PDA

View Full Version : Noćna ekipa NoiQ-a!

Gorule-NoFoldpoker
01-24-2009, 11:52 PM
Pošto nas ima podosta na ovim noćnim turnirićima, evo otvorih temu da imamo gdje komentirat tok igre.. bad beatove, dobre poteze, trenutne statuse, al uglavnom pričat.. :)

Pošto je ovo tema više kao chat, predlažem da se postovi u ovoj temi ne broje kao postovi, da nebi bilo da se piše samo zbog toga i da ova tema bude rješenje za one koji nemaju ništa konkretno za reć.. :)

Nek Konzerva odredi jel to u redu..?

Eto pa počnimo, jer je upravo u tijeku freeroll sta je počeo u ponoć.. :)

Skrbo
01-24-2009, 11:55 PM
E super konacno si je otvorio :)
Danas se opet vidimo na final tableu :P

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 12:09 AM
Dobro je krenilo sad.. :) Kako me posralo par ruku lipo zaredom.. :)

Koji smo sad? 7. i 12. od 40 ljudi.. Ma bit će to finalni garant! :)

Skrbo
01-25-2009, 12:14 AM
Dobro je krenilo sad.. :) Kako me posralo par ruku lipo zaredom.. :)

Koji smo sad? 7. i 12. od 40 ljudi.. Ma bit će to finalni garant! :)

11 od 36 :)
S 82K chipova :)

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 12:17 AM
In the money.. LOL

1€ je siguran.. sad idemo po 36€.. :)

Skrbo
01-25-2009, 12:17 AM
In the money.. LOL

1€ je siguran.. sad idemo po 36€.. :)

Nadam se da nam nece bit ko jucer.. Lik s milju chipova :)

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 12:23 AM
A šta? pa dobro smo ga kresali.. i onda malo loše sriće i vratili mu s kamatama :)

p.s. Onaj blanka je reka da se zove blanka zbog onog Blanke iz Street Fightera.. :)

Skrbo
01-25-2009, 12:44 AM
15 sam ispao.. Jbg nisam trebo zvat na QJ.. Vise srece u ovom u 3..

Skrbo
01-25-2009, 12:45 AM
A šta? pa dobro smo ga kresali.. i onda malo loše sriće i vratili mu s kamatama :)

p.s. Onaj blanka je reka da se zove blanka zbog onog Blanke iz Street Fightera.. :)

Haha joj kad se sjetim te igrice :)
Meni je bio zakon onaj s dugim prstima :D

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 12:46 AM
A sta znas sta bi te doslo kasnije.. A i ovaj te je forsira na all-in s K 5..bezveze.. Jbg-a..
Ja još živahan.. Valjda ce uskoro finalni :)

Skrbo
01-25-2009, 12:50 AM
A sta znas sta bi te doslo kasnije.. A i ovaj te je forsira na all-in s K 5..bezveze.. Jbg-a..
Ja još živahan.. Valjda ce uskoro finalni :)

Ma pa bas to. Znao sam da nema nis posebno pa reko da probam. No opet ima frirol u 3 :) bit cu tam bolji od 15 mjesta :D
Nego Pratim te do finala.. Ocekujem bar 3 mjesto :)

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 12:54 AM
Ako se sad prikine i bit će.. :)
Ovaj šta je drugi po čipovima je dosta tight.. A sjedi do mene, pa bi se moglo tu nesto izmust.. :)

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 01:03 AM
FINALNI.. ušao sam kao čip lider, ali veliki su blindovi i za sekund se moze istopit prednost..

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 01:37 AM
Dam it! opet drugi.. :( bilo je gusto, al niz losih karata me dokrajcia.. Idemo se posvetit sljedecem :)

Skrbo
01-25-2009, 01:38 AM
Dam it! opet drugi.. :( bilo je gusto, al niz losih karata me dokrajcia.. Idemo se posvetit sljedecem :)

Tako je.. Samo sam odjenom vidjeo da si poceo padati po chipovima..
Cini se da ja i ti jedini pisemo u ovoj temi :)
Konzerva nemoj nam brojat postove. Ovo je neka vrsta chata za nocne ptice :)

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 01:39 AM
Pa reka san u početku da nam se ne broje postovi.. A sigurno ce se pridruzit i drugi kad malo zazivi tema.. ima nas nocnih.. :) Samo što smo sad vec ostali samo ja i ti.. hehe :)

Skrbo
01-25-2009, 01:41 AM
Pa reka san u početku da nam se ne broje postovi.. A sigurno ce se pridruzit i drugi kad malo zazivi tema.. ima nas nocnih.. :) Samo što smo sad vec ostali samo ja i ti.. hehe :)

Da vidjeo sam. No broje se pa bi se mogao naljutiti :)
Ovaj turnir se nadam boljem od 15 mjesta.. No lagano pizdim
QQ dobijem i dignem. Prati me lik s J2 kojemu se otvri skala...... No COmment..

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 01:49 AM
Da vidjeo sam. No broje se pa bi se mogao naljutiti :)
Ovaj turnir se nadam boljem od 15 mjesta.. No lagano pizdim
QQ dobijem i dignem. Prati me lik s J2 kojemu se otvri skala...... No COmment..

A valjda se nece naljutit :)

A ja eto tek prve ruke igram posli pauze.. znaci za mene je ovaj otpočetka freezeout :)
Ali malo je ekipe, pa bi se moglo nešto..

Skrbo
01-25-2009, 01:53 AM
A valjda se nece naljutit :)

A ja eto tek prve ruke igram posli pauze.. znaci za mene je ovaj otpočetka freezeout :)
Ali malo je ekipe, pa bi se moglo nešto..

ja kao sto reko spusio na pocetku na qq pa moro ponovno platit 0.10 da igram.. i jos uzo taj addon za 0.10.. Uglavnom lud mi stol. Dobim nes dobro pratim pa neko rukne all in itd..
Uglavnom mogao bi se brzo istopiti ako nes ne dode :) tj kad dode da se poklopi..

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 01:59 AM
Ja ispadoh.. glupo, naivno i brzopleto.. Al eto.. mora se i to nekad :)

Skrbo
01-25-2009, 02:00 AM
Ja ispadoh.. glupo, naivno i brzopleto.. Al eto.. mora se i to nekad :)

Vidjeo sam.. Ja se drzim kako tako. No sumljam da ce nes bit. Stalno mi dolaze karte lose. :(
A i kad dobro dode brijem da ce me neko izbacit :)

Skrbo
01-25-2009, 02:16 AM
Pa jebote.. Imao 10k. dode KK..
Lik mi all in 10 10
Otvorilo se nes tipa 10 3 5.. pa K.. pa 8..

On dobio s flushom. Pa bolesti :(
AAAAAAAAAAa

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 02:18 AM
Ja nisan ni skuzia boju, samo gledan i odjednom ti nestade sa stola.. nevjerojatno! Katastrofa..

A ništa.. sad odmorit malo, i u 5 dalje.. :)

Skrbo
01-25-2009, 02:21 AM
Ja nisan ni skuzia boju, samo gledan i odjednom ti nestade sa stola.. nevjerojatno! Katastrofa..

A ništa.. sad odmorit malo, i u 5 dalje.. :)

A ne nisam pop..... Kad sam vidjeo turn sav sretan reko gotov je.. I ono to srce.. Nisam ni ja skuzio sto je. I vidim 4 srca dolje se sparilo s njegovom desetkom..
Stvarno nevjerojatno. UF
Nadam se da ce u 5 bit bolje.. Ovako je lose 78 mjesto i nista zaradene love :(

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 12:24 PM
EEEE! Ja zaspa.. Bia je neki strasno dosadan film na tv-u dok san čeka ovaj u 5h, i zaspa.. :(

Jel iko igra? :)

Skrbo
01-25-2009, 12:49 PM
EEEE! Ja zaspa.. Bia je neki strasno dosadan film na tv-u dok san čeka ovaj u 5h, i zaspa.. :(

Jel iko igra? :)

Da.. Lose sam izblefirao i bio 50 i neki.. Bar mislim. Nemoj me uzet za ozbiljno. Bilo je 5 ujurto :)
Mozda sam bio bolji, mozda losiji :)

bonefletcher12
01-25-2009, 03:18 PM
jel igrate telesinu i americanu? to bude tak navecer.... nije neki prize pool 6€ al su mi dobre igre...

Gorule-NoFoldpoker
01-25-2009, 05:20 PM
telesina mi je skroz dobra! Al mi se neda igrat za tako malo.. :) A i ovi freerollovi su tamna raspoređeni da ih mozemo lipo igrat, a praznine popunimo dopisivanjem :) :)

Skrbo
01-26-2009, 12:53 AM
Danas 3 hrvata na finalnom stolu :)
Steta sto se je nasao debil s 10 7 koji je mene izbacio :)
No dobro je i 17 mjesto...
Decki sretno

budhacro
01-26-2009, 01:49 AM
ovo je uzas as kralj u ruci i neki glupi rumunj ide all in.i neda mi vrag mira,pratim ga ima 2 6 rekoh toooooo otvara se k 2 as 7 i 2 i onda nek mi neko kaze da su kralj i as zakon karte.pored glupih rumunja nema jake karte.uzas

budhacro
01-26-2009, 01:54 AM
Danas 3 hrvata na finalnom stolu :)
Steta sto se je nasao debil s 10 7 koji je mene izbacio :)
No dobro je i 17 mjesto...
Decki sretno

pratio sam ih i svaka cast deckima:cool: vidi se da smo medju najboljima.skoro svaki freeroll medju top 50 ljudi je i 5 6 7 hrvata.mi hrvati!!!!!!pozz svima

Skrbo
01-26-2009, 03:45 AM
pratio sam ih i svaka cast deckima:cool: vidi se da smo medju najboljima.skoro svaki freeroll medju top 50 ljudi je i 5 6 7 hrvata.mi hrvati!!!!!!pozz svima

Ja za sebe mogu rec da mi pukne u glavu nes u 00:00 tj na tom frirolu..
Jednostavno me ide i onda pred kraj nekog pos... i izbace me :D
U 3 noci 3,15 i 17 mjesto..
Nadam se boljem rezultatu sutra :)

+
Bio sam sad u 5h freerolu 45..
Dobijem AA i lik s QQ mi ide all in.. Dode mu Q na riveru

branimir1234
01-26-2009, 07:20 AM
ovo je uzas as kralj u ruci i neki glupi rumunj ide all in.i neda mi vrag mira,pratim ga ima 2 6 rekoh toooooo otvara se k 2 as 7 i 2 i onda nek mi neko kaze da su kralj i as zakon karte.pored glupih rumunja nema jake karte.uzas

Pa zašto se karte as i kralj zovu Ana Kurnjikova: lijepo izgledaju, a rijetko dobivaju :)

budhacro
01-26-2009, 02:54 PM
Pa zašto se karte as i kralj zovu Ana Kurnjikova: lijepo izgledaju, a rijetko dobivaju :)

pa to stoji ljepo izgledaju al nije bas da rijetko dobivaju.uostalom kakva je to igra da ides all in na 2 6 i jos nisu u boji.to fakat moras biti krumpir da bi dobio:cool:

branimir1234
01-26-2009, 03:04 PM
pa to stoji ljepo izgledaju al nije bas da rijetko dobivaju.uostalom kakva je to igra da ides all in na 2 6 i jos nisu u boji.to fakat moras biti krumpir da bi dobio:cool:

Istina, al jbga, to su karte... I ja nekad kad mi se ne da igrat ili moram ići negdje idem all in sa bilo kakvim kartama pa dobijem, evo upravo sad sam na 100€ FR išao all in sa 2 5 i lik me prati sa A J i dobijem ga sa dva para...:p

Btw drago mi je da si me poslušao ;)

budhacro
01-26-2009, 03:20 PM
Istina, al jbga, to su karte... I ja nekad kad mi se ne da igrat ili moram ići negdje idem all in sa bilo kakvim kartama pa dobijem, evo upravo sad sam na 100€ FR išao all in sa 2 5 i lik me prati sa A J i dobijem ga sa dva para...:p

Btw drago mi je da si me poslušao ;)

poslusao vezano za sta???za skupljanje postova??:confused:ak je to,vidis da jesam. al jbg trebat ce mi malo vremena da se uhodam u sve to jer sam totalni laik sto se tice kompa.do nedavno nisam ni mail znao poslati:D

bonefletcher12
01-26-2009, 03:40 PM
Ma decki AA bacajte na preflopu.... bit ce vam lakse jel cim vidite flop zalit ce te i big blind sto ste dali....

budhacro
01-26-2009, 03:59 PM
Ma decki AA bacajte na preflopu.... bit ce vam lakse jel cim vidite flop zalit ce te i big blind sto ste dali....

ma da pa na kaj da igram onda na 23 ili 28 3 10 ko oni papci od rumunja :D jbg dobru kartu cu uvijek odigrati pa makar i popusio barem cu znati da sam izgubil na dobru kartu:p

branimir1234
01-26-2009, 04:45 PM
poslusao vezano za sta???za skupljanje postova??:confused:ak je to,vidis da jesam. al jbg trebat ce mi malo vremena da se uhodam u sve to jer sam totalni laik sto se tice kompa.do nedavno nisam ni mail znao poslati:D

Nisam baš mslio na skupljanje postova, nego da se uključiš malo, što si ti i učinio, nadam se da ne radiš to samo da bi skupio postove....

Otišli smo previše offtopic... :)

budhacro
01-26-2009, 05:44 PM
Nisam baš mslio na skupljanje postova, nego da se uključiš malo, što si ti i učinio, nadam se da ne radiš to samo da bi skupio postove....

Otišli smo previše offtopic... :)

ne nije to samo radi postova zanimljiv je forum skroz a i onako necu skupiti dovoljno za ovaj turnir:rolleyes:

mario66617
01-26-2009, 07:45 PM
ma da pa na kaj da igram onda na 23 ili 28 3 10 ko oni papci od rumunja :D jbg dobru kartu cu uvijek odigrati pa makar i popusio barem cu znati da sam izgubil na dobru kartu:p

pa to je dobro poznata stvar...na dobru kartu se i gube novci...loša karta se uglavnom baca...a dobra karta , koliko god bila dobra, nije uvijek i najbolja...i zato uvijek treba puno oprezniji bit sa dobrom i jako dobrom kartom...

budhacro
01-26-2009, 08:29 PM
pa to je dobro poznata stvar...na dobru kartu se i gube novci...loša karta se uglavnom baca...a dobra karta , koliko god bila dobra, nije uvijek i najbolja...i zato uvijek treba puno oprezniji bit sa dobrom i jako dobrom kartom...

a pricaj mi o tome odi pogedat pod bed bet kak sam danas zletio.poludio sam:eek:

Gorule-NoFoldpoker
01-26-2009, 11:11 PM
Moram vas izvjestiti.. da nakon 4 noci zaredom igranja noćnih freerollova, mi, veterani ponoćnog freerolla, ja i Skrbo... VEĆ ISPALI!!!! :) :)

Nismo u top 20,hehe.. Ne voli nas NoiQ večera :)

Al sad ćemo se osvetit na ovome u 3!! Odgađam planirano spavanje, a Skrbo ionako nikad ne spava(hehe :) ) tako da idemo do finalnog! Jednostavno nije u redu da nismo tamo :)

Ajde nam se pridruzite!!

Skrbo
01-26-2009, 11:30 PM
Moram vas izvjestiti.. da nakon 4 noci zaredom igranja noćnih freerollova, mi, veterani ponoćnog freerolla, ja i Skrbo... VEĆ ISPALI!!!! :) :)

Al sad ćemo se osvetit na ovome u 3!! Odgađam planirano spavanje, a Skrbo ionako nikad ne spava(hehe :) ) tako da idemo do finalnog! Jednostavno nije u redu da nismo tamo :)

Ajde nam se pridruzite!!

U svakom slucaju im se moramo osvetiti. pogotovo kad se nade donk. Koji ide all in na rejz..
Dignem preflop AQsuited negdje 4xbb i lik mi all in lupi s 8J isti suit..
Otvori mu se 8..
Da ne vjerujes..

Tako da sad u 3.. Jao moramo u final table :):)

budhacro
01-27-2009, 12:52 AM

Ajde nam se pridruzite!!

naravno da hocemo ajmo hrvati nema spavanja:eek:

Gorule-NoFoldpoker
01-27-2009, 01:26 AM
Dosad je dobro .. :) Ima dosta hrvata.. vidim da i dobro stojimo!! Samo naprid!

budhacro
01-27-2009, 01:52 AM
ispao 6 na ovom za 0,25 eu nije nesto al covjeka veseli kad je na zadnjem stolu jos ce kapnuti i koji bod.dali iko zna kolko se dobi bodova za koje mjesto.prvih 6 dobija al neznam kolko koji

Skrbo
01-27-2009, 03:16 AM
Jao ja ispao 37 na ovom fririlu u 3..
Ne mogu vjerovat.. imao 10k.. na BB mi dode AK..
Lik rukne all in ja popratim. Kad ono lik ima 77..
I otvori se meni A..
No jebi ti to liku se otvorila boja.. 4:diamond: za redom pa ti reci :)

Vuja1986
01-27-2009, 01:16 PM
E super konacno si je otvorio :)
Danas se opet vidimo na final tableu :P

Skrbo večeras u 8 je turnir 1000eura.dođi jesi čuo

Vuja1986
01-27-2009, 01:17 PM
Jao ja ispao 37 na ovom fririlu u 3..
Ne mogu vjerovat.. imao 10k.. na BB mi dode AK..
Lik rukne all in ja popratim. Kad ono lik ima 77..
I otvori se meni A..
No jebi ti to liku se otvorila boja.. 4:diamond: za redom pa ti reci :)

Peh skrbo,samo jedno mjesto do barem eura.

Skrbo
01-27-2009, 01:43 PM
Peh skrbo,samo jedno mjesto do barem eura.

Da nazalost nisam nista dobio :D
A vidimo se na ovom turniru u 8 :)

Gorule-NoFoldpoker
01-27-2009, 09:43 PM
A ne komentiraš moje ispadanje sa asevima? :)

Znači, final table, ja nekih 125 000, ide se all in sa svime, ja dsobijem aseve i samo call, jer sam znao da ce netko all in.. i naravno ode jedan all in sa 135 000, ima 66..

flop Q Q 3
turn nešto bezveze
river..................... A šta mislite? pa narvno da je 6!!! :)
Ispa 6 il 7.. neznan točno.. :)

bonefletcher12
01-28-2009, 08:03 PM
ma bacaj aseve preflop... vidimo se danas i ja igram...

xpobrodiablox
01-28-2009, 08:11 PM
asevi su najgora ruka... na onom od 3 milje večeras sam se izvrno u drugoj ruci....all in odma otišo kontam jedan da me plati drama će bit... kad tamo 3 me platila. nisam imo šanse nikakve....tuga jad i čemer....čak dvoica jača od mene bila na kraju!! a čeko turnir 2 dana ko kreten! ubiše me ko malo dijete!!

Skrbo
01-28-2009, 08:23 PM
A ne komentiraš moje ispadanje sa asevima? :)

Znači, final table, ja nekih 125 000, ide se all in sa svime, ja dsobijem aseve i samo call, jer sam znao da ce netko all in.. i naravno ode jedan all in sa 135 000, ima 66..

flop Q Q 3
turn nešto bezveze
river..................... A šta mislite? pa narvno da je 6!!! :)
Ispa 6 il 7.. neznan točno.. :)

hahaha da.. jadan ti.. gledao sam to i doslo mi je da placem :)

Gorule-NoFoldpoker
01-28-2009, 09:24 PM
Večer nije dobro počela.. loše karte, loši flopovi, turnovi... a da ne govorim o riverima.. :)

recimo prva ruka koju sam dobio na ovom u 22:00 je bila prije pauze, kad sam išao sa svojih 300 čipova all in, tako da ih se rješim, i uzmem rebuy..
I NITKO ME NE ZOVE!! i onda umjesto 4500, imam samo 3400..

Najsmješnije je da je BB bio lik sa 18 000 žetona, a Blind je 150.. i nije htio zvati još 150.. ako ništa bar iz znatiželje.. Dosta je tight, šta nije? :)

Al eto, još san živ, dobio svoju drugu ruku.. nemogu dobit dobru kartu, a kad je dobijen, flop je katastrofa..

Uglavnom, pripremite svoje živce večeras.. jer imam osjecaj da je poker klijent verčeras napaljen na hrvate :) :)

SRETNO!!

Skrbo
01-28-2009, 10:44 PM
Večer nije dobro počela.. loše karte, loši flopovi, turnovi... a da ne govorim o riverima.. :)

recimo prva ruka koju sam dobio na ovom u 22:00 je bila prije pauze, kad sam išao sa svojih 300 čipova all in, tako da ih se rješim, i uzmem rebuy..
I NITKO ME NE ZOVE!! i onda umjesto 4500, imam samo 3400..

Najsmješnije je da je BB bio lik sa 18 000 žetona, a Blind je 150.. i nije htio zvati još 150.. ako ništa bar iz znatiželje.. Dosta je tight, šta nije? :)

Al eto, još san živ, dobio svoju drugu ruku.. nemogu dobit dobru kartu, a kad je dobijen, flop je katastrofa..

Uglavnom, pripremite svoje živce večeras.. jer imam osjecaj da je poker klijent verčeras napaljen na hrvate :) :)

SRETNO!!

A ne nije napaljen na hrvate :D

A:spade:K:spade: imam i lik koji je vec ni sam neznam koliko puta allin isao na lose karte ulozi sve..
6000... i ima 2:club:K:club:, ja odmah stisnuo na call...
Jos jedan zove i ima 99..
Flop
966
turn7
river8 boje nimalo bitne jer nis ne znace na full :)
Eh da napaljen je na hrvate :)

Gorule-NoFoldpoker
01-29-2009, 09:21 AM
Bit će bolje.. MORA BIT!

Čak više ni ne pali kad napišemo u chatu:

DAJ MI KAAAAAAARTTEEEEEEEEEEEEE! OĆU I JA IGRAAAAAT!

Čak je NoiQ postao i na to imun.. :)

Skrbo
01-29-2009, 02:43 PM
Bit će bolje.. MORA BIT!

Čak više ni ne pali kad napišemo u chatu:

DAJ MI KAAAAAAARTTEEEEEEEEEEEEE! OĆU I JA IGRAAAAAT!

Čak je NoiQ postao i na to imun.. :)

Nis danas imamo cjeli dan da nes bolje smislimo :D ako ne danas budemo sutra i to garantiram 100% :)
Bit ce nes od ovih freerolla :D

Gorule-NoFoldpoker
01-29-2009, 11:25 PM
Natjerat cemo ih na nas mlin.. :)

Jel mi veceras itko pravi društvo? :)

ovaj u ponoć, neuspjeh.. neću komentirat.. već je dosta jadikovki :)

Sad čekam ovaj u 3 da pokušam naplatiti sve bad beatove :)

pex-zg
01-29-2009, 11:43 PM
ja isto cekam ovaj u 3 ako ne zaspim,
mozda se vidimo na zavrsnom stolu ako bude srece

Skrbo
01-30-2009, 01:07 AM
Natjerat cemo ih na nas mlin.. :)

Jel mi veceras itko pravi društvo? :)

ovaj u ponoć, neuspjeh.. neću komentirat.. već je dosta jadikovki :)

Sad čekam ovaj u 3 da pokušam naplatiti sve bad beatove :)

Eh neznam ni ja od kud da pocnem s komentarima.. Na sta su me sve danas pratili ne zelim ni pricati :)

No evo ovaj u tri je dobro krenuo..
Poker 2222 :) i nakon tog KK u hendu i 3 allina s tim da mi se je K otvorio :)
Moram voljeti noiq :)

budhacro
01-30-2009, 03:34 PM
sinocnji dan i noc nikakvi ko da su se noiq zamjerili hrvati primjetio sam da kad ne catam dok igram dobijam dobre karte a cim pocnem sa nekim pricati pogotovo ak to nije engleski postaje kaos nebi dobio dobru kartu da je to za poludit a kad i dobijem ispadnem na takvu glupost da je to strava.sta mislite dali ima sta u tome ili ja samo brijem???

Skrbo
01-30-2009, 03:58 PM
Neznam.. al ja znam da sam jucer popi.... Dobijam A:club:J:club: dignem za 7xbb i imam 5 callera :confused:
otvori se 2 3 4 i neki lik digne za 3k...
Sta na to rec??
i onda totalno pop..... i dode mi A:club:q:club: i dignem za 7xbb i dva lika me zovu.. i opet ista situacija..
I nakon tog vise nisam imao zivaca.. otvori mi se 10:diamond:J:diamond:
Dolje
K:diamond: Q:diamond: 10:spade:..
i neki lik dize za 1k.. a meni od tih silnih dizanja sve otislo puno tako da mi ostalo koja 4.5k..
Poludio sam i oso allin.
Nije se ni skala ni boja otvorila.... A lik je na jos 2 callera mog allina pobrao s parom kraljeva uz kartu 8 u hendu :D

xpobrodiablox
01-30-2009, 04:33 PM
važno je samo preživit prvih pola sata da se malo kristalizira mulj i smeće koje je ušlo u igru čisto zato da je sjebe maksimalno!! a što je najgore da i dočekaš svoju ruku pa makar i dva keca jebo si zeca jer je on na riveru najjača ruka za stolom!!! pa makar imo 7-2 jer će mu izać triling ili full ili boja a što se mene tiče ne bi me iznenadilo ni da mu flash royal izađe!!

Skrbo
01-30-2009, 09:36 PM
važno je samo preživit prvih pola sata da se malo kristalizira mulj i smeće koje je ušlo u igru čisto zato da je sjebe maksimalno!! a što je najgore da i dočekaš svoju ruku pa makar i dva keca jebo si zeca jer je on na riveru najjača ruka za stolom!!! pa makar imo 7-2 jer će mu izać triling ili full ili boja a što se mene tiče ne bi me iznenadilo ni da mu flash royal izađe!!

royal na 7 2 :) teško :D A da dode gore djelili bi :P

Konzerva
01-31-2009, 10:34 AM
Jao brate nikako me nejde na ovim 100eura freeroll ovih dana :(
Al zato ide na glupim kvalifikacijama..

http://img216.imageshack.us/img216/3886/1vijq4.th.jpg (http://img216.imageshack.us/my.php?image=1vijq4.jpg)

Nis nova nada u 5h :)

Evo Skrbo prebaceno ;)

tolecrom
01-31-2009, 02:31 PM
ljepo je bit prvi cak i kad je samo token u igri:)

budhacro
01-31-2009, 03:06 PM
ljepo je bit prvi cak i kad je samo token u igri:)

da je pogotovo zato sto na tim turnirima ima 70%donkeya i fakat se treba potruditi da ih se rijesi. bravo skrbo

branimir1234
01-31-2009, 05:55 PM
Evo i ja se večeras priključujem ekipi... Idemo napravit invaziju na finalne :D;):D

Gorule-NoFoldpoker
01-31-2009, 07:10 PM
Iščekujemo te, branimire... :)

Što nas više, veća šansa da neko od nas digne..

Već je dosta prošlo otkad smo ja i skrbo bili zajedno na finalnom.. Sad nas triba bit i više.. :)

tolecrom
01-31-2009, 08:14 PM
ma jee ovo je super za nocne ptice,mislim di ces nac rame za plakanje u cetri sata u jutro kad te izbaci donk s turnira sa 72 offsuit?:)

Gorule-NoFoldpoker
01-31-2009, 08:19 PM
ma jee ovo je super za nocne ptice,mislim di ces nac rame za plakanje u cetri sata u jutro kad te izbaci donk s turnira sa 72 offsuit?:)

Pa zato je ova tema otvorena.. da se liječe frustracije i slavi pobjeda :) i u 4 ujutro i 5 popodne..

A Skrbo je moja najveća utjeha tada.. koji god Bad beat da mi se zalomi, i budala izbaci.. Skrbi se sigurno gore zalomilo :) :) Jel tako Skrbo?

branimir1234
01-31-2009, 09:27 PM
Noć nije loše počela; zasad je na računu 3€ sa 1000€ fr :cool:
Ali bilo katastrofalnih situacija: 4 ruke zarednom u mene u ruci je bilo redom JJ, QQ, KK, QQ i od svega toga, pogodite, samo sam JJ keširo, ali u ove iduće tri sve popu*io... Onda je išao dupli rebuy, ostalo znate :)

olinzg
02-01-2009, 02:16 AM
evo da se ja malo hvalim kad sam vec budan u ovo doba... igram jedan poluprivatni freeroll, igralo nas je 216, prizepool je solidan, prvo mjesto 189 $, trenutno sam peti od 16 preostalih igraca... javim koji sam zavrsio u ovom, postu, editirat cu ga...

najradije bi obrisao post,... jedan glupi potez i zavrsim 14i ARGHHHHH!!!!!

Skrbo
02-01-2009, 02:54 AM
Evo Skrbo prebaceno ;)

Hvala puno konzerva :)

Skrbo
02-01-2009, 02:56 AM
Pa zato je ova tema otvorena.. da se liječe frustracije i slavi pobjeda :) i u 4 ujutro i 5 popodne..

A Skrbo je moja najveća utjeha tada.. koji god Bad beat da mi se zalomi, i budala izbaci.. Skrbi se sigurno gore zalomilo :) :) Jel tako Skrbo?

Tako je :)
Na koje ja bolesti gubim dode mi da doslovno pocnem plakati :( šmrc šmrc..
:D

budhacro
02-01-2009, 03:59 AM
nije losa noc dva puta po euro dva puta medju 36 s tim da sam mogao i bolje da se svi nisu raspistoljili nakon sto je prestao hand to hand svi su isli na gluposti tako da sam pao na glupe karte sve u svemu zanimljivo je bilo i sad sam jos ispao 20 na ovom za 10 eu.pozz

Gorule-NoFoldpoker
02-01-2009, 01:14 PM
Ja neznan šta mi je bilo sinoć.. Ovaj u ponoć sam preskočio.. I igram ovaj u 3.. Ide odlično.. Totalni fishevi mi bili za stolom, nakon 15ak minuta imam 20k..
I onda me odjednom počea umor svladavat.. Jednostavno nisam mogao držat oči otvorene.. nikako mi nije bilo jasno šta mi je..
I po prvi puta, ostavia poker i oša u krevet.. Sad vidim da sam ipak osvojio 1 € ,al totalno čudna situacija..

Ruka mi je na mišu, ja sam u sjedećem položaju, gledam u komp.. I odjednom se trznem na onaj zvuk da je mene red igrat.. zaključak, zaspao sam i u toj pozi..
Nevjerojatno..

možda to ima veze što tjedan dana igram svaku noć, a ne spavam preko dana?
Šta mislite? :D

olinzg
02-01-2009, 01:29 PM
Tako je :)
Na koje ja bolesti gubim dode mi da doslovno pocnem plakati :( šmrc šmrc..
:D

sinoc igrao jedan sng za 5 dolara, 6 ljudi. prvo i drugo mj placeno 21 i 9 $, ugl. 4 nas je i imam par baba, chipleader sam, lik ode allin ispratim, ima AK, river K. ostane mi oko 900 cipova, inace bio je super turbo sng, minutu blindovi,i dobijem par deckiju, 200/400 blinovi, platim, idu dvojica, na flopu decko i odem all in,jedan folda, drugi isprati sa a2 i dobije skalu na moj tris :/

puko sam.

budhacro
02-01-2009, 09:51 PM
pa di si ste hrvati niko nista ne pise nema nikakvih prica neznam dali itko igra double or nothing sng za 1 3 5 10 itd eu mrak je stvar bez previse truda i razmisljanja se poduplate samo malo strpljenja dok se drugi pokolju jer od 10 igraca 5 dobija duplu uplatu tako da je puno lakse uzeti lovu nego na freeroollovima gdje ima puno pacijenatai treba cekati nekoliko sati za moguci??? dobitak.sng u prosjeku zavrsi za 30 min.pozz svima

Skrbo
02-02-2009, 01:41 AM
pa di si ste hrvati niko nista ne pise nema nikakvih prica neznam dali itko igra double or nothing sng za 1 3 5 10 itd eu mrak je stvar bez previse truda i razmisljanja se poduplate samo malo strpljenja dok se drugi pokolju jer od 10 igraca 5 dobija duplu uplatu tako da je puno lakse uzeti lovu nego na freeroollovima gdje ima puno pacijenatai treba cekati nekoliko sati za moguci??? dobitak.sng u prosjeku zavrsi za 30 min.pozz svima

Neznam.. meni je nekako gušt igrat kad imam puno protivnika..
A ovaj 25 seats je neznam nekako prelagan.. Sad sam ispao 5ti..
Imao AQ i pratio allin s 300k :D digo jos da me nebi drugi pratili..
i chip leader s 350k prati i ima 10J:spade:.. i na flopu jedan pik turnu jeran pik, riveru jedan.. i boja :D
ispade ja :)

DrCka
02-02-2009, 04:07 AM
mni isto ov freerollovi na noiqu dođu kao dobra zezancija. tu i tamo naletim na koju minu, tj. dobar play, ali su uglavnom donkovi dok ne bude ispod 100 igrača, onda se polako već i zadnji očiste.

miljenko zagreb
02-02-2009, 10:09 AM
I ja volim ovo poduplavanje!
;)

Skrbo
02-03-2009, 03:22 AM
Evo moram javit da sam danas brzo zavrsio s turnirom u 5 ujutro.. Razlog tome je valjda sto sam igrao preagresivno..
Digao sam za 220 A:club:4:club:
Otvori se 3, 10, 4.. trojica chekaju.. Ja allin.. 100% sam bio siguran da nitko nema 10..
I isto tako svi foldaju do zadnjeg.. Koji ceka i ceka i calla..
Pokazuje 3:heart:K:heart:
Turn: K , river nevažan..
I eto ode ja s turnira :) Oci me peku i zato idem spavat..
Laku noc svima :D

DrCka
02-03-2009, 07:40 AM
uhvati se donjeg para ko pijan plota pa spari i kicker-a nevjerovatno. limpaju blindovi, meni dosta da ih kupim, guram all-in sa a-k suited iz pozicije, a lik sa 2-ke me call-a svoj all in sa 8-8, tek što je rebuy-a, jer kao stealam-blefam, flop a-3-6 rainbow turn k i naravno river 8. Kaže poker je kocka...hmm.

budhacro
02-03-2009, 05:46 PM
Evo moram javit da sam danas brzo zavrsio s turnirom u 5 ujutro.. Razlog tome je valjda sto sam igrao preagresivno..
Digao sam za 220 A:club:4:club:
Otvori se 3, 10, 4.. trojica chekaju.. Ja allin.. 100% sam bio siguran da nitko nema 10..
I isto tako svi foldaju do zadnjeg.. Koji ceka i ceka i calla..
Pokazuje 3:heart:K:heart:
Turn: K , river nevažan..
I eto ode ja s turnira :) Oci me peku i zato idem spavat..
Laku noc svima :D

ja sam dogurao do 13 mj imao sam 34 k zetona i drzim dva asa u rukama i cip lider sa 167 k zetona mi ide ol in.mislim si u sebi,toooooooo.i normalno pozovem ga.lik ima 66 a dole j 2 7 k i kaj?????? pa 6 normalno.skoro je komp izletio kroz prozor al sam se suzdrzao....uzas.....:mad::mad::mad:

budhacro
02-03-2009, 07:34 PM
Game # 1062114186 - Texas Hold'em No Limit 150/300 - Table "Tournament Table NoiQ Daily €1000 Freeroll 5120846 190"

Players(max 9):
iliuta84 (14,807.00 in seat 1)
AAlex_ (13,645.00 in seat 2)
Branac666 (3,395.00 in seat 3)
WildGina (5,749.00 in seat 4)
budhacro (5,101.00 in seat 5)
gin77 (19,770.00 in seat 6)
Red Baron (2,095.00 in seat 7)
xbulldogx (3,843.00 in seat 8)
plejboooojj (7,299.00 in seat 9)

Dealer: AAlex_
Small Blind: Branac666 (150.00)
Big Blind: WildGina (300.00)

budhacro was dealt: Ac - 6h

budhacro Call (300.00)
gin77 Fold
Red Baron Fold
xbulldogx Fold
plejboooojj Fold
iliuta84 Call (300.00)
AAlex_ Fold
Branac666 Fold
WildGina Check

Flop 6c - 5s - As

WildGina Check
budhacro Bet (1,050.00)
iliuta84 All-In (14,507.00)
WildGina Fold
budhacro All-In (3,751.00)
iliuta84 Payback (9,706.00)

Turn 6c - 5s - As - Ad
River 6c - 5s - As - Ad - 7c

budhacro shows: Ac - 6h (a full house, aces full of sixes)
iliuta84 shows: Ah - 7d (a full house, aces full of sevens)

iliuta84 wins: 10,652.00 (with a full house, aces full of sevens)

Game ended 2009-02-03 21:23:57 GMT+01:00

jel mozete vjerovati koji je lik krumpir.pa poludio sam.prvo je stekao noiq dva sata pa me izbacilo sa cupa i sa 100 eu freeroolla i sad ovo s_ _ _e!!!!! pa nemres vjerovati

za drcku a ja ne mrzim pogotovo sto mi se to desilo par puta u zadnjih par dana za poludit

DrCka
02-03-2009, 07:47 PM
pazi sve si odigrao po ps-u i lika je spasio river. stvarno veliki bad beat, ali te ima u čipovima 3:1 pa te zato natkupljuje. ništa različito ne bi bilo ni da si slow play-a. ebga. i ja mrzim kad se takve situacije dese..

Gorule-NoFoldpoker
02-03-2009, 10:42 PM
Večeras? Igra? Možda? u 3??

Jbg-a, zakasnia minutu na ovaj u ponoć.. I sad moram ovjde trošit vrime do ovog u 3.. :) Moram iskoristit priliku kad se nemoram ustat u 6-7 nego tek u 10, pa da odigram opet koju noćnu partiju... :)

EDIT:
Budachro.. Slažem se sa Drckom.. Dobro si odigra.. lik bi te svakako pratia i sve bi jednako završilo.. jbg-a.. al bar znaš da nisi ništa falia..

headbanger23
02-04-2009, 08:27 AM
@budhacro

Najveća greška koju si napravio u ovom A6 vs. A7 handu je napravljena u preflopu.Što si htio postići s limpanjem A6 off sa prve pozicije?Igranje takvih handova te može dovesti samo u nevolju.Da su bili suited,ajde.Da si rejzao,ajde.Ovako,totalno nelogičan potez.Čak i na NoiQ-ovom freerollu.

Postflop nema nikakve greške,bio si favorit nekakvih 80%/20%,njemu je došlo i jebiga.Handovi poput slabog asa(k tome,ofsjutanog) su dobri samo za izbjegavanje.

branac
02-04-2009, 09:00 AM
@budhacro

Evo da ti se javim (Branac666) bio 12. na turniru, tog lika koji te izbacio sam fino naplatio, bio small blind, dobijem AA, jedan plaća, ovaj kreten diže, ja ga reraisam, on all in, ja all in, ne sjećam se točno mislim da je imao 77, totalno ga osakatio i ubrzo pa pa
e i napomena, kretenko je inače imao takve sreće sa tim svojim all-inovima, stvarno ga je pogađala karta, dugo sam bio za stolom sa njim, budha se malo kasnije priključio. I ima još jedan all in pacijent zove se maxrei25 (tak nešto ) talijan, par puta me bacilo sa njim na stol, tip je neumoran, kad naletim ponovo na njega zapamtit ću nick. Za sačekušu sa dobrim handom:)

DrCka
02-04-2009, 02:10 PM
to to! zapamtiš takve likove i onda im naplatiš... branac, moj popis sa noiq frerolla je golem... lol

Skrbo
02-05-2009, 12:37 AM
Evo ja danas ispao na AA iz turnira..
Dignem za 5xbb.. Jedan zove..
otvori se 539..
Dignem za pot.. Lik zove
otvori se K... Ja allin...
Lik zove..
Pokaze 54 u ruci..
River 5...
:):):)

branac
02-05-2009, 07:38 AM
Nakon što sam prespavao sjetio sam se da se lik zove maxpari** -** predstavlja neki broj u imenu.

tolecrom
02-05-2009, 07:45 AM
kaj ga sanjas?:)

branac
02-05-2009, 08:08 AM
hahah ne nego sam bio kod šefa u uredu i on je nešto pričao ja sam lunjao mislima po pokeru i sjetim se pacijenta :) morat ću se malo otkačiti od ovog pokera postajem daydreamer :)

DrCka
02-05-2009, 12:20 PM
lool, jučer na hu sng za 10e preflop imam prvu ruku a-k suited raisam 4bb, lik plati, flop rainbow q-j-9, all in, lik call, pokazuje mi 2-3 off, turn 5, river 2. pitam ga šta mu bi, kaže igrao sin od 3 godine, malo mu bilo dosadno pa dao ditetu da klika po ekranu... skoro sam se upišao u gaće od smijeha...

branac
02-05-2009, 02:06 PM
lool, jučer na hu sng za 10e preflop imam prvu ruku a-k suited raisam 4bb, lik plati, flop rainbow q-j-9, all in, lik call, pokazuje mi 2-3 off, turn 5, river 2. pitam ga šta mu bi, kaže igrao sin od 3 godine, malo mu bilo dosadno pa dao ditetu da klika po ekranu... skoro sam se upišao u gaće od smijeha...
Vjerojatno se i mali isto upišao u gaće :). Tko sa djecom liježe, popišan se budi...ima ih još :)
Nažalost ili na sreću puno je likova koji kopiraju style tog klinca, da nije mali možda izdao knjigu?

DrCka
02-05-2009, 04:21 PM
nemam pojma ali dovedem ja nećaka. mali zna i psovati na engleski, pa ako e uspije...

tolecrom
02-06-2009, 11:58 PM
dal je netko za sng don 5?

Skrbo
02-07-2009, 03:45 AM
http://img9.imageshack.us/img9/4664/alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamf0.th.jpg (http://img9.imageshack.us/my.php?image=alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamf0.jpg)

Blindovi 100/200.. Dignem za 750... prati taj jedan lik..
Nakon što se je 756 otvorilo
Dignem na 1800... I lik prati bez razmisljanja...
Sljedeeca karta K..
Dignem 1800, a lik lupi allin.. pratim ga i on pokazuje ništa..
River otvori mu se skala..
Šta na ovo reci?? ja sam jednostavno poludio.. Htjeo sam ekran potrgati. Svaki hebeni put ali svaki mi se takve sulude situacije događaju. i vec dugo nikako da prestane..
Nema tu teoretske šanse da sam ja šta krivo odigrao..
Jednostavno neznam što da kažem u vezi ovoga nego da sam luuud :D
Totalno sam popizdio..

Gorule-NoFoldpoker
02-07-2009, 05:29 AM
Ajde ajde.. nemoj se zivcirat.. ni prvi ni zadnji krembil.. :)
Nego reci ti meni, jesi spreman za ovoga u 8? :)

Skrbo
02-07-2009, 02:00 PM
Ajde ajde.. nemoj se zivcirat.. ni prvi ni zadnji krembil.. :)
Nego reci ti meni, jesi spreman za ovoga u 8? :)

Nakon onog beta.. Nisam jednostavno mogao :D
Nisam htjeo ni p od pokera više :D ni pomislit na to..
Otišao sam pogledat neku seriju i ošao spavati.
Možda bi danas mogli taj u 8 :)

Gorule-NoFoldpoker
02-07-2009, 04:39 PM
Ja nisan cilu noc spava.. a ni danas.. :) Vidit cemo koliko cu veceras izdrzat.. :)

Skrbo
02-07-2009, 10:50 PM
Ja nisan cilu noc spava.. a ni danas.. :) Vidit cemo koliko cu veceras izdrzat.. :)

Nadam se da nisi zaspao :)
Aj dolazi na msn.. :D

Skrbo
02-08-2009, 04:55 AM
Eh 3 il 4 osvojeni taj 25 šits :D
Ko jos broji hehe..
http://img218.imageshack.us/img218/9749/uspjehsk6.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=uspjehsk6.jpg)

sad poker u 8 pa na spavanje :)

MrIvey1985
02-08-2009, 05:53 AM
Ja volim poker, ali vi ste opsjednuti :D :D :D :D

Treba li vam egzorcista? ;)

Skrbo
02-08-2009, 07:09 AM
Ja volim poker, ali vi ste opsjednuti :D :D :D :D

Treba li vam egzorcista? ;)

ma vjerujem ja da mi treba tableta za spavanje..
hehe igram jos poker u 8 pa zato nisam krenuo spavati :D
1 sam od 101 s 62k
2 ima 39k :D
totalna dominacija :)
Javim kako sam na kraju prosao.. Sad ce me neko uklet kad sam javio da mi je dobro krenulo :)

MrIvey1985
02-08-2009, 07:22 AM
Hehe ma samo polako, ide to tebi pravo.

Skrbo
02-08-2009, 08:34 AM
Hehe ma samo polako, ide to tebi pravo.

heh na kraju bas i nije islo..
Nisam usao ni u final table :(
Bio sam nr.10
No nije ni to lose.. Sad na spavanje :D:D

Gorule-NoFoldpoker
02-08-2009, 03:30 PM
Ja san se razbolia.. :( Jucer popodne me oborilo.. toliko da nisan više moga ni za komp sjest i igrat.. i evo danas jos nisan upalia poker.. vjerojatno cu samo veceras jedan turnir odigrat i to je to..

Totalno odvikavanje :)

olinzg
02-08-2009, 04:21 PM
Ja san se razbolia.. :( Jucer popodne me oborilo.. toliko da nisan više moga ni za komp sjest i igrat.. i evo danas jos nisan upalia poker.. vjerojatno cu samo veceras jedan turnir odigrat i to je to..

cold turkey :)
gadno je kad se naviknes puno igrat, i onda ne mozes ni misa u ruku primit, a elipe za live nema...

Skrbo
02-08-2009, 05:41 PM

Pa sta je bilo?? neka gripa il?

Gorule-NoFoldpoker
02-08-2009, 08:03 PM
Ma neka viroza valjda.. sad mi vec bolje.. mislim da cu sutra i skroz ozdravit.. :)

Nema se vremena bit bolestan.. mora se zarađivat.. :)

Skrbo
02-08-2009, 10:31 PM
Ma neka viroza valjda.. sad mi vec bolje.. mislim da cu sutra i skroz ozdravit.. :)

Nema se vremena bit bolestan.. mora se zarađivat.. :)

pa nego :)
Ja popizdio na onom 3000eura freerollu..
Prvo ne radi 1h onda proradi i zavrsim 127 na kraju :D a 117 dobi 5 juro :D

Skrbo
02-09-2009, 03:36 AM
Ajme..
Sad na ovom 100eura freerollu sto je bio u 3..
Imam 100k.. 3 sam..
Lik s 50k allin sa 99.. Ja imam KA i pratim..
Otvori se meni KA ali i njemu 9.. i ode mi 50k :(
Poludio sam i pod tiltom iducu ruku izgubim 15k..
Od onda kojih 15 minuta foldam sve i cekam na pravi hend..
Dode QQ.. s obzirom da su blindovi 5k 10k ja sa svojih 30k bacim allin..
prati me lik i pokaze AA..
Al znam naletiti..
i da flopao mu se je poker..
AAK.. di ces bolje..
Na kraju sam bio 17..
Sad cemo vidjeti kako ce ici s ovime u 5... :D

Gorule-NoFoldpoker
02-09-2009, 09:36 AM
Ajde, krenilo je nabolje.. Bar si in the money :)

Mozda i mene krene opet nakon sto nekoliko noci nisam igrao.. ljudi me zaboravili.. :)

fichozg1
02-11-2009, 06:20 PM
ehm je se samo meni desava da freroll u 22:00 nece otvorit? kao ni ovaj u 00:00 !!

Skrbo
02-16-2009, 04:46 AM
Eh ova bi se tema isto tako mogla zvati i jutarnja ekipa :D
No opet igram cjelu noc tak da noc ipak zasluzuje ostati :)
Samo da javim da sam i u ovom 15 sits uspjeo biti prvi.. Čini se da mi ide na tim kvalifikacijskim sjedalima :D
http://img25.imageshack.us/img25/1486/15seatsgj9.th.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=15seatsgj9.jpg)

Skrbo
02-16-2009, 08:00 AM
Eh ova bi se tema isto tako mogla zvati i jutarnja ekipa :D
No opet igram cjelu noc tak da noc ipak zasluzuje ostati :)
Samo da javim da sam i u ovom 15 sits uspjeo biti prvi.. Čini se da mi ide na tim kvalifikacijskim sjedalima :D
http://img25.imageshack.us/img25/1486/15seatsgj9.th.jpg (http://img25.imageshack.us/my.php?image=15seatsgj9.jpg)

Sad ne da sam popizdio.. Ala poludio sam..
Igram u 5 sati taj 15 sits.. zavrsim 5ti..
dode 9h igram i tu.. Dodem do kojih 7k.. dobijem A:spade:Q:heart:..
rejzam za 450.. bb je 150..
lik neki ima 8k.. neki 10k i neka dva 5 i 13k... i njih 5 prati
otvori se 3:club:9:spade:Q:spade:
ja za 900.. lik reraise.. na 1800.. reko koji k.. mozda ima 2 para, nebi valjda isao na slabe karte kao sto je 3 i 9 uz Q.. no opet mogo bi.. mozda ima pp..
reko pratiti cu pa vidjeti..
lik pokaže 10:spade:5:spade: ja ono wtf..
turn 4 river 8:spade:... boja njegovo..
popizdim uzmem rebuy da bi ga skinuo i docekao.. znam sad da igra na gluposti..
Dobijem AJ:heart:
Dignem za 800.. a imam 3000..
otvori se 3:club:2:club:J:spade:
lik za 300bb.. ja allin..
lik pokaže 2:diamond:4:club: ono nema ništa...
otvori se 8:club: i 5:club: i lik nosi na boju..
Znam da je turnir na ništa za ništa vec sam se kvalificirao.. no majke mi da mogu natuko bi tog lika.. samo da mi je ime i prezime..ala
Valjda mi fali sna pa sad to tu pišem
No totalno sam poludio.

budhacro
02-17-2009, 03:25 AM
nikog nema u nocnoj pa ajmo ljudi gdje je zapelo,ocemo i danas nase na finalnom stolu

tolecrom
02-17-2009, 03:36 PM
skrbo kolko si ti tih turnira osvojio kolki tije hourly rate?:)

Skrbo
02-17-2009, 05:36 PM
skrbo kolko si ti tih turnira osvojio kolki tije hourly rate?:)

A neznam. Oko 5-6 sam ih osvojio..
Jucer sam bio 13 na 50$ freerollu, na 15 seats sam bio 3ci :)
Kad igram ozbiljno mogu svasta.. :)

ruznidjuro
02-17-2009, 08:23 PM
da se pohvalim,osvojio sam turnir 100 EURAnvečeras na noiqu,moral sam to napisat jer mi je to prvi osvojeni,hehe

Skrbo
02-17-2009, 08:36 PM
da se pohvalim,osvojio sam turnir 100 EURAnvečeras na noiqu,moral sam to napisat jer mi je to prvi osvojeni,hehe

Svaka cast.. znam da si jucer bio 14 ili 12 na onome u 22:00... igras li ga i danas i kako stojis?

LudiCoka
02-17-2009, 08:41 PM
Čestitke Đuri!

A ono gore što je Skrbo pisao da je izgubio, imam na msn-u razgovor šta je gluposti pričao kada je izgubio, umirao sam od smijeha, kopirao sam to na komp, budem našao pa ću i ovdje kopirati dio, neka se ljudi nasmiju.

jelasb
02-17-2009, 08:55 PM
Ljudi, ak vi mislite da dobro igrate, u sto ja niti malo ne sumnjam, nemojte se borit s tim sirotinjskim turnirima.. Odite uplatite 100 kn i pocmite rokat!
Ovako vam je satnica skroz u kurcu!

xpobrodiablox
02-17-2009, 10:01 PM
kad skontam po noci bolje igram! sve je nekako tiho i moze se koncentrirat!:)

Skrbo
02-17-2009, 10:42 PM
kad skontam po noci bolje igram! sve je nekako tiho i moze se koncentrirat!:)

tako je :D
slazem se..
evo bio sam sad 11 na ovom u 22:00... benne36 je na finalnom :)

Skrbo
02-17-2009, 11:24 PM
Čestitke Đuri!

A ono gore što je Skrbo pisao da je izgubio, imam na msn-u razgovor šta je gluposti pričao kada je izgubio, umirao sam od smijeha, kopirao sam to na komp, budem našao pa ću i ovdje kopirati dio, neka se ljudi nasmiju.

bolje nemoj.. mislim da se ne smije bas puno psovati :D

LudiCoka
02-18-2009, 02:09 AM
Sav živčan od 10 jebenih izbačaja sa turnira od glupih sretnika, koji su toliko glupi da sve, baš sve prate i svuda, krenem u još jedan turnir, 30€ freeroll u 03:00, i nakon ne znam koliko igre imam 6,5k i jedan debil za mojim stolom ima 12k. Ne znam kako je dosao do toga, skroz je glup i skroz prozirno igra.

i ja imam 2 2, lik taj digne preefloop malo, ja pratim, dođe 7 8 J različite boje, nebitno to. i lik i ja check (on uvijek diže čim ima makar i par trojki ako je dolje A K 4 i već su svi prije dizali) tako da znam da nema ništa čim check. i sada dođe nešto bezveze na turnu ne znam točno, primjerice 3. lik opet check, ja sada ZNAAAM da nema ništa 100% i puknem all in, visok je pot bio dosta likova odustalo prije izbacio sam to, da ne pričam sve bezveze...., lik nema ništa 100% i on call i pokaže A Q. Na ništa je zvao moj all in čekajući river i turn, nije bilo herca u one tri boje čak. Ništa nije imao, apsolutno ništa i čeka sa 6k negdje.... Na riveru naravno A.

ruznidjuro
02-18-2009, 07:38 AM
hvala ludi i skrbo
zavrsil sam 110ti,usel sam u neki glupi all in,vidim ti uzeo jednog ojra
danas igram onaj u 7 za soma i kasnije sve,hehe,mislim da malo previše igramkaj misliš o wild westu? si igrao?

benne36
02-18-2009, 10:34 AM
evo... kao što je škrbo rekao završih na FT onog turnira u 22:00 i završio 5 ili 6. uglavnom 2€... eto odigrao sam dosta dobro i konačno sam dobio nešto sa dobrim kartama... uglavnom zadnju ruku sam mogao i pričekat al je bilo kasno pa sam zvao AQ, lik imao KK i dobio me no nije bed, jer je bio bolji... pozdrav skrbi i djuri i ostalima koji su komentirali stolove na tom turniru... bio mi je ovo jedan od smješnijih turnira...;)

ruznidjuro
02-18-2009, 09:59 PM
e,nemrete vjerovat kaj mi se večeras desilo
igram tri turnira odjednom,dva noiqa i na unibet,šteka mi veza,solidno stojim na sva tri,na jednom ja u bb chekiram na 2,7 i otvori se flop,odem na drugi turnir,u medjuvremenu me tip na ovom zove u all in,nisam vidio,u trenutku kad sam na ovom drugom htio foldat,otvori mi se prvi i greškom stisnem all in sa 2,7 i popušim normalno nekih 30tis chipova,hahaha

Skrbo
02-18-2009, 11:38 PM
e,nemrete vjerovat kaj mi se večeras desilo
igram tri turnira odjednom,dva noiqa i na unibet,šteka mi veza,solidno stojim na sva tri,na jednom ja u bb chekiram na 2,7 i otvori se flop,odem na drugi turnir,u medjuvremenu me tip na ovom zove u all in,nisam vidio,u trenutku kad sam na ovom drugom htio foldat,otvori mi se prvi i greškom stisnem all in sa 2,7 i popušim normalno nekih 30tis chipova,hahaha

Uf ides, to se zove nesreca :D
Sto se tice wilf westa mogo bi ga danas probati.. ako uspijes bez rebuya imas poprilicno ogromnu nagradu :)
Ko uspije u tom ludilu svaka cast. nisam bas tip igraca da uzimam rebuy za rebuyem dok se ne potruplam :)

branac
02-19-2009, 05:27 AM
@skrbo
Daj mi malo opiši taj vajld vest, kak izgleda taj rebuy kaos i kad su ti turniri

ruznidjuro
02-19-2009, 05:31 AM
probao sam jučer wild west za 25 centi
likovi prije prvog dijeljenja rebayaju do 10000 cipova,to je10 ojrai i tak je najbolje,dobro ne baš tolko,al s 500 čipova nemreš,a level traje do prvog brejka 5 minuta,al sve u svemu skupi se dosta love,jučer je 1.mjesto bilo mislil 933 ojra,a FT već iznad 100 ojra i nema ono da igraš protiv duhova

R3dd3vil
02-20-2009, 09:33 PM
a igro sam danas bas freeroll desilo se cudo da me 3 7 suited pobjedi a ja isao QQ....nesvatam sam samo jel to ljudi ovdje pojedini igraju LOTTO posto nisam to ugledao prvi put nego dsi se cesto :S

Skrbo
02-22-2009, 01:26 AM
a igro sam danas bas freeroll desilo se cudo da me 3 7 suited pobjedi a ja isao QQ....nesvatam sam samo jel to ljudi ovdje pojedini igraju LOTTO posto nisam to ugledao prvi put nego dsi se cesto :S

vjeruj mi cesce je nego sto mislis.. ima bas svakakvih bolesti.. :)

benne36
02-22-2009, 12:06 PM
vjeruj mi... ovdje je lotto igrač normalna stvar, kad naletiš na nekog koji ne igra tako javi pa da svi znamo... neki dan na cashu igram s likom i majstor sve raisa, plaća itd. skontam ja tip je budala čekat ću dobru ruku... dobijem AA, raisam 6xBB (0,24€) i samo on plati...SLIJEDI:

FLOP: A-6-8 (lik beta, ja ga re-raisam ali malo da se ne uplaši, on mene re raisa, ja šokiran stisnem all in jer vidim da će platit, a karte usput of suited i on plaća) IMAO JE 6-8

TURN: 8
RIVER: 8

kad nisam razbio jebeni komp... to se događa samo ovdje...odgovarala mu je na riveru samo 8 i to samo jedna koja je ostala...i dođe mu... pa jel to normalno?!:mad:

Gorule-NoFoldpoker
02-22-2009, 01:16 PM
UF, koji bad beat... katastrofa.. baš ga posralo.. nevjerojatno.. I ja sam pod tiltom od toga sad, a kamoli neces ti bit :)

Skrbo
02-22-2009, 11:31 PM
Ne kuzim bas pravila telesine pa ako moze neka mi neko objasni po cemu je ovaj bio jaci..
http://img515.imageshack.us/img515/3271/telesina.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=telesina.jpg)

Ja uz tog K imam.. AQ109.. dakle AKQ109.. a on ima AKJ108.. po cemu je on jaci??

Skrbo
02-24-2009, 01:43 AM
Poludjeo sam na toj telesini.. kud neznam poredak najjacih boja i ta pravila sva..
zavrsim na 5 mjestu od 2000 ljudi.
na 5 hebenom mjestu a 3 dobivaju pare..
imao skriveni J i J..
lik me dizao allin s skrivenim A i 7...
i otvori mu se par KK................................................ .................................................. ..........................
e sve sam mu zivo iz****

fichozg1
04-03-2009, 09:53 PM
e dal se uopce djele vise pare za 100 postova? :P

headbanger23
04-05-2009, 01:16 AM
Koga boli kurac?:D

mario66617
04-06-2009, 09:14 PM
mene nešto peče (kurac) u zadnje vrijeme...;)