View Full Version : kakav je noiq...
panchito
09-26-2008, 03:35 PM
....molio bi sve ljude na forumu koji igraju na noiq da mi kazu..koliko dugo ide withdraw....sta traze za withdraw??...kad sam htio cashout napravit na titanpokeru trazili me preslika osobne,bank statementkartice..itd itd..uzas dobro da me dnk od roditelja nisu trazili... kakav je softwer???..jel ima previse bad beatova???tatjana ne zelim da mi ti odgovoris ocu od ljdui koji su iskusili to:):),....hahahaha
NoiQ-Tatjana
09-26-2008, 03:37 PM
i mene zanima. I isto me zanima kakav vam je software, kakva vam je korisnička podrška, i ovako ostalo.
Necu vas banat ak kazete kaj lose:)
zamorano11
09-26-2008, 03:46 PM
NoIQ....isto ko i sve druge sobe na ipokeru.
live support - odličan. na sva dosadasnja pitanja san dobija odgovore u roku nekoliko minuta.
sta se tice softvera - jako pregledan, jednostavan za koristenje
btw..oce bit ista od onih satelita za Sarajevo open?
mile88
09-26-2008, 03:47 PM
Što se tiče isplata, sve 5. ja sam isplačivao na MB i lova je sjela u roku 24h.
Softwer... iskreno meni se i nesviđa previše izgledom, ljepši mi je recimo onaj od full tilta. Ali ajde... nije loš.
Bad beat... mislim da kao i svugdje drugdje, događa se, ali se vremenom navikneš. :D
Koristio sam jednom samo naš hrvatski suport. Kad sam zatražio isplatu onda sam i pitao koliko dugo isplata traje, ali mi je odgovor došao 2 dana nakon isplate. :)
Iskrena ocjena- 3/5.
Da Tatjana nije rekla da nas neće banirat, onda bi stavio 5/5, ovako 3/5 :D
NoiQ-Tatjana
09-26-2008, 03:48 PM
Nema nis od Sarajeva jer nismo uspjeli se dog s njima na zalost, drugi put bum nekaj skemijala.
panchito
09-26-2008, 03:51 PM
najvise me interesiraju bad beatovi na to sam alergican..na pokerstarsu mi zabranili tjedna dana igre jer sam im posalo lijepu email cestitku zbog njihovog glupog programa...
s1muN146
09-26-2008, 03:55 PM
meni se svidja jer se igra puno brze od ostalih kao npr. na t6 di cekam po 3 dana da oni naprave svoj potez!
mile88
09-26-2008, 03:56 PM
najvise me interesiraju bad beatovi na to sam alergican..na pokerstarsu mi zabranili tjedna dana igre jer sam im posalo lijepu email cestitku zbog njihovog glupog programa...
LOL, nema ni jedna poker soba na kojoj se ne događaju, jbg. moraš se jednostavno naviknut na to ili izabrat neki drugi sport, hobi, zaradu ili zbog čega več igraš poker...
panchito
09-26-2008, 03:59 PM
no no mile krivo si me shvatio..ajde da ti objasnim...stol 1/2$..imam 100 dolara... aseve dobim..dodje do preflopa all in protivnik pokazuje as kralj i dobije me...sansa 93:7$ na moju stranu..frende...nije proslo minuta dobio sam opet dva asa opet protiv as kralj o pet iozguibo ovaj put 80$...znaci stavri stoje ovako..poanta..na pokerstarsu...favorit je manji favorit :):)
lion406
09-26-2008, 03:59 PM
ja NoiQ igram trenutno zza play money....
e sad me zanima da li isto tako kako uplatim (ovdje mislim na Visa electron deviznu karticu), isto tako mogu podići lovu tj. da mi se isplati na nju ???
panchito
09-26-2008, 04:03 PM
mozes uplatit na svima pokerstranicama sa visom electron osim sa onom i zabe..oni ne daju internet gambling da se ide preko njih..zivjela demokracija:)
mile88
09-26-2008, 04:03 PM
ja NoiQ igram trenutno zza play money....
e sad me zanima da li isto tako kako uplatim (ovdje mislim na Visa electron deviznu karticu), isto tako mogu podići lovu tj. da mi se isplati na nju ???
Ja mislim da da, ali to če ti vjerovatno Tatjana znat bolje reć.
lion406
09-26-2008, 04:09 PM
prije nego sam uopće tražio zahtjev za bilo kakvu karticu čitao sam po forumu (cropoker) šta je najbolje i kako....
pošto mi plaća sjeda preko PBZ-a tamo sam i otvorio devizni račun i tako sam za početak uplatio na PokerStars $50....eto da probam....
a tamo zbog razloga što je to prva stranica na kojoj sam počeo igrati i iskreno mi se sviđa njihov software i izgledom i brojem igrača itd...
ali naravno ima još dobrih stranica... :)
NoiQ-Tatjana
09-26-2008, 04:11 PM
Ja mislim da da, ali to če ti vjerovatno Tatjana znat bolje reć.
Tako je,moze s njom depozitirati i povuci novce.
lion406
09-26-2008, 04:13 PM
hvala na brzom odgovoru @Tatjana :)
predobar, svako malo freerolls :)
bobo509
09-26-2008, 04:18 PM
da to mi se sviđa :D
igor88
09-26-2008, 04:19 PM
predobar, svako malo freerolls :)
potpisujem
a nisam siguran, kako isplacuju, jel im treba i dokumente neke, na bwinu da
lion406
09-26-2008, 04:21 PM
ovisno kako si uplatio....kartica MoneyBookers ili nešto treće...
NoiQ-Tatjana
09-26-2008, 04:22 PM
Isplate idu preko deviznog računa, ne treba ti dokument a i preko moneybookersa, budem ja topic otvorila samo da dodjem doma iz ureda.
lion406
09-26-2008, 04:34 PM
koliko vremenski treba da se uplati na sa kartice na račun NoiQ , a koliko da se isto tako isplati (nadam se da će i toga biti :rolleyes: )....konkretno mislim na Visa electron karticu ....
thx !
panchito
09-26-2008, 04:37 PM
vremenski ti treba toliko dugo koliko da kliknes cashier..deposit i utipkas koliko ces novaca stavit..a za isplatu tat je rekla 3-4 dana sta je relativno malo s obzirom da na titanu di sam igrao je 7-14 bussines days:eek::eek:
lion406
09-26-2008, 04:45 PM
o.k., hvala !
bresha
09-26-2008, 04:45 PM
i mene zanima. I isto me zanima kakav vam je software, kakva vam je korisnička podrška, i ovako ostalo.
Necu vas banat ak kazete kaj lose:)
evo par molbi, pitanja itd. pa banaj ako baš moraš ;-)
1. da li je moguče kad jednom postavim filtere za cash stolove da mi filteri ostanu takvi i kad ugasim i upalim poker sobu?
npr. igram samo 6-max i hoču da vidim samo 6-max stolove
2. kako da postavim filtere da ne vidim beginners stolove (ne mogu ih više igrati)?
3. znam da noiq ne može ništa ali možda znaš da li se planira izmjena notes-a na protivnicima jer ovako mi se ne sviđa (premalo mijesta, komplicirano unošenje pri multitablingu)?
xxxOSIJEKxxx
09-26-2008, 05:34 PM
sjećam se da mi je bio problem napraviti deposit,ne znam točno u čemu je bio štos ali je bilo kompliciranije nego na drugim stranicama i šteta što ne mogu istovremeno raditi 2 ili više softwarea iste mreže ili kako se to već kaže.npr ne mogu u isto vrijeme igrati na noiq i titanu,vc,770,bet-at-most i sl.
DanielCro
09-26-2008, 05:42 PM
meni je NoiQ glavni site na kojem igram..
znam dosta ekipe, vecina prijatelja mi igra na njemu..
softver je ok, korisnicka podrska dobra, igraci ok..
i najbolje od svega je sto ima puno turnira, pogotovo
freeroll-ova.. meni se svida..
:)
panchito
09-26-2008, 05:47 PM
dobro mislim da sam dobio dosta lijepih rijeci pa sad mogu ic stavljat deposite na noiq..:):)u svakom slucaju vidim dosta lijepih komentara...i ono sta me zanima..fala svima:)
mbosec
09-26-2008, 05:57 PM
noiq je najbolji jer kada nemas para oni ti ih pokusavaju dati kroz freerolove
bresha
09-26-2008, 05:59 PM
...šteta što ne mogu istovremeno raditi 2 ili više softwarea iste mreže ili kako se to već kaže.npr ne mogu u isto vrijeme igrati na noiq i titanu,vc,770,bet-at-most i sl.
pa normalno da nemožeš kad dijele stolove, postojala bi velika mogučnost varanja!
Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 12:24 AM
Meni je NoIQ odličan, odličan kalibar protivnika, dosta turnira.. U biti kad god želim, mogu odigrati neki turniric, sit&go i slično.. jako sam zadovoljan..
NoIQ mmi je uz Unibet glavni za poker.. najčešće na ta 2 igram..:cool:
herojulice
09-27-2008, 02:25 AM
OK,,, dosta ste hvalili :) meni se ne svidja sto su turniri svakih sat vremena,,, jer masa ljudi dodje i gurne all in ,,, sta ga briga drugi je za sat vremena,,, i to ne samo na freerolovima od 25$ vec i na onima od 1000$...
koliko puta mi se desilo da mi skrekaju kraljeve ili aseve prvu ruku, a ja to moram callati... i jos mi se ne svidja sto ostaju sit out igraci ,,, na drugim stranicama ih program makne nakon nekog vremena (cirka 20-ak min) ako se igrac ne ulogira a turnir je poceo,,, mislim da bi tako i ovdje trebalo biti,,, Tatjana sredi to :)
obiwan2507983
09-27-2008, 09:11 AM
naravno, svi guraju all in na malim turnirima, pa probaj igrat sit & go od 0,10 isto svi guraju all in kao i na titanu... a na freerolovim da zaradis neku finu lovicu moras se dobrano namucit... inace meni osobno NoIQ predobar...
Gorule-NoFoldpoker
09-27-2008, 10:22 AM
... i jos mi se ne svidja sto ostaju sit out igraci ,,, na drugim stranicama ih program makne nakon nekog vremena (cirka 20-ak min) ako se igrac ne ulogira a turnir je poceo,,, mislim da bi tako i ovdje trebalo biti,,,
Tako je.. vidiš, na to sam zaboravio.. više sam se navikao :) Al grozno je, posebno što ti sitoutovi uvik kad tribaju ispast, dobiju bolesne karte, a ako dobiju loše, onda se otvori takav flop.. teže je njih izbacit neko prisutne..! Baš bi bilo dobro da se to nekako sredi..
ikaman
09-27-2008, 11:33 AM
evo ono sto sam ja vidio od noiq-a, mogu reci da je najbolji softver za poker. Iz kojega razloga se pitate?
Pa prvo ima jako cesto freerolove koji daju puno vise nego ostali(recimo srijedom 1000$ na 1000 igraca)
Pare stizu brzo preko moneybookersa (istina samo jednom sam digao oko 150$ ali stiglo je jako brzo)
a korisnicka podrska je odlicna jer nemoras cekati da ti neko vrati mail nego mozes odmah pitati tamo na help ili gdje vec
i odmah ti se neko javi
Zaratustra13
09-27-2008, 11:49 AM
Ma noiq je najjaci ako zelite krenut od nule ima dosta freerollova i mogucnosti da od nule znanjem napravite neki profit..ja sam osvojio turnir 20$ turbo ili 25 ne sjecam se vise uglavnom zaradio sam 8 kasnije sam od tih 8 preko sit&go stolova napravio 20..kasnije vam ne zelim pricat sta je bilo recimo da sam zivcan doso doma s pokera..lol
Istina je isto da je prije bilo puno više frerollova zadnjih par mjeseci su ubacili tokene (koje nije neki problem osvojit jer su svi uglavnom sit out) ali prije je bilo svakih sat vremena cisti freeroll sada je drukcije malo iako me to zivciralo na pocetku mislim da je to ipak dobra odluka zbog toga sto ima manje divljanja na stolovima..
clemenza
09-27-2008, 12:15 PM
da, na noiq ima stvarno dosta freerollova
obiwan2507983
09-27-2008, 01:05 PM
ma svaka im cast i na ovom broju freerolova... stvarno nigdje jos nisam ih vidio u tolikom broju...
snabo87
09-27-2008, 01:54 PM
Kad kolega i ja igramo u casinu neki turnir pa ti se desi bad-beat oda kazemo: "NoIq"! Ali u biti u svim poker sobama je isto, pogotovo cash game.
Poker kuce zaradjuju od rakea sto iznosi u n% od pota! Zato,sto se mene tice,nije iskljuceno da dvojici-trojici kuca podijeli AA,KK,QQ (vidio 15-ak puta) da se poveca pot.Ako ima uopce govora o namijestanju u on-line pokeru onda je to jedino logicno. Naravno,ne biraju kome ce dati.Treba posmatrati vece blindove (1$/2$) i brojati bad-beatove.
player1608
09-27-2008, 01:55 PM
dobio preko freerollova preko 200$, isto tako i izgubio sve:cool:
ja igram jedino na NOiq kad imam vremena svida mi se ekipa je ko i svugdje
freerollovi su dobro organizirani cash je u redu tako da nemam nekih vecih zamjerki iako je bilo situacija u kojima sam bio uvjeren da ljudi koriste RNG i slicno al o tom potom
player1608
09-27-2008, 02:10 PM
noiq - vrlo čudan način okretanja karata, puno velikih ruku vrlo rijetko neke male
tcatalinac
09-27-2008, 04:54 PM
noiq stvarno super, izgled nije bas neki ali moze proci, inace ja sam prezadovoljan!
sundeep
09-27-2008, 07:49 PM
Igram povremeno na Full tiltu, tamo mi je grafika odlična i pregled igara je jednostavan. Vrlo lako nađeš igru koju želiš.
Jedino je spor u igri, kad foldaš, reisaš, kad dijeli karte...
Povremeno na PokerStarsu, malo teže za snaći se na pregledu igara,
ali dobre igre ima, pogotovo freerollove, sa raznovrsnim nagradama koje nije teško osvojiti.
Nedavno sam naišao i na NoIQ, i u fazi sam proučavanja. Grafika mi je super, brzo se dijele karte,
samo ne mogu pronači raspored turnira.
Konkretno, osvojio sam 0.10 token za turnir NoIQ $300, ali ne mogu pronači kad se igraju ti turniri..
A neki dan sam vidio to i ne mogu se sjetiti gdje..?
Da, i zamrzne mi se preglednik kad se registriram na neki turnir. Onda moram zatvoriti GameLobby da bi opet sve radilo kako treba.
Eh, zaboravih skoro.. Igram i preferans, na Playtoyu:D
boris1987
09-27-2008, 07:52 PM
ja jos nisam dizao pare niti sam uplacivao, u par navrata sam vec bio skupio vise od 100$ i onda se zalomio koji bad beat al sta se moze!
Igrao sam u dosta soba i noiq mi je definitivno jedan od najdrazih :) (tatjana molim jos 50$), frendovima sam isto preporucio (jos 50$), jedna od rijetkih soba di mozes bez depozita zaradit nest normalno zahvaljujuci mnogobrojnim freerollovima!
boris1987
09-27-2008, 07:57 PM
Igram povremeno na Full tiltu, tamo mi je grafika odlična i pregled igara je jednostavan. Vrlo lako nađeš igru koju želiš.
Jedino je spor u igri, kad foldaš, reisaš, kad dijeli karte...
Povremeno na PokerStarsu, malo teže za snaći se na pregledu igara,
ali dobre igre ima, pogotovo freerollove, sa raznovrsnim nagradama koje nije teško osvojiti.
Nedavno sam naišao i na NoIQ, i u fazi sam proučavanja. Grafika mi je super, brzo se dijele karte,
samo ne mogu pronači raspored turnira.
Konkretno, osvojio sam 0.10 token za turnir NoIQ $300, ali ne mogu pronači kad se igraju ti turniri..
Da, i zamrzne mi se preglednik kad se registriram na neki turnir. Onda moram zatvoriti GameLobby da bi opet sve radilo kako treba.
Eh, zaboravih skoro.. Igram i preferans, na Playtoyu:D
noiq je prva poker soba di sam poceo igrat za pravo dotada sam samo na faceu rasturao:) i odmah sam se snasao jako je pregledan! a sto se tice tih turnira imas filtere koje si postavis na free i on ti pokaze sve turnir koji su besplatni, isto tako mozes postavit na filterima da ti pokaze samo one kojim je registracija u tijeku! a sto se tice tog tokena turnir ti se zove 300$ almos freeroll i pocinje svaki dan u 22h po nasem vremenu
boris1987
09-27-2008, 07:59 PM
jedina zamjerka mi je ta sto da bi se regao na beginner freeroll trebas par puta se regat da bi uspio!!!
boris1987
09-27-2008, 08:21 PM
Kad kolega i ja igramo u casinu neki turnir pa ti se desi bad-beat oda kazemo: "NoIq"! Ali u biti u svim poker sobama je isto, pogotovo cash game.
Poker kuce zaradjuju od rakea sto iznosi u n% od pota! Zato,sto se mene tice,nije iskljuceno da dvojici-trojici kuca podijeli AA,KK,QQ (vidio 15-ak puta) da se poveca pot.Ako ima uopce govora o namijestanju u on-line pokeru onda je to jedino logicno. Naravno,ne biraju kome ce dati.Treba posmatrati vece blindove (1$/2$) i brojati bad-beatove.
ma zasto bi kuća namjestala, ionako zaradjuju jako puno! normalno da se s vremena na vrijeme dogodi AA vs KK vs QQ ili nesto slicno, ali i koliko se puta dogodi AA pa da niko nema nista pa ni blindove ne prate!
sundeep
09-27-2008, 08:32 PM
ma zasto bi kuća namjestala, ionako zaradjuju jako puno! normalno da se s vremena na vrijeme dogodi AA vs KK vs QQ ili nesto slicno, ali i koliko se puta dogodi AA pa da niko nema nista pa ni blindove ne prate!
Ima na YuBiTo, uživo igra, na nekom turniru, i podijeljena je kombinacija AA vs. KK vs. QQ.. Ne znam sad točno koji je to turnir, ali vjerovatno je netko gledao pa možda i da link postavi, a i ja ću potražiti.
Uglavnom, tip sa KK kad je zakuhalo, skuži da je opasna igra u pitanju, i na preflopu se folda, jer su ova dva počela nenormalno reisati. Na kraju se dole ne okrene ni dama ni as, nego ajd pogodite..? King, naravno.
Eto, da mi se to desi u online igri, rekao bi namješten softver, a ovo nisam mogao vjerovati..
Mislim da je bio u toj ruci čak još i tip sa 77..
Baš ću probati pronači to..
boris1987
09-27-2008, 08:35 PM
Ima na YuBiTo, uživo igra, na nekom turniru, i podijeljena je kombinacija AA vs. KK vs. QQ.. Ne znam sad točno koji je to turnir, ali vjerovatno je netko gledao pa možda i da link postavi, a i ja ću potražiti.
Uglavnom, tip sa KK kad je zakuhalo, skuži da je opasna igra u pitanju, i na preflopu se folda, jer su ova dva počela nenormalno reisati. Na kraju se dole ne okrene ni dama ni as, nego ajd pogodite..? King, naravno.
Eto, da mi se to desi u online igri, rekao bi namješten softver, a ovo nisam mogao vjerovati..
volio bi dozivjeti takav hand:), slazem se, sto je najbolje vecina onih koji misle da je on line igra namjestena, namjestena da bi oni izgubili! imam ja takvih frendova:)
sundeep
09-27-2008, 08:48 PM
volio bi dozivjeti takav hand:), slazem se, sto je najbolje vecina onih koji misle da je on line igra namjestena, namjestena da bi oni izgubili! imam ja takvih frendova:)
http://www.youtube.com/watch?v=PO3Fg2PEYWI
A3ee, evo ga, našao sam ga..Pogledajte obavezno.. I nije ono sve što sam napisao, ima još, pogledajte do kraja.
Upisao sam u Search : Amazing Texas Holdem, i stvarno je amazing..:eek::D
pokerstars.tv
pokertube.com
tu imate dosta filmova za gledati online i live
panchito
09-28-2008, 08:19 PM
znaci..stvari stoje ovako..covjek je sa kings foldao da..ali se i baba dolje otvorila...a king kao river...i jos je frajer sa 77,88 i 55 bilo..znaci 6 pocket pairova..imam ja taj filmic..saljem ga na kucnu adresu za 30 $...
NoiQ-Tatjana
09-28-2008, 08:20 PM
Panchito nemoj mi tu time share prodavat.
panchito
09-28-2008, 08:21 PM
pa moram i ja neku paru zgrnut tatjana..a 30$ se cini sasvim pristupacno..primam sve kartice,čekove,gotovinu meni sasvim svejedno..:P:P
NoiQ-Tatjana
09-28-2008, 08:27 PM
To si od bonusa zgubio 20 pa sad spasavas kaj se spasit da
boris1987
09-28-2008, 09:05 PM
[QUOTE=sundeep;655]http://www.youtube.com/watch?v=PO3Fg2PEYWI
A3ee, evo ga, našao sam ga..Pogledajte obavezno.. I nije ono sve što sam napisao, ima još, pogledajte do kraja.
Upisao sam u Search : Amazing Texas Holdem, i stvarno je amazing..:eek::D[/QUOTE
hvala, kakav hand, prestrasno...
djuka84
09-28-2008, 09:28 PM
To je $300 Almost Freeroll. Igraju se svaki dan u 22h (tj. 21h po njihovom vremenu).
Naći ga možeš pod Scheduled -> All Scheduled
Skrbo
09-28-2008, 10:12 PM
[QUOTE=sundeep;655]http://www.youtube.com/watch?v=PO3Fg2PEYWI
Upisao sam u Search : Amazing Texas Holdem, i stvarno je amazing..:eek::D[/QUOTE
hvala, kakav hand, prestrasno...
ja ne mogu vjerovat.. stvarno strasno :D
pogotovo ono sto je lik odustao na KK.. nevjerojatno...:eek:
Skrbo
09-28-2008, 10:13 PM
To je $300 Almost Freeroll. Igraju se svaki dan u 22h (tj. 21h po njihovom vremenu).
Naći ga možeš pod Scheduled -> All Scheduled
e da i sta kad taj osvojis??? jel onda dobijes pare il nes drugo?
mislim da je online support dosta dobar na titanu....a mislim na i poker mreži...sve je to isto...
djuka84
09-28-2008, 10:19 PM
e da i sta kad taj osvojis??? jel onda dobijes pare il nes drugo?
Pa naravno. Ipak se zove $300 Almost Freeroll (naglasak na ovih 300:))
I za to ne moraš osvojiti onaj token, vec je upad 10 centi. I ima rebuy-a, tako da ga ljudi dosta uzimaju
Skrbo
09-28-2008, 10:53 PM
Pa naravno. Ipak se zove $300 Almost Freeroll (naglasak na ovih 300:))
I za to ne moraš osvojiti onaj token, vec je upad 10 centi. I ima rebuy-a, tako da ga ljudi dosta uzimaju
pa ja sam osvojio token za to tako da mi je upad besplatan..
evo pocinje za 7 minuta :D
wish me luck lol
na noiqu treba lovit tjedne turnire, di su prijave par sati prije i treba se prijavit u roku 5min jer popuni se zacas, freeroll300 bucks rules
Skrbo
09-28-2008, 11:00 PM
pa ja sam osvojio token za to tako da mi je upad besplatan..
evo pocinje za 7 minuta :D
wish me luck lol
ups ups zeznuo sam se ja.. pocinje onaj NoIQ- $ 100 Freeroll.. sorry :p
Skrbo
09-28-2008, 11:15 PM
ups ups zeznuo sam se ja.. pocinje onaj NoIQ- $ 100 Freeroll.. sorry :p
evo ja upravo ispao iz turnira.. igrao sam punih 13 minuta :(
srecom ne treba misliti kad se ne igra u pare :D
uglavnom ispao sam na all in..
lik imao 8 i 3 i isao all in..
ja imao As i Decko.. boja nije igrala ulogu tak da nisam napisao kratice
i dode liku dolje 8 u prvih tri i zadnja krata 3..
pobjedio s 2 para :D
DanielCro
09-29-2008, 03:49 AM
Na te freeroll-ove samo treba sitout prvih pola sata dok ne ispadne
gamad sta ide all-in sa A4..
Jedino sta ja ne volim, a htio bi igrat, su oni GP's od par soma
dolara, al su svi skoro Speed.. Blindovi se povecavaju svakih
5min.. Meni je to brutalno, pa nemogu igrat, par puta
sam probo i ispo odma.. Jebaga..
Tompolinho
09-29-2008, 07:58 AM
Igrao sam na nekoliko site-ova, ali kod noiq mi je definitivno nabolji i najjednostavniji hand history koji sam vidio. Jednostavno i pregledno, što mi je prilično važno
djuka84
09-29-2008, 09:51 AM
Igrao sam na nekoliko site-ova, ali kod noiq mi je definitivno nabolji i najjednostavniji hand history koji sam vidio. Jednostavno i pregledno, što mi je prilično važno
A gdje se vidi hand history? Ja nisam nasao nigdje
steta sta na noiq nema vise jeftinih turnira sa dobrim nagradnim fondom, nego su ti jeftini samo neki speed turniri, a ovi normalni freezout turniri su preskupi..
Tompolinho
09-29-2008, 01:16 PM
A gdje se vidi hand history? Ja nisam nasao nigdje
Hand history je dolje lijevo gdje piše, vjerovao ili ne : HISTORY
Matticko
09-29-2008, 03:32 PM
simpaticna stranica...ali zasto moramo birati izmedju tih par ponudjenih karikatura isto kao i na fulltiltu?;)))) pokerstars je to po meni najbolje rijesio..
djuka84
09-29-2008, 05:34 PM
Hand history je dolje lijevo gdje piše, vjerovao ili ne : HISTORY
U međuvremenu sam našao. I meni nije nigdje dolje lijevo history vec pod My Account pa pod Tournement ili Cash History pa onda kad izaberem turnir koji hocu
granazg
09-29-2008, 06:08 PM
U međuvremenu sam našao. I meni nije nigdje dolje lijevo history vec pod My Account pa pod Tournement ili Cash History pa onda kad izaberem turnir koji hocu
da samo sta na pokerstarsu zaljepis slicicu a ovdje imas cijelu karikaturu
meni je noiq cisto ok poker site...u biti ne pridajem previse vaznosti nebitnim sitnicama...bitno da vidis karte i flop hehe :D
al noiq mi je visoko na ljestvici!
ja u biti samo i igram poker na noiq (jer ima puno freerollova :))
stratos_666
09-30-2008, 08:00 AM
da noiq je ok jer ima tonu svakakvih turnira i ako nemas zivot mozes igrati svakih par minuta novi turnir a o cash da ne govorimo a i svida mi se sto ima puno jeftinih turnira i freeroll ova
panchito
09-30-2008, 02:37 PM
steta sta na noiq nema vise jeftinih turnira sa dobrim nagradnim fondom, nego su ti jeftini samo neki speed turniri, a ovi normalni freezout turniri su preskupi..
...nista onda prodat sve..cijelu kucnu garnituru da si platis jedan visoki freeyeout pa ako te potrefi...:D:D:D:D
kresod
09-30-2008, 05:27 PM
naravno da mozes povuci na devizni priko kojega si uplatija, al puno ti je jednostavnije otvorit racun na moneybookersu. pa preko nega vrsit uplatu isplatu...
naravno da mozes povuci na devizni priko kojega si uplatija, al puno ti je jednostavnije otvorit racun na moneybookersu. pa preko nega vrsit uplatu isplatu...
da slazem se...najbolje preko moneybookersa! ne znam kako funkcionira na noiq..al na fulltiltu sam direkt s kartice prebacivao!
murkovich
09-30-2008, 08:26 PM
ok je, najčešće ga igram dok imam vremena, uglavnom ponedjeljkom, zbog posla....jbg
murkovich
09-30-2008, 08:27 PM
noiq mi je trenutno najdraži....prije sam često visio na carbonu i mansionu
snabo87
09-30-2008, 09:12 PM
Ovo ćete često vidjeti na NoiQ
ziginjo
09-30-2008, 10:09 PM
Dobar mi je NoIQ i na njemu sam igrao najvise, ali mi je bolji Full-tilt :D
TheGame
09-30-2008, 10:24 PM
Igrao sam bas zadnjih pola godine aktivnije, preko freerollova uspio nekih $80tak napraviti pa onda prestao. Moglo bi se sad opet nastaviti, bilo je zanimljivih partija i ruku, iako sam na NoIQ-u dozivio najbolesnije situacije, bilo s cashom ili trunirima. Ocjena 6/10, ali zbog raznih bonusa i ponuda ipak 8 :)
kogeh
09-30-2008, 11:34 PM
mene nervira svaki put kad pokrenes software pod cash games ti je otvoren limit holdem neznam zasto ne zapamti sta si zadnji put igrao.
laufer666
10-01-2008, 03:42 PM
Noiq je ok ali meni je nevjerojatno kako u vecini slucajeva uvijek dobije onaj koji slabiji ude u flop. Nevjerojatno
sundeep
10-01-2008, 03:52 PM
Ovo ćete često vidjeti na NoiQ
Nije to isključivo vezano za NoIQ.. Ja sam na FullTiltu redovno kad nešto foldam, dole se u flopu okrene full ili skala, uglavnom pobjednički hand. Ali takav je softver, navlači te da što više igraš. Isto kao što na online igrama pocket aseva u 80% slučajeva gubi..
Al me najviše začudilo kad sam igrao u isto vrijeme na jednoj tabli NoiQ na drugoj FullTilt, i u isto vrijeme dobijem dvije crne petice na obe table. E to je već bilo previše. Poslao sam mail Dragi Plečku, D. Coperfildu i G. Bushu da mi odgovore o kakvim se tu silama radi.
snabo87
10-01-2008, 07:06 PM
Nije to isključivo vezano za NoIQ.. Ja sam na FullTiltu redovno kad nešto foldam, dole se u flopu okrene full ili skala, uglavnom pobjednički hand. Ali takav je softver, navlači te da što više igraš. Isto kao što na online igrama pocket aseva u 80% slučajeva gubi..
Al me najviše začudilo kad sam igrao u isto vrijeme na jednoj tabli NoiQ na drugoj FullTilt, i u isto vrijeme dobijem dvije crne petice na obe table. E to je već bilo previše. Poslao sam mail Dragi Plečku, D. Coperfildu i G. Bushu da mi odgovore o kakvim se tu silama radi.
Ha, ha ha pogledaj post #88
A Tilt! ??? Kakve sam tamo dane imao to je čudo.Evo, jednom dobijem poker kraljeva, al me toliko nije islo taj dan da sam bio uvjeren da, iako nije bilo nijednog asa na flopu, .......da tip ima cetiri asa!, i to u istoj boji ! Ne bi me iznenadilo. A Party? Poker rivera. Dobitke na riveru donosi 80%, a i njih 80% čeka river!
OlujniMornar
10-01-2008, 10:03 PM
tehnicka podrska je za 10, frerolls takodje...
takodje moram reci da nisam imao problema s povlacenjem novca, sve je bilo gotovo u sat-dva
miroror
10-01-2008, 10:05 PM
NOiQ je zakon :D
fichozg1
10-02-2008, 01:16 PM
Kolko ja znam noiq je najbolja poker soba,ima sigurno najbolje freerolove sto je vecini pocetnika najvaznije.
BigDaddy
10-02-2008, 02:51 PM
noiq je ok site samo da poprave taj softer na riveru sunca mu
Imam AQ doce flop AQ lik AK dobi K na river
Imam boju lik dobi runner runner boju sa asom
Imam set lik dobi jaci set na riveru
i to sve u sat vremena wtf?
inace je sve ok na jacim stolovima se cisto dobro igra malo je previse tight igra ali se igra cist solidno samo kad krene mozes izgubit i do 70 dolara u manje od cuku vremena kad te krene zafrkavat suludi omjeri da lik dobi jaci hand od tvojeg
bizge
10-02-2008, 08:32 PM
Pa meni se isto čini da je NOIQ zakon :)
ispricavam se unaprijed ako je pitanje vec bilo.. ali zanima me, sad kad sam dobio bonus od 50$ i recimo ja ga jos malo popravim da se on pretvori u 100$. da li ja teoretski mogu te novce izvuc van i koji su uvjeti da to napravim?
e jbg sad sam tek naso di ste pisali o tome.. ali ako se nekome da, moze napisat ponovo
sry
Blade90
10-08-2008, 01:37 AM
Software je ok kao i ostali na ovoj mrezi, i fino je sto ima dosta freerollova i almost freeroll i sl.
bizge
10-08-2008, 12:01 PM
Tako je, tako da su oni koji su htijeli mogli i bez ovih 50 eurića malo vježbati igranje pokera :D
dinno
10-08-2008, 08:33 PM
Tako je,moze s njom depozitirati i povuci novce.
tatajana, dali znas mozda koliko traje ta transakcija novca na karticu, i dali pri tome treba poslati kakve podatke i sl. ili je to kod vas jednostavnije. Ne sjecam se tocno gdje ali negdje su me trazili kopiju osobne iskaznice.....
Spoky
10-08-2008, 08:46 PM
Dobar je noiq zbog ovih freerollova.. ima ih milion i svih vrsta... za sve ukuse :D
NoiQ-Tatjana
10-08-2008, 09:15 PM
tatajana, dali znas mozda koliko traje ta transakcija novca na karticu, i dali pri tome treba poslati kakve podatke i sl. ili je to kod vas jednostavnije. Ne sjecam se tocno gdje ali negdje su me trazili kopiju osobne iskaznice.....
izmedju 24 sata i 3 dana,ovisno od banke.
Ne treba.
scarface227
10-09-2008, 02:11 PM
kaj pa odlican je no iq,i izgledom i zato kaj mozes igrat freeroll bez da napravis deposit tipa ko na partypokeru,meni sve stima tak da ono,nema zamjerki
najlon
10-09-2008, 02:23 PM
noIQ je prilicno dobar, cim se naviknes na vizualni identitet. Malo su me u startu nervirali zvukovi i to sto sam uvijek neka zena za stolom, ali ok je :D
Jedina prava zamjerka je na sistem prijava za turnire, konkretno za freerollove, nekima otvore registraciju dan ranije, a neke tek 2h prije pocetka... Sve u svemu, vidjecemo kako ce dalje fercerati...
sundeep
10-09-2008, 02:30 PM
Malo su me u startu nervirali zvukovi i to sto sam uvijek neka zena za stolom, ali ok je :D
Jedina prava zamjerka je na sistem prijava za turnire, konkretno za freerollove, nekima otvore registraciju dan ranije, a neke tek 2h prije pocetka... Sve u svemu, vidjecemo kako ce dalje fercerati...
Promijeni si u opcijama lika za stolom. Moš bit kauboj ili gentlmen, ili čelavi crnac..hehe..Ja stavio onu Merllinku i gentlmeni su vrlo ljubazni prema meni..:D
I zvukove si prilagodiš.
A za prijavu na turnir, pogledaš kad počinje prijava, i pošto je to po engleskom vremenu, sat vremena kasnije je kod nas početak..
najlon
10-09-2008, 04:41 PM
Zahvaljujem za savjete... Ja opcije prije nasao samo pod "My Account", ove druge nisam ni klikao... Sad sve puno bolje izgleda ;)
brkockica
10-09-2008, 06:25 PM
meni je noiq super , ima masu free rollova i zasad mi je najbolji
slavenpeace
10-11-2008, 04:07 PM
Bio sam na nekoliko poker stranica i sve je bilo na istu šemu: download - install - 5 min poslije - logout - uninstall.
Noiq ima možda malo slabiji vizualni dojam, ali mislim da je važan sadržaj a ne forma. Zato je to jedini site na kojem igram poker.
noiq je jedan po meni među najboljima
karlmalden
10-13-2008, 10:39 AM
a sam ovih dana tek instalisao softwer, bilo je problema oko instalacije ali je na kraju poslo. Ako neko ima problema oko skidanja softwera jer mu pokazuje da je zarazen ili slicno, neka trazi od Tanje u ZIP formi i neka ga otvori na stiku i onda ga pokrene.
Sad trenutno igram play money, da vidim kako to funkcionira i sto se sve moze.
Sta da vam kazem igra nije realna jer se cim izgubis play money mozes ponovo uzeti pa onda svi idu stalno all in a sto nije realana igra. Pa predlazem radi kavlitetnije igre i vjezebe i osjecaja stvarne igre da se vremenski ogranici obnova play money, onda bi bilo koristi od igre u play money.
kres22
10-14-2008, 12:27 PM
Najbolji mi je jer ima najviše freerolova svakih sat vremena, dok na nekim ima samo po jedan freerol dnevno!!!
dnegreanu1
10-14-2008, 01:33 PM
da dobar je dok nema novaca jer ima puno free rolova, ali neka se jave oni igraci koji igraju cash igru tko zna kakav je njima jer mi se cini da ima previse natkupa
Nolecar
10-16-2008, 09:59 AM
Kolko god da je lazljivo sranje navikao sam se na njega i neda mi se igrati nadrugim siteovima!!!
alex24
10-16-2008, 10:01 AM
Što se tiče isplata, sve 5. ja sam isplačivao na MB i lova je sjela u roku 24h.
Softwer... iskreno meni se i nesviđa previše izgledom, ljepši mi je recimo onaj od full tilta. Ali ajde... nije loš.
:D
slazem se, nije kao na full tiltu,ali cini mi se da tu ima vise fisheva, dakle ako se izbjegne sreca, sigurniji je dobitak.
pokerasudusi
11-10-2008, 04:54 PM
dobro je to sto ima svega na noiq-u ima cak i casino games sto obozavam
nic1988
11-18-2008, 07:19 AM
da slazem se sa pokerasemudusi casino games obozavam cak i vise od samog pokera jer moze covjek otici kad zeli (na turnire u pokeru)
Ubojit
11-20-2008, 11:32 AM
noiq ok softver lagan za koristit, ima dosta freerolla pa se moze dic i preko njih
sve u svemu noiq je zakon!:)
miroror
11-20-2008, 12:45 PM
izrazito dobar rake back, software je pregledan i prilagodljiv, turniri su jako dobri, prize poolovi su dosta visoki, igra je dobra ali ima i puno početnika što se da unovčiti.....
osoblje je pristupačno i srdaćno...
moje mišljenje je da je ipoker, tj NoIq pun pogodak!
Pozz!!Zanima me ako osvojis nesto na freerollu koliko je vremensko razdoblje da ti novci sjednu na taj poker racun??ty