi je bio kada sam imao 7 4 offsuit, limpao sam prije flopa. Doslo na flopu 7 7 4. digao na 20 eura, pratio me jedan tip. na turnu dosao A digao na 20, ovaj drugi na 40, ja all , tip call. imao je A K u potu oko 300 eura i normalno na riveru dosao jos jedan A

UFFFF to je gadno bolilo..:(

ante
09-27-2008, 01:42 PM
a tesko je rec bilo kakav bad beat na ovaj prvi koji stavio kad je taj jbg za povijest...
al stalno na kucnom texasu u drustvu redovito sam taj koji u riveru izgubi s puno jacim kartama tako da sam se vec naviko iako i danas znam jako burno reagirat kad vidim kakve mi gluposti frendovi igraju i onda ih jos river posere...

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 01:49 PM
Je, za povijest je.. :) Al očito ništa nije sigurno:(

player1608
09-27-2008, 01:53 PM
nema bolje stvari nego kad vidis neki bad beat, normalno kad se dogodi nekome drugom, a ne tebi... jer kad se tebi dogodi nije bas neka fora:))):confused:

Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 02:27 PM
nema bolje stvari nego kad vidis neki bad beat, normalno kad se dogodi nekome drugom, a ne tebi... jer kad se tebi dogodi nije bas neka fora:))):confused:

hehe, u pravu si.. Al dobro, vec sam se pomirio sa većinom svojih bad beatova...

DanielCro
09-27-2008, 06:49 PM
Ja - JQ
On - 66

Flop - JJQ, Turn - 6, River - 6..
Izgubio sam 23$ u tom handu.. :rolleyes:

stuey109
09-27-2008, 08:50 PM
Desilo mi se prije 2 sata:

All in situacija:

Ja: Ad Kd button
On: 2s 2c big blind

flop: Ac Kc 7h

turn: 3c

river: 9c

Ispao sa 10$ sit 'n go-a...

MrIvey1985
09-27-2008, 10:05 PM
A bad beatovi, dogadaju se stalno, mislim to je neizbjezno... Samo ono, sto je bad beat... Recimo ona prva ruka, (JQ) pa flopnut full house, to jest bad beat poslije flopa, ali prije flopa je on bio ahead. Tako da ne znam, nije uvijek lako definirati. Vise se s tim i ne zamaram, iznervira me na dvije minute i idem dalje, sta ces. All in pf s kecevima je uvijek ispravana, a donkovi nek samo call - aju sa 79, obit ce im se o glavu prije ili kasnije :cool:

Skrbo
09-28-2008, 03:20 PM
Evo sjecam se proslog tjedna..
Nije nikakva online igra ili nesto za novce..
Bio je to poker za zajebanciju s prijateljima..
Bilo je nas 11.
Nakon koja 2 sata igre ostalo nas 3..
I sad ja imao samo 1.6k chipova, frendovi po 3k 4.5k..
Dobijem karte 9 i 4...
Rekao necu na to..
Bili su ulozi 200 small 400 big..
rekao cekat cu asa pa all in :D
kad ono flop
3 7 9... nakon toga 9.. pa 9..
:(
aj zamisli..
i onda dobijem Ad 10d idem na all in i spusim
heh.. losa noc za mene..

granazg
09-28-2008, 06:50 PM
Desilo mi se prije 2 sata:

All in situacija:

Ja: Ad Kd button
On: 2s 2c big blind

flop: Ac Kc 7h

turn: 3c

river: 9c

Ispao sa 10$ sit 'n go-a...

meni se isto na starsima dogodila slicna ruka samo sta samja imo setane kraljeve ali jebiga iso je on allin preflop ja call sa kk

daim
09-28-2008, 09:49 PM
evo i moj jedan...
kucna partija, sitna lova...

drzim 5 5 i frajer raisea prije flopa 4BB, ja jedini caller i dolazi flop 8 5 2.. on gurne all in, ja call... lik pokazuje svoj favorite A 8

dolazi turn 2
river 8...

popizdim i zguzvam svoj hand... (sjebo deck od 10€)

POANTA price: Uvijek igrajte favorite hand!
..zato ga i igrate kad vam je favorite (ocito). :)

Tompolinho
09-29-2008, 09:41 AM
Ove godine na WSOP-u je lik izgubio sa 4 asa protiv Royal Flusha. Valjda najgori bad beat u povijesti WSOP-a...
Bilo na telki...

Tompolinho
09-29-2008, 09:43 AM

Na party pokeru bi dobio 80000 USD za to...

granazg
09-29-2008, 10:30 AM
Na party pokeru bi dobio 80000 USD za to...

nebi dobio nista jer nije imo oba dve karte za str8 flush
moras u ruci drzat oba dve karte za kombinaciju

jozo
09-29-2008, 11:22 AM
bad beatovi bad beatovi... sinoc sam pratia jednog leeka na pokerstarsu jedan veliki turnir i nisam vjerovao... leek je zavrsia prvi... i leeek je... nikad nisam tako nesto vidio... svaki all in kad je bio za njegov tournament life i svaki put je bio dominiran i tako negdi 10 puta!! i svaki put se izvukao i to nevjerojatna sreca. Primjer handova s kojima je dobia

10 10 vs QQ na riveru 10
AJ(offsuited) vs QQ pogodi flush na riveru
K2 vs AJ pogodi K
55 vs KK pogodi 5
Q6 vs AQ pogodi 6

itd itd itd... jednostavno nevjerojatno

bresha
09-29-2008, 11:49 AM
a uvijek ima tih bad beatova... neki dan mi se dogodilo na flopu 8 8 7, a ja u rukama 8 poslije otvala jos jednu 7 i na kraju 2... i guram all in i frajer ima dvije sedmice... a sta ces... los dan

gdje je ovdje bad beat? :confused:

snabo87
09-29-2008, 07:44 PM
Evo jedan all in za zabavu :D

granazg
09-29-2008, 07:48 PM
gdje je ovdje bad beat? :confused:

da istina to uopce nije badbeat jer je vec na flopu bio bolji

alf
09-29-2008, 10:14 PM

ides, pa ja bi prestao igrat poker na neko vrijeme, ne mos vjerovat. i sta mislis da je na stolu fakat neki ogroman pot, pa puko bi stari...al opet to je igra, rekli bi neki

Lovro
09-29-2008, 10:52 PM

vjerojatnost ti je 1/2.7 milijarde

Gorule-NoFoldpoker
09-29-2008, 10:54 PM
vjerojatnost ti je 1/2.7 milijarde

Hvala na i toj informaciji.. sad mi je lakše :) :)

Lovro
09-29-2008, 10:56 PM
nisam ja racunao nego je to komentator reko u nekom filmicu koji sam gledo, netko ga je posto to na forum. ugl frajer ima JQd a drugi ima 2 asa u ruci i dobije poker A a ovaj drugi slozio royal flush

Gorule-NoFoldpoker
09-29-2008, 10:58 PM
nisam ja racunao nego je to komentator reko u nekom filmicu koji sam gledo, netko ga je posto to na forum. ugl frajer ima JQd a drugi ima 2 asa u ruci i dobije poker A a ovaj drugi slozio royal flush

E da, pogleda san to.. To je još bolesnija ruka bila :) Al lik je ispa junački, od royal flusha, a ja od male skale u boji, koju lik nije vidia ni na kraju pameti :)

Lovro
09-29-2008, 11:04 PM
sta ces, poker ne mozes foldat :D

AndersonZ
09-30-2008, 12:25 AM
era bom se tivesse pelo menos traduzido, pq aí encima năo entendi nada, ou bulufas se preferirem. aliás sei lá que lingua é essa.

DanielCro
09-30-2008, 12:30 AM
Ja sam sad sve pare spisko na bad beat-ove..
5 komada u roku pola sata, uvijek vodim na flop-u i na
turn-u i onda jebene debile pogodi na riveru, mamu im jebem.. :mad:
Sad moram cekat bonus.. e, zivcan saaaam...aaaaaaaa :D
Nikad vise ne igram: KK, AA, AJ, QQ, Tris petica.. Nikad lol..
Na sve ove handove sam izgubio u roku pol sata.. Sve pare..

sine
09-30-2008, 04:32 PM
ja AA

lik-77

prije flopa sam rejznul 6 puta bilndova on kola ,flop dolazi A,3.K...E DA BLINDOVI SU B ILI 50-100.JA ČEKIRAM JER GA PECAM ON GURA ALL IN JA NARAVNO CALAM. DOLAZI TURN 7 I NARAVNO RIVER 7 E ZA POLUDI.NAJGORI BAD BEAT KAJ SAM DOZIVIO

laufer666
09-30-2008, 09:10 PM
Ova tvoj poraz je nesto najbolesnije sto sam cuo. A eto Karta je kur*a

ziginjo
09-30-2008, 09:46 PM
ja A3
lik AJ
prije flopa je bio mali raise,ja sam bio SB i pratim flop A39...ja raise on call,okrene se turn 8 ja reko nemam sta cekat ode all in i on call river jos jedna 8 i ciao :D

DanielCro
09-30-2008, 09:48 PM
ja AA

lik-77

prije flopa sam rejznul 6 puta bilndova on kola ,flop dolazi A,3.K...E DA BLINDOVI SU B ILI 50-100.JA ČEKIRAM JER GA PECAM ON GURA ALL IN JA NARAVNO CALAM. DOLAZI TURN 7 I NARAVNO RIVER 7 E ZA POLUDI.NAJGORI BAD BEAT KAJ SAM DOZIVIO

Ja sam jednom imo flopan full house i frajer na turnu i na riveru uhvati
quads.. to je meni bilo za pamcenje :)

snabo87
10-01-2008, 09:31 AM
Nema šta,River is the best! Čuvajte se rivera na noiq! Ekipa neće baciti karte!
Igrati blind 0,5$/0,10$ je identično freerollu! OK,tip je imo 2 dame, ali shortstacker ti neće baciti AK,bez obzira na flop!

MrIvey1985
10-01-2008, 10:34 AM
offtopic

a tebi je nick jebanje????

Pa sto ne kazes, bili smo sinoc za stolom na onom $300 almost freeroll - u.

Dobar nick, dobar nick hehe

olinzg
10-01-2008, 10:52 AM
evo upravo izgubio sa QQ od 77 :(

na necu rec kojem pokeru jer nije noiq :D

a imo sa i good very good beat na full tiltu...

uso sa 50 $ u sobu i udje tipsa 100. prvu ruku raisa nekih 7-8 $, bio je 1/2 $ NL, i ja platim sa KJ, i na stol A,10,Q...fini str8 u glavu, tip ode allin,ja umro od smijeha i platim, malo sa strahom ipak...jadni covjek imo AA u ruci,izgubio sa trisom aseva...jbg dogodi se...

snabo87
10-01-2008, 07:15 PM
evo upravo izgubio sa QQ od 77 :(

na necu rec kojem pokeru jer nije noiq :D

a imo sa i good very good beat na full tiltu...

uso sa 50 $ u sobu i udje tipsa 100. prvu ruku raisa nekih 7-8 $, bio je 1/2 $ NL, i ja platim sa KJ, i na stol A,10,Q...fini str8 u glavu, tip ode allin,ja umro od smijeha i platim, malo sa strahom ipak...jadni covjek imo AA u ruci,izgubio sa trisom aseva...jbg dogodi se...
Probaj napraviti ovaj posao !;)

exoduszg
10-02-2008, 09:57 AM
era bom se tivesse pelo menos traduzido, pq aí encima năo entendi nada, ou bulufas se preferirem. aliás sei lá que lingua é essa.

super si ti to nama objasnio :D

stuntsr
10-02-2008, 10:07 AM
jucer me dvije ruke otjeraju u minus, dva puta za redom izvucem AAA i ispadnem jednom s bojom i jednom sa skalom, poludio sam... sta reci vise srece drugi put :D

snabo87
10-02-2008, 10:31 AM
jucer me dvije ruke otjeraju u minus, dva puta za redom izvucem AAA i ispadnem jednom s bojom i jednom sa skalom, poludio sam... sta reci vise srece drugi put :D

That's NoiQ, dečko, nisi jedini

stuntsr
10-02-2008, 11:09 AM

ma znam jbg, dogada se......ali nije me dugo htio as i krene jucer, al izgleda mi nije sudjen :D

Konzerva
10-02-2008, 01:56 PM
Ja bi rekao That's poker nemoj pomislit da branim NoIQ ili bilo sta drugo ali naravno da se to dogadja zato na takve karte treba raisat prije flopa da ne dozvolis da te neko prati sa 2 i 5 u boji i dobije boju ili skalu.

snabo87
10-02-2008, 02:08 PM
ma znam jbg, dogada se......ali nije me dugo htio as i krene jucer, al izgleda mi nije sudjen :D

Juče sam 7 handova za redom dobio A s min 9, i nijednom nije izasao! Onda dobijem 5c,7c, platim preflop raise i dma izadje 6c,4c (opaaa) i naravno ko? A ! I kako to biva...ne bi boja u trefu na NoiQ izasla,pa da i sam vlasnik igra ! ;)

fichozg1
10-02-2008, 02:32 PM
ja sam imao 6-6,na stol je doslo 6,5,5,J. on je otisao all in i imao je 5,A i dosla je zadnja 5 :)desavalo se i gorih stvari al ova se desila nedavno

sine
10-05-2008, 12:30 PM
da skuzio sam na Noiq svi igraju do rivera pa za poludit da neznam kako pametno i skolski odigram svi sve prate bilo da se radilo o chasu ili turniru....neznam mozda se meni priviđa ali sam dobio takav dojam,masu puta frajer mi izbije dva para i to slika sa npr.7 3 sjutano i to na riveru,pa nemres vjerovat:mad:

bari77
10-05-2008, 01:11 PM
da na noiq ima previse ljudi koji idu do rivera i zato taj river treba igrat jako pazljivo i ne previse betat a preflop s premium hendovima reisat 4-5bb... ja sam u zadnja tri dana imo tolko bed beatova na riveru da je to bolesno al i meni se znalo dogadat da sam nekog nadkupio na riveru al u manjoj mjeri...
river karta - vrazja karta!!!

bari77
10-05-2008, 01:50 PM
54

evo sta mi se sad dogodi vrazji river!!!

mile88
10-05-2008, 02:48 PM
54

evo sta mi se sad dogodi vrazji river!!!

Pa ovo ni nije neki bad beat, takvih situacija ima koliko hoćeš. Prije flopa je on bio 62% favorit, tebe je posro flop, a njega opet river.

zolebeg
10-05-2008, 03:59 PM
neki dan odemo par mojih drugova i ja na freeroll turnir u casino... i do 1500 pocetnih cipova meni ostane jedno 850 i to bez da sam igrao jer nisam postene karte dobio i ono sto sam dobio flop me aps ne potrefi... elem dobijem dva asa i ja lagano all in i ovaj jedan drug me prati i smije se ... pada flop 7 4 4 J 9 (znakovi nebitni) i lik okreće dvije četvorke... svasta

lovac86
10-05-2008, 05:32 PM
puno vise bad beatova sam dozivio na netu, zato kaj ima puno vise ribetina pa tesko mozes nekog pokusat stavit na nesto, ali oni koje sam dozivio na live igri su bili puno bolesniji i puno sam vise para izgubio pa su mi se i zbog toga vise urezali u pamcenje

lovac86
10-05-2008, 05:37 PM
najvise volim kad mi neko plati rupetinu 2 puta i to ne jeftino, poskupljujem ja to kolko got mogu, ali ne riba se nece bacit i onda ga posere, pokusavam ostat hladan na to (govorim sam sebi: ma vec ces ti meni naletit ribetino i uzmem si za zadatak samo njega uzet tu partiju iako znam da to nije dobro za moju igru, ali ne mogu si pomoci)

spuzva_bob
10-05-2008, 08:00 PM

ko tu koga Jeb....? on ode all in sa mogucom skalom ... ocito je lik imao 6 puta tvoj all in... zato nije problem davat takve uloge... i ako je to istina sta tvrdim,onda to nije nikako los ulog... PS los ulog=bad beat...

BigDaddy
10-05-2008, 08:26 PM
Moja hand KK njegov QQ
Flop KQ river Q
smijeha na sve strane bilo a moj face ko da me pregazio traktor

parenzo
10-09-2008, 12:13 PM
evo jedna bolestina,svi smo bili allin preflop,(dobro ovaj sa 6 2 je bio shortstack ali mislim opet 62???,najvjerovatnije je htio krasti blindove) i normalno bude nagraden

parenzo
10-09-2008, 12:23 PM
evo jos malo

rokosplit
10-09-2008, 12:25 PM
lol. dva puta runer runer. al reci mi, jesi im da turn besplatno?

parenzo
10-09-2008, 12:25 PM
i naravno BB svih BB

parenzo
10-09-2008, 12:26 PM
bilo je allin preflop

parenzo
10-09-2008, 12:27 PM
sve ruke su bile allin preflop

rokosplit
10-09-2008, 12:28 PM
cekaj, vamo sa KK vs 78 pise pot $2,5K? koliki su bili blindovi?

rokosplit
10-09-2008, 12:30 PM
vidim sad 100/200. a jebiga, nadam se da imas dobar bankroll :D

parenzo
10-09-2008, 12:32 PM
sve je to dio igre

parenzo
10-11-2008, 12:46 AM
evo kako se idiotizam nagraduje
ova ruka stvarno dovodi upitanje postenost online pokera,jer je frajer zvao moj allin preflop

snabo87
10-11-2008, 08:24 AM
evo jos malo
To je taj glupi Tilt poker! Jednom me toliko nije islo,i toliko bad-beatova me ukakilo da sam,kad sam dobio poker kraljeva,pomislio da tip ima poker aseva iako nije nijednog bilo na boardu,ali ne bi me iznenadilo da je u ruci imao 4 asa u hercu! :D

frfi
10-11-2008, 10:01 AM
moj među najgorima. imam ručni par aševa i još jedan frend isto. a treći frend gura preko nas all in s Q7. i normalno na flopu dolaze 2 babe.

bizge
10-16-2008, 03:47 PM
Bah
Srećom da je bio freerol jel bi inače totalno poludio..
Dakle, imam par petica i frajer prije mene gura al in, a do tada je u biti gurao na visoke karte, i ja ga pratim i naravno on ima kranja i damu, a flop

A A J

turn 7

river J!!!!!!!!!!!

I izgubim na kickera... Ništa ostane mi još nešto malo chipova i ja sljedeću ruku dobije 9 J karo, a takve karte volim pa ja guram all in, a ovaj tip s poletka priče stavi all in da otjera ostael, i pokažu se karte, i on ima

2 2, i na ravno meni se ništa ne otvori i uzme me...

Ništa, re-buyam se ja, i odmah sljedeću ruku dobije A J srce!
I opet taj frajer gura all in... I naravno pratim ga i on ima 9 9

I flop K 2 9!!

Na kraju mi se otvori as na riveru ali opet nedovoljno...

Šta uopće reći... Srećom da sam odustao jer bi me sigurno uzeo opet na neku glupost... Pa zar je moguće da baš tri puta za redom baš on ima više sreće nego ja...

Uhhh... Srećom da je bio freeroll kao što rekoh.... :D

Nolecar
10-17-2008, 08:40 AM
Bah
Srećom da je bio freerol jel bi inače totalno poludio..
Dakle, imam par petica i frajer prije mene gura al in, a do tada je u biti gurao na visoke karte, i ja ga pratim i naravno on ima kranja i damu, a flop

A A J

turn 7

river J!!!!!!!!!!!

I izgubim na kickera... Ništa ostane mi još nešto malo chipova i ja sljedeću ruku dobije 9 J karo, a takve karte volim pa ja guram all in, a ovaj tip s poletka priče stavi all in da otjera ostael, i pokažu se karte, i on ima

2 2, i na ravno meni se ništa ne otvori i uzme me...

Ništa, re-buyam se ja, i odmah sljedeću ruku dobije A J srce!
I opet taj frajer gura all in... I naravno pratim ga i on ima 9 9

I flop K 2 9!!

Na kraju mi se otvori as na riveru ali opet nedovoljno...

Šta uopće reći... Srećom da sam odustao jer bi me sigurno uzeo opet na neku glupost... Pa zar je moguće da baš tri puta za redom baš on ima više sreće nego ja...

Uhhh... Srećom da je bio freeroll kao što rekoh.... :D

jucer me neki frajer od zadnjih 10 ruku koje sam odigrao na stolu digao 9 puta!

on chip leader a ja se stalno rebuyam na pocetku turnira!!!
Nebi se bunio da sam igrao onako kako donkeys igraju pa guraju all in na bas svaku kartu na pocetku turnira nego sam u all inu prije flopa u 7 od tih 9 ruku opako dominirao!!! npr zadnji 9 put kad sam odustao(tj. nisam imao vise love za rebuy:D), ja 10 10 on 5 5 i turn 5!
Misim da bi morao malo odmorit od pokera jer cu se razbolit u glavu(ako vec nisam)!!!

snabo87
10-17-2008, 09:15 AM
Znam da vam je već dosta svih BB na internetu,al evo još jedan. U mjesec dana sam ih skupio ipak previše ! That's internet poker!

Konzerva
10-17-2008, 09:57 AM
Izvini snabo zasto je ovo BB?

bizge
10-17-2008, 10:42 AM
Pa u biti i nije jer nije izgubio, ali samo je htio pokazati da "shit happends" :D
Pogotovo ako je foldao nakon rivera :D

Konzerva
10-17-2008, 10:44 AM
Pa ako malo bolje pogledate lik ima full house sto je jos uvijek jace od boje :p

bizge
10-17-2008, 10:45 AM
uglavnom želio sam i ovo negdje napisati...
Početak turnira, podijele se karte i dobije A Q
Nije loše, i dođem na red i betnem nekih 200-njak chipova, i onda sljedi, drugi raisa, treći resaisa, sljedeći gura all in, i svi prate tako da sam i ja ušao...
Uglavno nas 6 je guralo all in na prvu ruku :)

Pokažu se karte, i nitko nema ni asa i poker par... Znači u prednosti sam, i svi imaju nešto tipa Q 7, K 9, K4...

I naravno na riveru paden 9... ali ajde ovdje je stvarno bilo teško za očekivati da baš ništa nikom neće pasti, jer je bilo dalkoe previše igrača koji su ušli u pot, već sam se jedino mogao nadati da će se baš meni nešto otvoriti :)

bizge
10-17-2008, 01:32 PM
Pa ako malo bolje pogledate lik ima full house sto je jos uvijek jace od boje :p

Pa da, ali otkud je on znao da frajer ima full? To je saznao tek kasnije...

ajkula555
10-18-2008, 04:26 PM
Uh,svoje bad beatove nisam upamtio,trudim se ne razbijat glavu time,al mislim da mi se dogodi neš poput Quad vs Straight flush,a da sam ja na luzerskoj strani,pa pojeo bi stol...:eek::eek:

Skrbo
10-18-2008, 04:43 PM
Izvini snabo zasto je ovo BB?

na pocetku sam mislio ti pitas sto je to big blind :D kad ono on misli na bad bet :)

childrenofbodom
10-20-2008, 09:00 PM
evo jednog bad beata imam 10 10 blindovi 400 800
raisam 3000
jedan me call-a
flop 10 10 Q
ja check on raise 2000 ja call
turn K
ja chek on all in ja call
on K K
river K

Bolesno.

mvp233
10-20-2008, 09:22 PM
ja(20 000): Ah 9c idiot(60 000)

flop: As 10h 9d

ja check..lik bet 2000..ja raise 10 000..lik all in..reko ima tris valjda al ajde call kad sam comited već i okrenu mu se karte Js 9s..reko jebeno, runner runner ga spašava

turn: 4s

river: 7s

i krele me izbaci, a kaj je najgore još je i bubble bio..

Konzerva
10-21-2008, 12:47 AM
Ja sam upravo imao jedan bad beat.

U ruci mi je 99 flop je 9 8 Q ja bet lik prati otvorena boja. Izlazi druga dama sad imam full i ne interesuje me boja ja bet jos vise lik prati hajd reko ima damu. Izlazi i 3 dama na riveru lik je imao dva kralja u ruci :( i full dama i kraljeva.

childrenofbodom
10-21-2008, 08:54 AM
evo za mene jos jednog nevjerojatnog poraza

imam A Q

flop 10 J K

on gura all in ja callam
imao je J K

turn 2
river J

pa da poludis

laufer666
10-21-2008, 09:00 AM
Evo jos jednog bad beat-a-

Ja A Q

flop A Q 4

turn 3

river 2

on je imao A 5

miroror
10-21-2008, 10:51 AM

I ja tako kažem, ali i dalje imam velikih problema.... trebam više samokontrole.....

lud sam kad takvi natkupi budu!!!!

parenzo
10-21-2008, 07:33 PM
evo jedna bolestina sa FT. allin pre-flop i suckout na riveru
Full Tilt Poker Game #8593391041: $27,500 Guarantee (65384512), Table 85 - 80/160 - No Limit Hold'em - 15:19:50 ET - 2008/10/21
VMikko (Observer): gh
Seat 1: MindHunter83 (2,465)
Seat 2: BlancaMatilde (6,010)
Seat 3: fitz916 (9,475)
Seat 5: parenzo (5,160)
Seat 6: Robert Wegner (9,383)
Seat 7: sparr___ribb (5,637)
Seat 8: jam169 (14,298)
Seat 9: jeesus (5,505)
parenzo posts the big blind of 160
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to parenzo [Kh Kd]
MindHunter83: omg
MindHunter83: that sucks
Robert Wegner folds
sparr___ribb raises to 480
jam169 calls 480
jeesus folds
MindHunter83 folds
BlancaMatilde folds
fitz916 calls 480
parenzo raises to 5,160, and is all in
sparr___ribb has 15 seconds left to act
sparr___ribb folds
jam169 raises to 14,298, and is all in
FINALLY313 sits down
FINALLY313 adds 3,108
fitz916 folds
jam169 shows [Qs Ac]
parenzo shows [Kh Kd]
Uncalled bet of 9,138 returned to jam169
*** FLOP *** [Jd Tc 8d]
*** TURN *** [Jd Tc 8d] [4c]
*** RIVER *** [Jd Tc 8d 4c] [9d]
jam169 shows a straight, Queen high
parenzo shows a pair of Kings
jam169 wins the pot (11,280) with a straight, Queen high
parenzo stands up

djuka84
10-21-2008, 07:42 PM
evo jedna bolestina sa FT. allin pre-flop i suckout na riveru/cut

Ne razumijem zasto si isao all in odmah. Mogao si samo call-at, vidjet flop, nije bilo A i onda veliki raise ili all-in. Tesko da bi te onda pratio. To je moje misljenje

parenzo
10-21-2008, 07:49 PM
nisam htio riskirati,bio je raise,call,call pot je vec bio 1800,tako da sam isao to uzeti preflop,ovaj sto je prvi raisao je bacio isto AQ nakon mog allina,alovaj majmun mora zvati,poslje isti frajer zove allin sa 55 protiv AA i dolazi mu petica na turnu,bolesno,a jucer sam imao dvije jako slicne situacije.isto suckout na riveru.cak mi je jedan idiot uhvatio 1 outer na riveru,ma polako se ja povlacim sa online igre,previse mi je to sve pocelo smrditi.ziva igra RULES!

parenzo
10-23-2008, 01:22 PM
evo dokaz da me izgleda online poker bogovi nevole ili...
blindovi su me skroz pojeli,a ni karte me bas nisu ljubile,jos par mjesta je do love,napokon vidim neki as i guram,i ono super,super i onda 2 outer:eek:,
ma nemogu ja preziviti te kljucne ruke,nema sanse:mad:
znam da mi taj pot nebi mozda puno pomogao ali bi najvjerovatnije usao u lovu,ai ko zna dok imas chip and a chair sve je moguce,ali meni eto ostala samo chair

srdalxMI
10-24-2008, 08:20 AM
Da ubacim malo optimizma:

Ja imo J tref i 5 herc

Tip imo A herc i 9 herc

okreće se -

3 herc, 9 kara, 4 herc,

7 herc,

6 herc

Obadvojica naravno all in i tip je osto paf kad je vidio kolko me posralo:)

Skrbo
10-30-2008, 03:38 AM
http://img401.imageshack.us/img401/6570/ahhpg0.th.jpg (http://img401.imageshack.us/my.php?image=ahhpg0.jpg)http://img401.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

bizge
10-30-2008, 11:21 AM
Bah...

Prebace me za novi stol na kojem je bio chip leader, i onse stalno bahatio, i dizao na ništa....

Uglavnom, nakon nekoliko dijeljenja, dobijem KK

Ja checkiram jer znam da će dizati, i stvarno, diže, ja reraide, on reraise, i tako jedno 5-6 puta do mog all ina...

Pokažu se karte, i on ima K 10

I prije flopa pomislim si pa ovo ne mogu izgubiti...

I napokon flop

A J 7

T: 8

i naravno na riveru padne Q.................

Konzerva
10-30-2008, 11:47 PM
Joj kako mrzim kad od debila izgubim. Na BB sam 10 i J ima lik me zove all in i ja foldam iako volim te karte, iducu opet lik all in ja imam 1 i 3 vec sam 5 od 30 dobio sam duplo od upada i reko zvacu, on ima 7 i 2 i zove me na all in cak ni suited nisu. I njemu na turnu i riveru izadje 2 pa to je bas da covjek poludi :S

hijuga11
10-31-2008, 11:14 AM
Joj kako mrzim kad od debila izgubim. Na BB sam 10 i J ima lik me zove all in i ja foldam iako volim te karte, iducu opet lik all in ja imam 1 i 3 vec sam 5 od 30 dobio sam duplo od upada i reko zvacu, on ima 7 i 2 i zove me na all in cak ni suited nisu. I njemu na turnu i riveru izadje 2 pa to je bas da covjek poludi :S

pa dobro a gdje je bad beat???
10 J vs 7 2
ma nidje veze

Konzerva
10-31-2008, 11:33 AM
Ne ne ruka prije je bilo 10 J i nisam zvao all in i on odma iza toga zove all in ja sam imao A 3 e to je bilo A 3 protiv 2 7 i izgubio sam.

Sad sam pre flop rais opalio na par aseva od 5 big blindova lik me pratio sa 3 i 6 na turnu sam puko all in kad je on imao par trica i pratio me i lik je naravno na riveru dobio drugu 3. Pa ko jos prati pre flop rais sa 3 i 6 of suite :S

Skrbo
10-31-2008, 01:24 PM
http://img357.imageshack.us/img357/6660/rtlte2008101710101yk0.th.png (http://img357.imageshack.us/my.php?image=rtlte2008101710101yk0.png)http://img357.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

lion406
11-09-2008, 12:46 AM
evo jedan loš za mene....S&G 180 (buy in $4)

http://www.pokerhand.org/?3423831P ...klikni te na "play"

parenzo
11-10-2008, 09:28 PM
evo jedan Blind out BB

sitacija gdje su me blindovi pojeli,taman na Bublle,cekam frajera na drugom stolu da ispadne jer je vec bio u ruci,ali se uduplao tako da mi nema spasa,guram tu sicu i gadam str. na riveru ali frajer gada boju sa"2"(mislim nije nista lose napravio i ja bi mozda zvao sa 72 da izbacim nekoga,ali kud bas sa dvojkom da me izbaci) turnir je satelit za FTOPS Event #11,$1000 buy in, ispadam 22.a 21 imaju upad,:mad::mad::mad:
http://www.pokerhand.org/?3431723

stuey109
11-10-2008, 10:38 PM
Prije 15 minuta mi se desio strašan bad beat. Igram ovaj weakly Monday 300$ turnir. Ostalo nas 5. Ja ubjedljivo chip leader i treba da završim posao za 75$, kad odjednom mrak, nestalo mi struje. Dolazi struja za 10 minuta ja ulazim kad završio treći i osvojio skromnih 24$ Nije li to bad beat? :mad:

parenzo
11-11-2008, 12:03 AM
Prije 15 minuta mi se desio strašan bad beat. Igram ovaj weakly Monday 300$ turnir. Ostalo nas 5. Ja ubjedljivo chip leader i treba da završim posao za 75$, kad odjednom mrak, nestalo mi struje. Dolazi struja za 10 minuta ja ulazim kad završio treći i osvojio skromnih 24$ Nije li to bad beat? :mad:

poznat mi je taj osjecaj,desila mi se slicna sitacija,ajde ti si bar nesto osvojio
vidi post
http://www.worldspokerforum.com/showthread.php?t=148&page=2

benne36
11-12-2008, 08:38 PM
tuži HEP da ti vrati pare...:D

avlatkov
11-13-2008, 02:41 PM
Naježila sam se kad sam vidjela šta se lionu dogodilo. prestrašno s obzirom na izgubljene pare!!!

parenzo
11-26-2008, 08:05 PM
kad te neide onda te neide,ova ruka moze biti rezime zadnjih 5-6 dana,imao sam najmanje 10 ovakvih situacija s tim da mi je frajer jednom uhvatio 1 out na riveru,izgleda sam usao u crnu seriju,nadam se da nece dugo trajati

Benito González
11-27-2008, 03:29 PM
prva ruka, ja na BB lik zove rise od 8 BB sa 7 i 3 offsuit i vidi flop...

http://img514.imageshack.us/img514/2059/asaep8.th.png (http://img514.imageshack.us/my.php?image=asaep8.png)

hepene
11-27-2008, 03:36 PM

Benito González
11-27-2008, 03:41 PM

ma daj, da je live i pokaže mi ovakvu ruku vjerojatno bi ga zadavija :D ili mu se bar izruga, ovako mogu samo da lupa po laptopu

granazg
12-04-2008, 09:16 AM
po meni je puno vise zanimljivije i profitabilnije igrat online jer mozes kombinirat puno stolova,a u live igri stalno cugam jer mi je dosadno samo sijedit i bacat karte pa to uvijek pređe u veliko pijanstvo

banetou
12-05-2008, 10:49 PM
najnevjerojatniji bad beat koji sam vidio nalazi se na ovom linku. Jednostavno kako je koja karta na boardu bila otkrivena tako se mijenjao odnos snaga da bi na kraju...ma samo pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=jSmWALAdIFw&feature=related

Stef1308
12-14-2008, 10:57 PM
najnevjerojatniji bad beat koji sam vidio nalazi se na ovom linku. Jednostavno kako je koja karta na boardu bila otkrivena tako se mijenjao odnos snaga da bi na kraju...ma samo pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=jSmWALAdIFw&feature=related

Jako dobra ruka. Šteta što je jennifer baš ta koja izgubi. Bolje bi bilo obrnuto

headbanger23
12-15-2008, 03:47 AM
prva ruka, ja na BB lik zove rise od 8 BB sa 7 i 3 offsuit i vidi flop...

http://img514.imageshack.us/img514/2059/asaep8.th.png (http://img514.imageshack.us/my.php?image=asaep8.png)

Mislim,najjezivije od svega je to što je frajer išao limpati iz middle pozicije sa 73 off :eek:

S kojim namjerama?Što je htio postići?Da je rejzao,rekao bih,sjajno odigrano,odlučiš ići u nekakav play sa smećem i ako te pogodi,udaraš,jer te nitko neće staviti na TAJ hand.A i ako ne pogodiš,i dalje imaš poziciju.

Ali on limpa.

I onda plati raise 8xBB.Ja nikad neću skužit takve kretene,života mi.

olinzg
12-27-2008, 08:59 PM
evo da se pozalim, upravo ispo iz turnira sa fondom 10 000 $ sa QQ protiv 44... raiseam 4 x bb i call,dodje 763, on raisa 500 ja dignem na 1000,on plati, dodje cener, ima nesto malo vise cipova od mene i ode all in, ja jedva docekam...QQ reko nema nis, i ima par cetvorki...river 5. skala. skoro sam razbio komp.

headbanger23
01-03-2009, 07:19 AM
Ja sam ovaj tjedan imao nisku bad beatova u kojima su glavnu ulogu imali turn,odnosno river,gdje bi moj protivnik redovito pogađao 1- ili 2-outere,prestrašno nešto.Naravno,ne treba niti napominjati kako se to uglavnom zbivalo netom prije ulaska ITM.:mad:

headbanger23
01-05-2009, 11:11 AM
Evo nešto i sa casha:

http://www.pokerhand.org/?3672109

http://www.pokerhand.org/?3672112

headbanger23
01-05-2009, 11:17 AM
Maloprije,sjedam za stol,i ovo mi je prvi hand:

http://www.pokerhand.org/?3672123

Nisam se još razbudio,a njegov value bet na riveru plaćam DOSLOVNO iz znatiželje.

boris1987
01-05-2009, 12:22 PM
Maloprije,sjedam za stol,i ovo mi je prvi hand:

http://www.pokerhand.org/?3672123

Nisam se još razbudio,a njegov value bet na riveru plaćam DOSLOVNO iz znatiželje.
zato ja ne igram na tak malim limitima, probao sam i ima previse ekipe kojima je to nikakav novac i igraju debilno, radije sam isao po turnirima dok nisam skupio pa igrao na 0,25/0,5 NL cak sam jedno vrijeme 0,5/1 tamo se igra skroz nomalno i rijetki su ti koji igraju sa smecem!

headbanger23
01-09-2009, 02:18 PM
Ovo se mora vidjeti!

http://www.pokerhand.org/?3690790

FTP u svom punom sjaju :rolleyes:

lion406
01-09-2009, 03:03 PM
@headbanger23...imam jedno pitanje ako nije problem...možda nisam neki VELIKI znalac ali mislim da igram solidno poker (malo tight ali Bože moj)...
vidim postaš razno razne ruke koje si odigrao i koje su odigrali druge...sve 5 zašto ne podijeliti svoje iskustvo :)
ali primjer ova tvoja ruka sa A A gdje te lik pratio sa 10 10 ne vidim što je tu neobično....zar stvarno misliš da ako imaš A A da je to to...mislim čemu onda poker kao igra ako bi tipa A A, K K, Q Q ili slične kombinacije bile dobitne i gotovo...
a ako si aludirao na SW onda je tako kako je ili mu ne vjeruješ pa ne igraš ili se pomiriš sa tim da postoji mogućnost da te netko sa 10 na riveru dobije...mislim zato i postoji flop,turn i river (netko je tako izmislio ovakav poker da bude zanimljiviji i neizvjesniji do samog kraja)...
stoga mi nije jasno zašto nekima je to full čudno ili kao tipa ..."gle na kaj me frajer zvao..." pa eto u ovom slučaju lik te pratio sa 10 10 i što je najbitnije DOBIO (iako više vjerujem da mu je u toj sitauciji bilo svejedno dobio ili ne)...
bez ljutnje ovo je samo moje opažanje i komentar i pitanje

Pozz !!!

headbanger23
01-09-2009, 03:21 PM
Jesi ti skužio da je frajer imao 1 out?

Edit:na cropoker forumu sam detaljnije objasnio zašto sam ovako odigrao.Prvi nakon mene je bio totalni manijak koji mi je dvaput izdonirao stack sa 26 off i sličnim smećem,i ovaj moj PF raise je bio,ako malo bolje pogledaš,njegov all in.
Riječ je o 0,50$ rebuyu,početna faza,totalno divljanje.Odvagao sam svaki potez,kako i zašto.

Ne,ne kritiziram frajerov call(TT,jel),i ja bih vjerovatno isto napravio na njegovom mjestu,samo sam bio malo sarkastičan prema programu.

lion406
01-09-2009, 04:18 PM
Imao je 2 out-a...ako to misliš (na flopu)...kao i ti , zar ne ?
ma sve je OK, rekao sam bez ljutnje...ali eto morao sam pitat i hvala na objašnjenju...(i da vidio sam da si raise njegov stake!) :)

headbanger23
01-09-2009, 04:38 PM
AA vs. QT vs. TT

Frajer sa cenerima je imao 1 out,drugi je držao manijak,pogledaj bolje.:)

Zato mi je i bilo smiješno,2-outera bih pregrmio,ništa TOLIKO stravično.

I bio bih u tom trenutku chipleader turnira,da se nije dogodio taj river,zato me je još malo jače to peklo.

Skrbo
01-12-2009, 10:48 PM
Ajme mrzim debile... Nes nevjerojatno..
Imam Q10...
Flop Q92..
Neki lik dize za 50. Dvoje prati ja dignem na 250...
Jedan prati. Drugi folda treci prati..
Otvori se 7.. Dakle Q927..
Lik za 50 digne.. Drugi prati. Ja za 300 dignem.. Oboje prate..
Otvori se 4. Q9274..
Lik check, drugi all in.. Ja pratim, ovaj folda..
Lik pokazuje 72 u ruci..
Ne vjerujem tj mrzim takve kretene koji prate na 72 offsuit. Tj pa sta to uopce i placa a nije ni bb ni sb bio.. Koji je k... takvim ljudima. I onda mi jos veli da sam debil il nes sto sam to igrao. Pa ja ne vjerujem..
I nakon tog imam QK suitet. Pop jer mi ostalo malo chipova. lik sa Q10 me prati..
Flop 10 10 10.. J K..Mislim da nemam vise sta pricati. Potrgat cu monitor :D

Maki
01-12-2009, 10:54 PM
ovo je sigurno sa nekog freerolla!?

headbanger23
01-13-2009, 01:39 AM
Odokativno,da.

Skrbo
01-15-2009, 02:03 AM
Isuse.. Ja cu pop...... sto se tice ovih 100$ freerollova..
Tamo nema normalnih ljudi koji bi jednostavno normalno igrali poker..
Neki lik s 950 chipova me izivcirao..
BB je 150..
Ja platim kao i jos 3 igraca.. Dode do tog ide all in s 950..
Ja imam A:heart:J:heart: reko pratim ga jer sam zadnji na potezu a svi ostali foldali..
Lik pokazuje 4:heart:7:heart:..
Flop 4:diamond:Q:heart:7:spade:. turn 10:heart: river 8:diamond:
Reko pa kud ide ovaj poker. Nenormalno.. I pokupi lik 450 od ovih i 950 od mene.. Ima 1400.. to otprilike govorim..
Mene to spustilo na 3500..
I sad to je bila zadnja ruka prije pauze..
I nis prode pauza i taj lik odmah All in.. Reko prosli put je isao na 47.. Vjerojatno mu se neda igrat pa ide all in bezveze da izgubi.. Ja u ruci imam 66..
Pratim ga..
On pokazuje A:spade:8:diamond:.. Ja imam 6:diamond:6:club:

Otvara se: Q J 7.. turn 8 river 4 nebitne boje..
I kupi jos 1400 od mene..
S 3500 spustim se na 2100. I naravno pop..... zbog toga..
Sljedeci hend dobijem 99.. Ko ce pratiti moj all in nego chip leader. Valjda mu bilo dosadno pa rekao potrositi nes od svojih 25k chipova..
I evo lik pokazuje 10 J
Ja 99.. nebitne su boje jel se nije nis slozilo...

Otvara se AAJA7....

I Ispadam iz igre.........

I gdje sam ja sad tu pogrjesio?? Pa svaki put tako ispadam. Uvjek se nade neki donk koji ide all in na 82 kad ja imam KA pa mu se isto flopa ili kad imam pp dogada se da uvjek netko ima jaci.. Ovih par dana samo pi.... na pokeru. Jer svaki put ali bas svaki put gubim na jake hendove. Tipa JJ jucer.. QQ jucer.. necu vise ni pricati.. Samo sam morao podjeliti ovo s nekime :D

branimir1234
01-15-2009, 05:29 AM
Meni je tako zadnjih 5-6 dana..... Zbog takih stvari sam popusio 60€... :o

Konzerva
01-15-2009, 10:38 AM
Skrbo ne shvatam te uopste govoris o bed beatovima na freerolovima i govoris kako ljudi igraju jel moguce pa uplatis na neki turnir 50$ pa nece toga biti. I zasto ides all in na 99 da si reisao on te pratio izadju AAJ raisas jos ako se baci baci ako plati ti foldas i imas za dalje. A bad beat nije ako ima 2 overcards jer ti si u samo maloj prednosti.

Skrbo
01-15-2009, 11:55 AM
Skrbo ne shvatam te uopste govoris o bed beatovima na freerolovima i govoris kako ljudi igraju jel moguce pa uplatis na neki turnir 50$ pa nece toga biti. I zasto ides all in na 99 da si reisao on te pratio izadju AAJ raisas jos ako se baci baci ako plati ti foldas i imas za dalje. A bad beat nije ako ima 2 overcards jer ti si u samo maloj prednosti.

Da ali prati all in na 10J.. Dobro mogao ga je pratiti. No opet zivciraju me ovi likovi. Istina pa freeroll je ali opet pa i to je poker. Cudi me sto ima takvih ljudi. Ko da se ne moze jednom normalni poker odigrat. A ovo s 99 i 66 all in sam isao cisto zato sto sam popizdio na ono prije..

parenzo
01-15-2009, 02:13 PM
I sad ajde ti igraj na Poker(river)starsu
http://www.pokerhand.org/?3718279

headbanger23
01-15-2009, 02:19 PM
Da ali prati all in na 10J.. Dobro mogao ga je pratiti. No opet zivciraju me ovi likovi. Istina pa freeroll je ali opet pa i to je poker. Cudi me sto ima takvih ljudi. Ko da se ne moze jednom normalni poker odigrat. A ovo s 99 i 66 all in sam isao cisto zato sto sam popizdio na ono prije..

Koliko dugo igraš na NoiQ,skrbo?

Skrbo
01-15-2009, 04:17 PM
Koliko dugo igraš na NoiQ,skrbo?

ma ne bas dugo.. Mozda godinu dana..

hydra19
01-15-2009, 05:02 PM
danas opet idem igrat protiv ekipe s posla i zadnji put sam bio doživio bad beat tako da nisam baš nabrijan za igru. Ispao sam sa AA, a ekipa polu zna igrat polu ne zna tak da nemreš znat kaj tip ima...Brijem da ću igrat agresivno pa šta bude bude...

headbanger23
01-15-2009, 05:19 PM
ma ne bas dugo.. Mozda godinu dana..

I još nisi navikao na takva sranja?:D

boris1987
01-15-2009, 08:24 PM

dovoljno je da 5$ uplati na turnir i nece gledat takve stvari :)
skrbo a ti nikad nisi igrao bezveze taj freeroll, nikad ti se nije desilo da ga igras onak totalno bezveze jer ili ga neces moc zavrsit ili jednostavno ti se samo zeza pa nekom sa smecem skinuo puno jaci hand???

boris1987
01-16-2009, 09:53 AM
ne volim bas pisat o bad beatovima jer mi je normalno da ce me nekad neko sa slabijim handom dobit, al ovakav poraz jos nisam dozivio!
cash NL 0,25/0,5 dobijem QQ late position,igra se dosta loose na stolu jedan od loose igraca dize do 3 eura ja rerejz do 6 on call na flopu 6 6 8 on check ja all in nekih 4,5 e on call i to sa 5 2s s tim da boju ne moze dobit!!!!
turn 7 river 9! fakat zaboli kad izgubis od takvog debila.

bonefletcher12
01-16-2009, 01:24 PM
ja sam 100€ izgubio prije 2 mjeseca dobijem pocket 7 i flop 7 2 2 i lik me tera all in pokaze Ak i sta stize.... da je stiglo AA ili KK reko bi ajd dobro ali.... stize 2 2....

hydra19
01-16-2009, 03:12 PM
uhh, slažem se s tobom, ni ja ne bi imao nista protiv da izgubim set ako dođe A ili K al da dobije sa A high card je preglupo....drž se bit će bolje....ja večeras igram turnir s ekipom s posla, bit će nas 30 i ima takvih manijaka da jednostavno znam da cu kasnije postat nešto o svom bad-beatu!

headbanger23
01-16-2009, 04:48 PM
ja sam 100€ izgubio prije 2 mjeseca dobijem pocket 7 i flop 7 2 2 i lik me tera all in pokaze Ak i sta stize.... da je stiglo AA ili KK reko bi ajd dobro ali.... stize 2 2....

To stvarno zaboli.Ono,šanse su mu 2%.
Ja se sjećam tako jednog bad beata na turniru,rejzam iz rane pozicije s AA,frajer gura all in,što je isto tako moj all in.Frajer pokazuje A:spade: 10:spade:.Flop je bio nešto tipa Q73,(Q:spade:).Turn K:spade:,river J:spade:.

Bilo mi je čak i smiješno.A i bolio me k,bio je freeroll.:D

Skrbo
01-16-2009, 11:50 PM
I još nisi navikao na takva sranja?:D

Ma navikao sam ali se svakog puta iznova nazivciram :D:D

Skrbo
01-16-2009, 11:54 PM
dovoljno je da 5$ uplati na turnir i nece gledat takve stvari :)
skrbo a ti nikad nisi igrao bezveze taj freeroll, nikad ti se nije desilo da ga igras onak totalno bezveze jer ili ga neces moc zavrsit ili jednostavno ti se samo zeza pa nekom sa smecem skinuo puno jaci hand???

kad mislim igrat turnir onda ga igram, kad moram negdje ic budem sitout il se preseravam kao taj sto je stalno isao all in.. dakle idem all in dok ne izgubim.. No to je rjetko. A i onda govorim karte ili nes tako. :D
Uglavnom shvacam sto zelis rec, ali shvacas i ti mene kad kazem da se na to lako nazivciras ;)

headbanger23
01-17-2009, 01:37 PM
Cash stol,pot limit.Popizdio sam.

http://www.pokerhand.org/?3727058

boris1987
01-17-2009, 05:13 PM
kad mislim igrat turnir onda ga igram, kad moram negdje ic budem sitout il se preseravam kao taj sto je stalno isao all in.. dakle idem all in dok ne izgubim.. No to je rjetko. A i onda govorim karte ili nes tako. :D
Uglavnom shvacam sto zelis rec, ali shvacas i ti mene kad kazem da se na to lako nazivciras ;)

mene je fakat tesko izivcirat, na freerolovima gotovo nemoguce:), na cashu kad mi se desi neki sugav natkup znam popizdit kad mi debil uzme 15-ak eura iz ruku!

parenzo
01-18-2009, 02:34 PM
evo kad su poker pravila mepravedna...

boris1987
01-19-2009, 07:23 PM
evo opet sam sad izg vise od 30 e od debila koji je sa 7 9s sa utg rejza do 1,5 e blindovi 0,25/0,5 ja na butionu imam A 8s i callam racunam ima AK! flop A 10 8 i mislim si sad vrlo vjerojatno jaci osim ako sam bas naletio na AA ili 10 10 turn on bet ja rerejz on call naravno da na turnu dolazi 6 on opet bet ja call i kad je doslo do showdowna banana za mene! ova dva dana me fakat ne ide i bas sam dosta bad beatova pretrpio, a nije bas bilo handova ko inace da mi takvi donkovi nalete pa da ja njima nesto uzmem :(.

boris1987
01-19-2009, 07:25 PM
evo kad su poker pravila mepravedna...
to mi je jedna od najgorih situacija u pokeru i kad mi se na moj pocket par otvore na boardu dva jaca para!!!

benne36
01-19-2009, 07:28 PM
tip raisa preflop, a ja imam A-J i re-raisam ga jer su još bili suited... i onda tip ode all in... ajd reko zvat ću ga al vjerovatno je jači kad tip ima J-4 i blefirao je... naravno okreće mu se boja sa 4... šta da ja kažem?:mad:

boris1987
01-19-2009, 08:42 PM
tip raisa preflop, a ja imam A-J i re-raisam ga jer su još bili suited... i onda tip ode all in... ajd reko zvat ću ga al vjerovatno je jači kad tip ima J-4 i blefirao je... naravno okreće mu se boja sa 4... šta da ja kažem?:mad:
to je bad beat al AJs ti nije karta za rerejz, pogotovo ne za callat neciji all in, osim mozda na freerolovima :P

branimir1234
01-20-2009, 04:44 PM
Maloprije na 2€ shorthanded freezeout (apsolutna katastrofa, nije me volio softw u trenutku i gotovo): 25/50 dobijem dva kralja, dignem na 300, jedan lik me prati - ide flop 10,2,4 - ja dignem na 450, lik all in, ja all in... On pokazuje par trica, ja sav sretan, uduplajem stack i prelazim na vodeću poz - turn 3 - river 3 :eek::confused::mad:
Lik mi je pet puta rekao sori...
Iduća ruka (ostao sam na 580) dobijem A 10on i idem odma all in, drugi lik me prati sa A 2 i da mu runner runner skalu... :(

boris1987
01-20-2009, 07:22 PM
jucer mi je bio jedan od najgorih dana, sto se tice bad beatova, sto god sam imao nisam uspio naplatit ili jos gore bi naletio na takav natkup! gore navedena situacija kad me lik s 7 9 dobio dovela me do do takvog tilta da sam veliku vecinu svog bankrola, kojeg sam od kad smo dosli na novu mrezu polako gradio, izgubio! ostalo mi je 20-ak eura jer sam to dobio ovaj pet kao vip loyalty bonus! onako na tiltu sjednem na HU cash i vidim da sam naletio na donka reko sad cu valjda nesto i dobit nakon par ruku imam 2 para lik gurne all in sa Q high na dva moje rerejza i otvara mu se runer runer skala, ja udjem s novim cashom opet docekam top par jako dobar kicker on opet gura ja callam i na rveru mu dolazi boja! i jos me jednom dobio samo je tada imao 2 para ja 1 al je isto bio dominiran prije flopa i na flopu!
takav tilt mi se jos nije dogodio, inace osjetim kad neide pa se maknem neko vrijeme al jucer sam skroz podivljo i normalno da sam izg vise od 100 e!

Skrbo
01-22-2009, 05:25 PM
Pazi ovo.. Na sng 6igraca 1euro buyin..
Ja dobim KK..
Dignem 4xBB
svi foldaju jedan me prati..
otvori se
234..
Lik dize za 300 koliko je otprilike bio moj rejz na pocetku..
Ja all in..
Lik pokaze 56 :)

mario66617
01-22-2009, 06:00 PM
evo opet sam sad izg vise od 30 e od debila koji je sa 7 9s sa utg rejza do 1,5 e blindovi 0,25/0,5 ja na butionu imam A 8s i callam racunam ima AK! flop A 10 8 i mislim si sad vrlo vjerojatno jaci osim ako sam bas naletio na AA ili 10 10 turn on bet ja rerejz on call naravno da na turnu dolazi 6 on opet bet ja call i kad je doslo do showdowna banana za mene! ova dva dana me fakat ne ide i bas sam dosta bad beatova pretrpio, a nije bas bilo handova ko inace da mi takvi donkovi nalete pa da ja njima nesto uzmem :(.

po meni je greška što si uopće callao njegov raise sa A8...mislim da se precjenjuju takve karte u rukama...flop dobar za tebe...ni ja nebi pomislio da je lik raisao sa 79 (još UTG)...šta reć...moj je utisak da je puno puno previše takvih situacija on line...

boris1987
01-22-2009, 07:27 PM
po meni je greška što si uopće callao njegov raise sa A8...mislim da se precjenjuju takve karte u rukama...flop dobar za tebe...ni ja nebi pomislio da je lik raisao sa 79 (još UTG)...šta reć...moj je utisak da je puno puno previše takvih situacija on line...

a mislim da nije greska bet nije velik istina da je utg! a A 8 suited si mogu priustit da vidim flop posto sam na butonu a i prelose se igra na tim stolovima tak da jednostavno moram callat takav hand u slucaju da mi se otvori boja jer znam da cu ga dobro naplatit!
na cashu s normalnim igracima igram bas jako tight tako da tamo i AJ na takav rejz bacam bez problema al jednostavno kad igram u takvoj sobi moram se prilagodit i probat odigrat na to! da mi se samo A otvorio bez problema bi bacio tog asa al nazalost nije...

tequilaman
01-24-2009, 05:24 PM
Nemam rijeci:

http://www.pokerhand.org/?3760693

boris1987
01-24-2009, 05:47 PM
Nemam rijeci:

http://www.pokerhand.org/?3760693
bas banana jos nisi ni slowplayo!!!

Benito González
01-24-2009, 11:49 PM
ovome se moš samo smijat

http://www.pokerhand.org/?3762515

budhacro
01-26-2009, 06:52 PM
Game # 1050477625 - Texas Hold'em No Limit 750/1,500 - Table "Tournament Table NoiQ €100 Freeroll 5070928 71"

Players(max 9):
ANGEJA (58,082.00 in seat 1)
d0kik4 (54,276.00 in seat 2)
joco57 (22,476.00 in seat 3)
apa54 (12,260.00 in seat 4)
budhacro (45,551.00 in seat 5)
Fl@ix (574.00 in seat 6)
vivipuke (27,601.00 in seat 8)
pikpakk01 (10,330.00 in seat 9)

Dealer: Fl@ix
Small Blind: vivipuke (750.00)
Big Blind: pikpakk01 (1,500.00)

budhacro was dealt: Ks - Jh

ANGEJA Call (1,500.00)
d0kik4 Fold
joco57 Fold
apa54 Fold
budhacro Call (1,500.00)
Fl@ix All-In (574.00)
vivipuke Fold
pikpakk01 Check

Flop 4c - 6c - Js

pikpakk01 Check
ANGEJA Bet (4,500.00)
budhacro Raise (19,324.00)
pikpakk01 Fold
ANGEJA All-In (52,082.00)
budhacro All-In (24,727.00)
ANGEJA Payback (12,531.00)

Turn 4c - 6c - Js - 8h
River 4c - 6c - Js - 8h - Ac

ANGEJA shows: 4d - 4s (three of a kind, fours)
budhacro shows: Ks - Jh (a pair of jacks)

ANGEJA wins: 91,056.00 side pot (with three of a kind, fours)

Fl@ix shows: Jc - Tc (a flush, ace high)

Fl@ix wins: 2,870.00 main pot (with a flush, ace high)

Game ended 2009-01-26 20:37:48 GMT+01:00

i nek mi neko kaze da se rumunji ne krumpiraju

mario66617
01-26-2009, 08:48 PM
evo ja sad na noiq...low stack i dobijem 44...all in...lik plati sa AK...
flop 10 7 7
turn 7
river 7...:rolleyes:

boris1987
01-26-2009, 10:24 PM
Game # 1050477625 - Texas Hold'em No Limit 750/1,500 - Table "Tournament Table NoiQ €100 Freeroll 5070928 71"

Players(max 9):
Fl@ix (574.00 in seat 6)

ANGEJA Call (1,500.00)
d0kik4 Fold
joco57 Fold
apa54 Fold
budhacro Call (1,500.00)
Fl@ix All-In (574.00)
vivipuke Fold
pikpakk01 Check

Flop 4c - 6c - Js

pikpakk01 Check
ANGEJA Bet (4,500.00)
pikpakk01 Fold

Turn 4c - 6c - Js - 8h

gle al ti tu igras sa KJ imas bet na flopu i na tvoj reraise imas all in! po meni si na taj bet trebao napravit malo vise od mini rejza jer s KJ nisi monster i onda bi se na all in mogao lakse bacit! mada i s ovakvim all inom si trebao bez puno razmisljanja foldat i nastavit s te 24k igrat!

budhacro
01-26-2009, 10:38 PM
gle al ti tu igras sa KJ imas bet na flopu i na tvoj reraise imas all in! po meni si na taj bet trebao napravit malo vise od mini rejza jer s KJ nisi monster i onda bi se na all in mogao lakse bacit! mada i s ovakvim all inom si trebao bez puno razmisljanja foldat i nastavit s te 24k igrat!

da tebao sam foldati ali nisam brijao sam da lik ima najvise par al jbg nije taj dan sam 2 puta popusio na cetvorke i sad kad vidim cetvorku na stol odmah foldam lol:D

budhacro
01-27-2009, 12:49 AM
Game # 1050987168 - Telesina Pot Limit 60 - Table "Tournament Table Freeroll 5071338 64"

Players(max 6):
morros1 (39,326.00 in seat 1)
mnbvcxz00 (10,541.00 in seat 2)
olin111222 (24,416.00 in seat 3)
zare_mk (700.00 in seat 5)
budhacro (15,463.00 in seat 6)

morros1 Ante (60.00)
mnbvcxz00 Ante (60.00)
olin111222 Ante (60.00)
zare_mk Ante (60.00)
budhacro Ante (60.00)

morros1 was dealt: ?? - Qs
mnbvcxz00 was dealt: ?? - Ac
olin111222 was dealt: ?? - 9h
zare_mk was dealt: ?? - 7s
budhacro was dealt: Ad - Js

mnbvcxz00 Bet (240.00)
olin111222 Call (240.00)
zare_mk Fold
budhacro Call (240.00)
morros1 Call (240.00)

morros1 was dealt: ?? - Qs - Kh
mnbvcxz00 was dealt: ?? - Ac - As
olin111222 was dealt: ?? - 9h - 7c
budhacro was dealt: Ad - Js - Ah

mnbvcxz00 Bet (1,260.00)
olin111222 Fold
budhacro Raise (5,040.00)
morros1 Fold
mnbvcxz00 All-In (8,981.00)
budhacro Call (5,201.00)

Vela Ks

mnbvcxz00 was dealt: ?? - Ac - As - 9d - Ts
budhacro was dealt: Ad - Js - Ah - Tc - 8h

mnbvcxz00 shows: Jh - Ac - As - 9d - Ts (a pair of aces)
budhacro shows: Ad - Js - Ah - Tc - 8h (a pair of aces, with king, jack of spades, and ten as kickers)

mnbvcxz00 wins: 21,742.00 (with a pair of aces)

Game ended 2009-01-27 02:03:46 GMT+01:00

dali mi neko moze objasniti ovo

headbanger23
01-27-2009, 05:55 AM

Players(max 9):
Fl@ix (574.00 in seat 6)

ANGEJA Call (1,500.00)
d0kik4 Fold
joco57 Fold
apa54 Fold
budhacro Call (1,500.00)
Fl@ix All-In (574.00)
vivipuke Fold
pikpakk01 Check

Flop 4c - 6c - Js

pikpakk01 Check
ANGEJA Bet (4,500.00)
pikpakk01 Fold

Turn 4c - 6c - Js - 8h

Odigrao si kao tipični freeroll igrač,spreman ostaviti stack na top paru.Oprosti,ali tako je.

headbanger23
01-27-2009, 06:58 AM
Loše sam odigrao,znam.Naravno da imam objašnjenje.Uglavnom,imao sam dobar read,frajer je u prvih nekoliko handova turnira divljao s apsolutno svime što je dobio u ruke,i što je jače betao,bio sam sve sigurniji da ga imam.Naravno,Bog čuva budale i pijance.Ovaj je valjda oboje.

http://www.pokerhand.org/?3773993

Vuja1986
01-27-2009, 12:49 PM
Loše sam odigrao,znam.Naravno da imam objašnjenje.Uglavnom,imao sam dobar read,frajer je u prvih nekoliko handova turnira divljao s apsolutno svime što je dobio u ruke,i što je jače betao,bio sam sve sigurniji da ga imam.Naravno,Bog čuva budale i pijance.Ovaj je valjda oboje.

http://www.pokerhand.org/?3773993

Frende loše je bilo al znam kak ti je.Jučer sam imao as:heart: q u ruci.Ostalo nas je 30 na turniru.I floop je 4:club:6:club:as:spade: Frajer check a ja dignem i on prati.Za vraga se dole otvori as:club: Pomislio sam da ima boju al svejedno sam pratio all in.To je bilo loše za mene i ispao sam.Peh

budhacro
01-27-2009, 04:19 PM
dali mi netko moze objasniti post 167

headbanger23
01-27-2009, 10:31 PM
Iskreno,ne.

budhacro
01-27-2009, 11:34 PM
Iskreno,ne.

trebao je biti split pot a ja zgubio ne kuzim to

Skrbo
01-27-2009, 11:48 PM
trebao je biti split pot a ja zgubio ne kuzim to

Nije split pot.. Njegova devetka je jaca od tvoje osmice...

tequilaman
01-28-2009, 05:08 AM
Nisam 100% siguran,ali mislim da je odnesao jer je imao :spade: asa. Vec se raspravljalo da ima poker igara gdje su i boje poredane po jacini,a spade je najjaca boja

Skrbo
01-28-2009, 11:03 AM
Nisam 100% siguran,ali mislim da je odnesao jer je imao :spade: asa. Vec se raspravljalo da ima poker igara gdje su i boje poredane po jacini,a spade je najjaca boja

Ma od kad to.. Nema najjacih boja. To bi bilo novo pravilo pokera..

headbanger23
01-28-2009, 11:08 AM
Varaš se,skrbo.Pik,kara,tref i herc,tim redoslijedom.U hold`emu to nije bitno jer nije moguće da u istom handu bude više boja u igri,ali zamisli situaciju u 7 card studu gdje dva igrača imaju royal flush,jedan u piku,drugi u trefu,recimo.Nema split pota,pikovi nose.

Skrbo
01-28-2009, 12:29 PM
Varaš se,skrbo.Pik,kara,tref i herc,tim redoslijedom.U hold`emu to nije bitno jer nije moguće da u istom handu bude više boja u igri,ali zamisli situaciju u 7 card studu gdje dva igrača imaju royal flush,jedan u piku,drugi u trefu,recimo.Nema split pota,pikovi nose.

Pa ok za to.. kuzim, onda u svakom slucaju mora biti necega. No u hold'emu toga nema a on je igrao holdem kad mu se je ovo dogodilo. Tako da to uopce nije niti bitno. Tamo se takve stvari djele.. Npr AA10109 i AA10109, nebitno o boji..
A sad za druge igre nisam znao do sad, a i ne planiram ih igrati tako da mi znanje za to nije ni potrebno :D

branimir1234
01-28-2009, 12:33 PM
Ne, igrao je telesinu... Možda su tamo baš takva pravila...

boris1987
01-28-2009, 01:52 PM

nisam 100% siguran al mislim da je herc na drugom mjestu a kara na na zadnjem, mada sam negdje prije para dana procitao da je pik herc kara tref, al nisam to za ozbiljno uzeo!

Skrbo
01-28-2009, 02:53 PM
Ne, igrao je telesinu... Možda su tamo baš takva pravila...

ohoho eto nam problema :):)
Onda je ipak stvar u boji tamo :D
Sad i mene zanima. Koji je poredak po jacinama boja? Ako budem koji put igrao telesinu pa da znam :) :D

budhacro
01-28-2009, 03:42 PM

vidim da ste se potrudili oko objasnjenja tog handa i svaka vam cast.ak su i boje poredane po jacini,onda razumijem zakaj sam izgubio.hvala na objasnjenju;):D

tequilaman
01-28-2009, 05:43 PM
ohoho eto nam problema :):)
Onda je ipak stvar u boji tamo :D
Sad i mene zanima. Koji je poredak po jacinama boja? Ako budem koji put igrao telesinu pa da znam :) :D

Mislim da boje po jacini idu ovako::spade::heart::diamond::club:

parenzo
01-28-2009, 05:59 PM
Spades
Diamonds
Hearts
Clubs
pik je najjaca boja u pokeru,evo imate sve ovdje:http://www.fixedlimitholdem.com/hand_ranking.htm

branimir1234
01-28-2009, 06:13 PM
The rank of suits is only used when deciding dealer the first round when starting up a Texas Hold'em table.

To je ok, al može li netko 100% potvrdit da je u to u pravilima telesine u cijeloj igri, za hold'em je samo kad se bira djelitelj....

parenzo
02-04-2009, 10:07 PM
evo jedne serije bad beatova prosli tjedan-komentar je suvisan

http://www.pokerhand.org/?3812273
http://www.pokerhand.org/?3812568
http://www.pokerhand.org/?3812499
http://www.pokerhand.org/?3806622
http://www.pokerhand.org/?3792879
http://www.pokerhand.org/?3746371
http://www.pokerhand.org/?3745613

branimir1234
02-07-2009, 05:58 PM
Jedan od gorih bad beatova...
Game # 1068023333 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.02/0.04 - Table "Valkenswaard"

Players(max 6):
pazads (EUR 0.94 in seat 1)
BeeGee1234 (EUR 4.74 in seat 2)
liyan07 (EUR 0.82 in seat 3)
Plectra (EUR 4.27 in seat 4)
hebbena (EUR 0.94 in seat 5)
ema6993 (EUR 3.45 in seat 6)

Dealer: BeeGee1234
Small Blind: Plectra (0.02)
Big Blind: ema6993 (0.04)

BeeGee1234 was dealt: As - Ad

pazads Raise (0.08)
BeeGee1234 Raise (0.16)
Plectra Fold
ema6993 Call (0.12)
pazads Raise (0.16)
BeeGee1234 Raise (0.74)
ema6993 Fold
pazads All-In (0.70)
BeeGee1234 Call (0.04)

Flop 3h - 6d - 5s
Turn 3h - 6d - 5s - 8d
River 3h - 6d - 5s - 8d - 4h

pazads shows: 7c - Kd (a straight, eight high)
BeeGee1234 shows: As - Ad (a pair of aces)

pazads wins: EUR 1.96 (with a straight, eight high)
Rake: EUR 0.10

Game ended 2009-02-07 19:54:52 GMT+01:00

Sreća pa nije imao više novaca... DONK

ruznidjuro
02-08-2009, 01:04 AM
kaj je to normalno,AK idem u all in,a tip me prati s 8,9 i dobije dve osmice i ubije me,jel to normalno,ja mislim da je,zato volim
igrat uzivo

MrIvey1985
02-08-2009, 06:07 AM
AA protiv A4 totalna dominacija

4 na flopu, 4 na turnu, ode pola stacka :(:( :(

olinzg
02-08-2009, 01:09 PM
serije bad beatova na unibetu...od proslu noc, neda mi se ni trazit ruke nit ih znam nac, al sam prva sramota foruma sto se tice unibetovog chalengea, svi se digli ja popusio... al nemogu za sve ni krivit bad beatove, forsirao sam.

hydra19
02-08-2009, 01:37 PM
ma nisi sramota, ja bi sve spiskao u par sati, a i sumljam da su se svi digli osim tebe...ok, popusio si challenge al barem nisi svoj novac izgubio...:)

olinzg
02-08-2009, 02:50 PM
ma nisi sramota, ja bi sve spiskao u par sati, a i sumljam da su se svi digli osim tebe...ok, popusio si challenge al barem nisi svoj novac izgubio...:)

jbg tak je ispalo. al jos stignem spusit svoj novac, ako izgubis u prva 3 tjedna mozes uplatit 50 eura da probas opet. buduci da cu sad imat isplate sa klade, nece mi bit problem stavit 50 eura, ipak je moguce dobit 2 soma, pa se isplati probat. mislim da je unibet i racunao sa time :)

parenzo
02-09-2009, 06:40 PM
ipak sam ja kralj BB
frajer ima 2% sanse na flopu hvata run. run.full
http://www.pokerhand.org/?3835624

headbanger23
02-09-2009, 11:49 PM
Nažalost,nemam hand history,problematični hand se izgubio,pa ću prepričati.

Dakle,imam 9:spade:9:club:,UTG+2.Blindovi su 50/100,ja imam oko 6000.
UTG limpa,villain limpa,ja limpam za njima.Ušla su još dvojica,te SB i BB.

Flop:J:heart:9:heart:2:spade:

UTG beta 200,villain call,ja(da potjeram sve potencijalne str8/flush draws) raise 1100.Svi fold,villain,nakon dužeg razmišljanja,call.

Turn:5:club:

Frajer gura all in(1200),ja instant call.On pokazuje K:club:Q:diamond:.

River:10:spade:

tolecrom
02-10-2009, 04:22 PM
Game # 1072164167 - Texas Hold'em No Limit 15/25 - Table "?1+0.10 DoN Turbo Sit & Go 5203784 1"

Players(max 6):
car1662 (1,475.00 in seat 1)
Kico11111 (1,600.00 in seat 2)
ja (1,450.00 in seat 3)
Jolde3000 (1,500.00 in seat 4)
stephanieX (1,500.00 in seat 5)
Tiltme4life (1,475.00 in seat 6)

Dealer: Tiltme4life
Small Blind: car1662 (15.00)
Big Blind: Kico11111 (25.00)

ja was dealt: Kh - Kd
ja Raise (90.00)
Jolde3000 Call (90.00)
stephanieX Raise (400.00)
Tiltme4life Fold
car1662 Fold
Kico11111 Call (375.00)
ja All-In (1,360.00)
Jolde3000 Fold
stephanieX All-In (1,100.00)
Kico11111 Call (1,100.00)

Flop 8d - 2d - 4h
Turn 8d - 2d - 4h - Ks
River 8d - 2d - 4h - Ks - Td

Kico11111 shows: 6d - 4d (a flush, ten high)
stephanieX shows: Qh - Qd (a pair of queens)

Kico11111 wins: 100.00 side pot (with a flush, ten high)

ja shows: Kh - Kd (three of a kind, kings)

Kico11111 wins: 4,455.00 main pot (with a flush, ten high)

Game ended 2009-02-10 17:38:07 GMT+01:00

uvjek mise ovo dogada protiv glupih donkova..jucer na omahi na holdemum,neznam di.svugdje...a kazu kao dugorocno je dobro igrat protiv retardiranih.

headbanger23
02-10-2009, 04:44 PM
Dugoročno je dobro,ali istina je da ovakve stvari ubiju u čovjeku volju za životom,a kamoli pokerom.

Konzerva
02-12-2009, 11:18 AM
Upravo sam dozivio bad beat u prvoj partiji sit&go od 5,5$.

Na dugmetu dobijam 55, jedan raisa 4 blinda, 2 call i ja na dugmetu call.

Flop 5AA, Pocetno sto je raisao opet ide rais nekih 5 blindova, drugi ide all in ja call. Kako sam i pretpostavio pokazuje AQ. Odma na turn-u izadje Q :(
Prva partija takav flop i takav peh :)

parenzo
02-12-2009, 11:33 AM
Upravo sam dozivio bad beat u prvoj partiji sit&go od 5,5$.

Na dugmetu dobijam 55, jedan raisa 4 blinda, 2 call i ja na dugmetu call.

Flop 5AA, Pocetno sto je raisao opet ide rais nekih 5 blindova, drugi ide all in ja call. Kako sam i pretpostavio pokazuje AQ. Odma na turn-u izadje Q :(
Prva partija takav flop i takav peh :)

slicna situacija kao i zadnja ruka koju sam postao (samo sto sam ja imao boju na flopu i frajer hvata run. run. Q) desevace ti se takve bolestine cesto,zato sto prije zaboravi to i guraj dalje
moj najgori BB u zivotu: ja AQ na b. blindu,svi foldaju s. blind raisa 4x,ja zovem.
flop AAQ:D,frajer gura allin,normalno ja zovem:D,frajer okrece JJ,turn J:eek:,river J:eek::eek::eek:

Konzerva
02-12-2009, 12:08 PM
Hahahaha e parenzo to jestvarno za ****e pokera :D i juce isto sam imao bead beat isto na fulltiltu 88 protiv 66 turn i river su bile sestice, na drugom turniru od 90 igraca vec podivljali blindovi neki short stack sam lik raisa ja guram all in sa A10 nista na flopu lik gura all in i izbacuje drugog sto je zvao, okrece K9s i na riveru mu izadje kralj. Mislim rais na takve karte sa neke midle position nemam sta reci. Ali naravno desava se idemo dalje :)

headbanger23
02-12-2009, 03:34 PM
Konzerva,ali to nije bad beat,nego suckout.:D

Jel,ovo AT vs. K9.Imao je dvije žive.

Konzerva
02-12-2009, 04:14 PM
Ma to su ljudske gluposti malih turnira na zalost. Mislim raisaju na J4suted i slicne gluposti allinove placaju na streight ili flash draw i slicno ali ovaj nije imao ni Ace high ide all in ali jbg :)

headbanger23
02-13-2009, 12:42 AM
http://www.pokerhand.org/?3851800

Mislim,koliko netko mora biti retardiran da nakon raisea i reraisea(a o callanju dvostrukog all ina neću niti govoriti) u preflopu odluči ostati u handu i riskirati stack sa takvim handom?

Edit:evo,koza je opet setala sedmice,ovaj put je žrtva imala QQ.

Edit:na boardu 4 Q Q 8 10(tri herca,treći izlazi na riveru) isplati frajerov pot sized value bet s devetkama.Taj frajer je najveći tighter za stolom.Imao je AK.Kud ćeš blefati manijakalni calling station,frende...

Skrbo
02-13-2009, 12:48 AM
http://www.pokerhand.org/?3851800

Mislim,koliko netko mora biti retardiran da nakon raisea i reraisea u preflopu odluči ostati u handu i riskirati stack sa takvim handom?

a pa mozda vas je stavila na AK i rekla ma nece im se niš otvorit :D:D:D:D:D
ma ludo..
Jos bi bilo najbolje da vas je neki lik s A9 pratio :)
To se meni cesto dogada :D

headbanger23
02-13-2009, 01:02 AM
Stavila nas je na kurac od ovce a ne na AK.Da stavlja ljude na handove,ponekad bi i foldala.:mad:

headbanger23
02-13-2009, 01:09 AM
Majko mila,upravo sam preživio četverostruki all in s 99 :eek:

headbanger23
02-13-2009, 03:04 AM
http://www.pokerhand.org/?3852434

Nakon duge i teške bolesti,konačno jedan final table.I ovo se dogodi.Nema veze.Ali,ovaj frajer koji mi je uzeo chipove,u trenutku kad nas je ostalo 11,nije imao za BB.Onda je uslijedio najžešći rush koji sam u životu vidio.Izbacio je 8 od 9 suparnika sa finalnog stola,što god da je zamislio,došlo mu je.Nevjerovatno nešto.

headbanger23
02-14-2009, 04:17 PM
Turnir mi je upravo u toku,tako da ću staviti hand kasnije.Samo da najavim,ovo je nešto najbolesnije što sam u svojoj pokeraškoj karijeri doživio.

Edit:Evo ga :D (http://www.pokerhand.org/?3859067)

Jedino što mogu reći u opravdanje svog calla je to da je bila riječ o rebuy turniru.:D

I evo još nešto iz kasnije faze,isto vrlo bolesno.Ovaj call ne mogu opravdati apsloutno ničim.:D

http://www.pokerhand.org/?3859094

Pa da ne kažem kako samo mene natkupljuju.:o

branimir1234
02-14-2009, 07:39 PM
I? Di je hand?

headbanger23
02-14-2009, 07:46 PM
Pogledaj ponovo.:D

Jebiga,doguralo se duboko.19. sam bio na kraju.

mario66617
02-14-2009, 09:49 PM
Stavila nas je na kurac od ovce a ne na AK.Da stavlja ljude na handove,ponekad bi i foldala.:mad:

vama mora da je fino bilo...

branac
02-18-2009, 05:45 AM
Evo kako sam popušio, dio svojom greškom (možda sam trebao jače raisati na flopu), bio sam uvjeren da lik ima ili tris devetki, ili 9 J, ali full nikako...još jedna lekcija

Branac666 was dealt: Js - Qd

Branac666 Call (0.04)
Cherry2000 Fold
edwardam2 Call (0.04)
ZehDrugs Fold
squirrel67 Call (0.02)
renegat379 Check

Flop 9c - Th - 8c

squirrel67 Bet (0.04)
renegat379 Call (0.04)
Branac666 Raise (0.14)
edwardam2 Call (0.14)
squirrel67 Call (0.10)
renegat379 Call (0.10)

Turn 9c - Th - 8c - 9d

squirrel67 Check
renegat379 Check
Branac666 Bet (0.12)
edwardam2 Call (0.12)
squirrel67 Call (0.12)
renegat379 Call (0.12)

River 9c - Th - 8c - 9d - Qs

squirrel67 Check
renegat379 Check
Branac666 Check
edwardam2 All-In (4.28)
squirrel67 Fold
renegat379 Fold
Branac666 All-In (2.44)
edwardam2 Payback (1.84)

edwardam2 shows: Qc - 9s (a full house, nines full of queens)
Branac666 shows: Js - Qd (a straight, queen high)

branac
02-21-2009, 04:55 PM
Jebem ti river
U razmaku od 5 minuta
Branac666 was dealt: Kc - Kh

ghiottero Call (0.04)
jul3s Raise (0.18)
lzq108 Fold
r0bal0 Fold
Branac666 Raise (0.28)
ghiottero Fold
jul3s All-In (2.42)
Branac666 All-In (1.64)
jul3s Payback (0.64)

Flop Jc - 7d - Ts
Turn Jc - 7d - Ts - 3d
River Jc - 7d - Ts - 3d - Ac

Branac666 shows: Kc - Kh (a pair of kings)
jul3s shows: Ad - Kd (a pair of aces)

jul3s wins: EUR 3.79 (with a pair of aces)
Rake: EUR 0.19

Players(max 9):
Pausak (EUR 3.96 in seat 1)
BA32105 (EUR 2.39 in seat 2)
Uttusi (EUR 3.70 in seat 3)
tropi23 (EUR 3.02 in seat 4)
roomi (EUR 1.88 in seat 5)
otger (EUR 3.00 in seat 6)
GASPARO (EUR 0.55 in seat 7)
blix77 (EUR 2.66 in seat 8)
Branac666 (EUR 1.96 in seat 9)

Dealer: GASPARO
Small Blind: Branac666 (0.02)
Big Blind: Pausak (0.04)
Blind out of turn: otger (0.04)

Branac666 was dealt: Jd - Kh

BA32105 Fold
Uttusi Fold
tropi23 Call (0.04)
roomi Call (0.04)
otger Check
GASPARO Fold
Branac666 Raise (0.06)
Pausak Call (0.04)
tropi23 Raise (0.08)
roomi Call (0.08)
otger Fold
Branac666 Call (0.04)
Pausak Call (0.04)

Flop Jh - 3c - 2s

Branac666 Bet (0.14)
Pausak Call (0.14)
tropi23 Call (0.14)
roomi Call (0.14)

Turn Jh - 3c - 2s - Kc

Branac666 Bet (0.14)
Pausak Call (0.14)
tropi23 Call (0.14)
roomi Call (0.14)

River Jh - 3c - 2s - Kc - 3d

Branac666 Bet (0.14)
Pausak Raise (1.10)
tropi23 Fold
roomi All-In (1.48)
Branac666 Call (1.34)
Pausak Call (0.38)

roomi shows: 3s - Ah (three of a kind, threes)

Branac666 didn't show hand (Jd - Kh)
Pausak didn't show hand (Js - Ks)

roomi wins: EUR 5.78 (with three of a kind, threes)
Rake: EUR 0.30

headbanger23
02-21-2009, 05:40 PM
Sam si kriv za ovaj drugi primjer,puštaš handove kao što je ovaj A3 da gotovo besplatno vide river.Htio si iscjediti svaki cent iz njih.A jebiga.

Evo prebačene verzije (http://www.pokerhand.org/?3891003) tog handa.

tolecrom
02-21-2009, 07:59 PM
Reekside (14,206.00 in seat 1)
FoBoLoNoeQ (6,541.00 in seat 2)
ittte7 (16,490.00 in seat 3)
fenix143 (49,480.00 in seat 4)
kukareku (10,433.00 in seat 5)
vieirinha (47,261.00 in seat 6)
ja (12,138.00 in seat 7)
husi (7,250.00 in seat 8)
MatsukiNQ (2,259.00 in seat 9)

Dealer: kukareku
Small Blind: vieirinha (750.00)
Big Blind: ja (1,500.00)

ja was dealt: 6h - Jd

husi Fold
MatsukiNQ Fold
Reekside Fold
FoBoLoNoeQ Fold
ittte7 Fold
fenix143 Fold
kukareku Fold
vieirinha Call (750.00)
ja Check

Flop Qs - Jc - 7h

vieirinha Check
ja Bet (1,500.00)
vieirinha Call (1,500.00)

Turn Qs - Jc - 7h - 6c

vieirinha Check
ja Bet (4,500.00)
vieirinha Raise (9,000.00)
ja Call (4,500.00)

River Qs - Jc - 7h - 6c - 9d

vieirinha Bet (1,500.00)
ja All-In (138.00)
vieirinha Payback (1,362.00)

vieirinha shows: 9c - Qd (two pairs, queens and nines)
ja shows: 6h - Jd (two pairs, jacks and sixes)

vieirinha wins: 24,276.00 (with two pairs, queens and nines)

BOZE SACUVAJ...

branac
02-22-2009, 06:56 AM
@head
sve znam kad sam pogledao ponovo hend na miru vidim da je moja greška kardinalna. River is not on my side :(

LudiCoka
02-22-2009, 02:35 PM
Pa gotov sam više koliko debilni ljudi mogu dobijati. Evo prije 2 minute 10i bad beat zaredom.
Dobijem AA, bb je 100. Dižu 2 lika prije mene, ostali foldaju, ja sam ispred sb-a i bb-a, dignem 1k. Bb prati, prate ona 2 lika što su prije dizali za 100. flop dođe K 10 5. Svi check do mene, ja dignem 1k opet. Bb fold, ona dvojica prate. Turn 8, oni check ja all in, nisam ni želio da me prate, samo da pokupim novce. Obojica prate all in. Jedan pokazuje J 10 off, a drugi A 5 off. I na riveru dođe 5, lik ima tris jebenih petica, ode sve!

parenzo
02-22-2009, 04:20 PM
evo malo bolestine sa asevima,neki kazu da netreba slowplayati aseve,a sta vrijedi to dok ima ovakvih idiota,
http://www.pokerhand.org/?3894589

LudiCoka
02-22-2009, 06:18 PM
A koji debili... pa za poluditi, pa poludio bih da imam takve debile za stolom, makar i gubili, kamoli ovako, a ne možeš igrati, sustav redovito nagrađuje takve,
kada najbolje odigraš najbolju ruku u 2 sata igre, ispadneš. Šta mi vrijedi sresti i 15 takvih i pokupiti im pare kada se naće sljedećih 80 od kojih jedan ima bolesnu sreću.

yyggyy
02-23-2009, 11:33 AM
sinoc na full tiltu....
dobijem A2 u trefu,raisam prije flopa da stjeram limpere... flop 4,5,6 u trefu! flopana nuts boja s mogucim straight flushom. betam i samo jedan prati... turn nusta.... betam pot i lik plati... river 3 tref!!! imam skalu u boji! all in, lik plati i pokaze mi 8 herc i 7 tref!!!!!!!! skoro mi9 je monitor puko!!
zakaj je on mani platio prije flopa pitam ja sve vas...

headbanger23
02-23-2009, 12:54 PM
Koliko si rejzao preflop,koja si pozicija bio i koja je bila njegova pozicija?

yyggyy
02-23-2009, 01:55 PM
ja sam bio dealer button a on u sredini. i imali smo podjednako chipova,oko 75 bb.

headbanger23
02-23-2009, 02:09 PM
U tom slučaju je i više no jasno zašto ti je platio preflop.Bio si na buttonu i rejzao si.Frajer te je stavio na pokušaj "krađe" i zato je platio.I nisi napisao koliko si rejzao.Ako je imao pot oddse,naravno da će platiti.
I ima još jedan razlog zašto te ovo sve pitam.Neki dan sam igrao na FT-u turnir 1$+1 rebuy +add on.Jel ti zvuči poznato?:)
Uglavnom,škicnem ja na main lobby,pogledam chipleadere,vidim jedan poznati nadimak.Lokacija:Croatia.:D

Uglavnom,priključim se za tvoj stol,malo da vidim.U nekih 20-ak minuta,koliko sam pratio igru(onda sam ispao i nije mi se više dalo),vidio sam da si jako agresivan igrač,često rejzaš i to s marginalnim handovima(A3 off :)).Kad igraš tako,normalno da ti ljudi ne vjeruju da imaš hand i da rejzaš sa smećem.Pa te oni i plate sa smećem.
Uglavnom,mislim da je to bio slučaj i sa ovim 87 off frajerom.

yyggyy
02-23-2009, 02:58 PM
kaj brijes da sam preagresivan? hmm..samo prije flopa. ak poslije flopa nemam nis obicno igram lakse. osim naravno ak smo 1 na 1,onda ga probam otjerat cak i ak imam samo asa. btw,raise nprije flopa je bio pot raise,dakle nekih 7,8 bb,tak nes. svatko normalan bi bacio 78 off. ovaj lik nije bio normalan!:D

Benito González
02-26-2009, 10:09 PM
crna vremena su pocela, nadam se da nece dugo trajat
http://www.pokerhand.org/?3913807

http://www.pokerhand.org/?3913793

headbanger23
03-01-2009, 05:59 PM
http://www.pokerhand.org/?3924713

Nije čak ni toliko bad beat,mislim,je,ali gora činjenica od toga je da se ovo dogodilo valjda minutu prije ulaska u pare :rolleyes:

http://www.pokerhand.org/?3924741

El classico.Prva tri u parama,ovaj me prepolovi sa ovim handom.Ipak,oporavio sam se i osvojio turnir.

Benito González
03-02-2009, 08:15 PM
ovo je nesto najbrutalnije sta mi se ikad desilo jos san u soku kakvi debila imahttp://www.pokerhand.org/?3929960 :mad:

headbanger23
03-02-2009, 08:46 PM
Opet nešto oko bubblea,prvih 11 osvaja 22$ token,ostalo nas 14.Nisam odigrao hand 10-ak minuta,što u speed turniru valjda znači da imam neki kurac.Ali ne.

http://www.pokerhand.org/?3930103

mario66617
03-02-2009, 08:52 PM
sranje je to...jako često mi se dešavaju takve stvari...imam bolju preflop ruku i gubim..ali jako rijetko mi se desi da sa slabijom rukom dobijem...

parenzo
03-02-2009, 09:50 PM
ovo je nesto najbrutalnije sta mi se ikad desilo jos san u soku kakvi debila imahttp://www.pokerhand.org/?3929960 :mad:
ovdje si sam kriv, pustio si ga da upeca boju,trebao je to biti tvoj instant allin nakon njegovog beta na flopu,jer je lako mogao imati i 67 ili A2,nikad nemoj slowplayat top pair top kicker bas zbog ovakvih situacija

parenzo
03-02-2009, 09:57 PM
Opet nešto oko bubblea,prvih 11 osvaja 22$ token,ostalo nas 14.Nisam odigrao hand 10-ak minuta,što u speed turniru valjda znači da imam neki kurac.Ali ne.

http://www.pokerhand.org/?3930103
ovo je klasika,dobar potez al si naletio na chipleadera,koji si je to mogao priustiti,pogotovo na blindovima1500/3000

parenzo
03-03-2009, 04:44 PM
opet jedan od "onih" dana
idiot talijan,zove i gura sa svacim,taman ga docekam,gadan flop za mene al znam da nema nista guram allin i ono run. run. streight.kad nekog sere onda ga sere
(to mi se vraca ono od 200 chipova)

http://www.pokerhand.org/?3933629

headbanger23
03-03-2009, 05:36 PM
Evo da i meni jednom dođe nešto bolesno :D

http://www.pokerhand.org/?3933844

parenzo
03-03-2009, 07:46 PM
opet me ubije sa backdoor streightom,pa nemogu prezivit,nek mu barem odmah da as ili jack a ne ovako podmuklo:mad:

http://www.pokerhand.org/?3934362

parenzo
03-03-2009, 08:34 PM
ma ovo ima samo u filmovima:mad::mad::mad:
http://www.pokerhand.org/?3934565

parenzo
03-04-2009, 03:54 PM
da,da to je "taj" tjedan:mad::mad::mad::mad:
http://www.pokerhand.org/?3937906

PAR MINUTA POSLJE
http://www.pokerhand.org/?3937942

headbanger23
03-04-2009, 08:48 PM
Ovo je bolesno,jebote.

headbanger23
03-04-2009, 10:20 PM
http://www.pokerhand.org/?3939516

:mad:

Riječ je o limitu,baj d vej.

VeliJoze
03-05-2009, 08:12 AM
Bolesno. ****ing lucky river. A7 ?? A ja mislio da se samo fishevima kao ja dogadjaju da na AK dozivljavaju bad beat-ovi.

branac
03-05-2009, 10:58 AM
Ja sam jučer puko na turniru sa AK na Q5 od tipa koji je 15 puta za redom išao all in i sad ja na preflopu uletim all in, on calla, i njemu se na flopu okrene 5...tak da AK ne znači baš ništa...that's poker.

parenzo
03-05-2009, 03:54 PM
evo nastavljamo...
http://www.pokerhand.org/?3942101
http://www.pokerhand.org/?3942059
nece pa nece..
http://www.pokerhand.org/?3942330
http://www.pokerhand.org/?3942259

e znam,pa ipak sam ja hrvatski Mike "the mouth" Matusow
nemogu cak ni izbaciti shortstack sa stola,ko da mi pise na celu,zovite sa bilo cim,siguran suckout
http://www.pokerhand.org/?3942366
PAR RUKU POSLJE,ISTI FRAJER
http://www.pokerhand.org/?3942409

parenzo
03-05-2009, 05:10 PM
E,OVA ME DOKRAJCILA,JADAN MIS ZAVRSIO U 500 KOMADICA:mad:
http://www.pokerhand.org/?3942501

Konzerva
03-05-2009, 05:20 PM
To je kad te "krene" vidio sam prvo mi nije jasno bilo zasto je zvao a onda kad sam vidio river fuj :S

parenzo
03-05-2009, 05:22 PM
To je kad te "krene" vidio sam prvo mi nije jasno bilo zasto je zvao a onda kad sam vidio river fuj :S
ali mora biti riverrrrrrrrrr.....:mad::mad::mad::mad::mad:

un****ingbelev.
http://www.pokerhand.org/?3942690

headbanger23
03-05-2009, 06:42 PM
Parenzo,odmori par dana.Vidiš da ne ide,jeboga,nemoj glavom kroz zid.Svakim bad beatom si sve više na tiltu,i kako ćeš onda normalno igrati?

tolecrom
03-05-2009, 07:47 PM
ma trebas samo nest ovakvo da te opusti i sve ce bit okej:))

http://www.youtube.com/watch?v=nSGoQJkTygw

parenzo
03-05-2009, 08:24 PM
Parenzo,odmori par dana.Vidiš da ne ide,jeboga,nemoj glavom kroz zid.Svakim bad beatom si sve više na tiltu,i kako ćeš onda normalno igrati?
ma znam,ja kad postam ovdje badbeat mene to lagano prode,problem je sto ja i dalje igram normalno i radim sve prave poteze,al sto ti kazes kad nece onda nece.
pauza mi negine,barem dok nekupim novi mis sutra;)

parenzo
03-05-2009, 08:25 PM
ma trebas samo nest ovakvo da te opusti i sve ce bit okej:))

http://www.youtube.com/watch?v=nSGoQJkTygw

wtf?:D:D:D

headbanger23
03-07-2009, 01:01 PM
http://www.pokerhand.org/?3950082

Jokerstars.:rigo:

mario66617
03-08-2009, 12:39 AM
uvijek kad trebam nekog izbacit dešavaju se ovakve govnarije...

http://www.pokerhand.org/?3952177

headbanger23
03-09-2009, 02:38 AM
Jokerstarsi još jednom:http://www.pokerhand.org/?3957030