PDA

View Full Version : Da li je ˝hand˝ ispravno odigran!!!

kresod
10-09-2008, 05:50 PM
Neka se ovdje raspravlja isključivo da li je pojedini hand dobro ili loše odigran.
Dakle gdje ćemo moći provjerit ispravnost svojih poteza i naravno različita mišljenja o tome......

NoiQ-Tatjana
10-09-2008, 07:55 PM
Raspravljajte a ne chatajte. :p

MrIvey1985
10-09-2008, 11:33 PM
Hmmmm...
Jedini je problem što će barem po meni biti previše mišljenja...
Tko će onda odlučiti tko je u pravu?
Unatoč svemu što stoji na papiru, opet sve ovisi i o osječaju i o tome kako smo pročitali nekog igrača...

U svakom slučaju bit će sigurno dvojbenih situacija, ali ajde da vidimo kako će naš trust mozgova reagirati :D

Poenta i jeste da se dobije više razlicitih misljenja, a kada se posta hand, onda zajedno s njim se stavljaju i readovi koji se imaju o protivniku, njegovom stilu igre i slicno, sto vise informacja to bolje, jer se tako zajednici daje bolji uvid u ukupnu situaciju i mogucnost da u potpunosti sagleda ruku, ali i da ponudi komentar prema svom stilu igre i iskustvu. to je veoma korisno, samo ne vjerujem da ce to funkcionirati unutar samo jedne teme, jer bi moglo biti previse handova, i onda se nece znati ko pije ko placa. ja predalzem otvaranje posebnog podforuma samo za raspravu o handovima, ali eto...

kresod
10-10-2008, 01:02 PM
npr.....

stol za cash, 10 osoba,
dobijem QQ
blindovi 0.02,0.04
lik raise 0.08, ja dignen na 0.20, samo on prati svi fold.
flop 5 7 2
ja raise 0.70, on prati
turn 2
ja rais 1.7$, mislim da ima dvi velike i sad ce odustat
on prati
river 10
ja all in on all in (ništa puno)
i on pokaze A,2

jesan moga to izbjeći ???

lion406
10-10-2008, 02:13 PM
sad ću ja dati svoje mišljenje....nisam neki vrsni igrač ali ovako gledajući s jedne strane nisi loše odigrao ...e sad to što te pratio na A,2 prefloop hmmm ili je "imao"..(naravno nisi mogao znati)...AA,AK,KK,JJ....itd. ali on ide call na tvoj raise...(moraš imati na umu da 0.02/0.04 i nije neka "lova" da se ne prati jer uostalom na takve stolove ulaziš s max. $5 pa sad izgubio,izgubio )...
ali ok., idemo reći u vezi odigrane ruke....već kod flopa on te prati morao si imati na umu da ili ima jaču ruku od tvoje (ili on tako misli) ili ima neki par od 10-ke na dole...kod turna te isto pratio s tim da si raise $1.7 ali ja u tvom slučaju nebi išao all in (ok. rekao si da nije nešto veliko ali...) jer uvijek postoji mogućnost da je imao recimo 2,5 ili 10,7 ....
ali kad bi svi bili vidoviti onda ne bi kartali poker, kaj ne...;)

sve u svemu ideš dalje....nemoj šta zamjerit na mom mišljenju !

MrIvey1985
10-10-2008, 02:37 PM
npr.....

stol za cash, 10 osoba,
dobijem QQ
blindovi 0.02,0.04
flop 5 7 2
ja raise 0.70, on prati
turn 2
on prati
river 10
i on pokaze A,2

Ne vidim kako se ovo moglo izbjeci... ali opet, ma joj, ovo nije najzgodnije ovako... Ako postate ruke, nemojte ovako napamet, konvertujte ih... Postoje konvertori i onda ruku iz hand history-a fino oblikuju...
Ali dobro, mozda velicine raisova nisu bas najsretnije, to je mozda jedina zamjerka, ali sve u svemu, dobro si odigrao ruku, mozda si mogao malo usporiti na turnu, ali u stvari, ako te pratio na flopu s najmanjim parom, onda nema sta... To sto je imao srece ne znaci da si lose odigrao... Tesko je usporiti na turnu, jer dvica je najmanje opasna karta koja moze napraviti par na ploci (ako vec zove, onda bi trebao imati barem 5 ili 7)... Samo mu se posrecilo, ali samo se nadaj da ce biti vise ovakvih ruku gdje te zovu na flopu s najmanjim parom a ti imas overpair... Puno ces para zaradit :)

BadBlueBoys
10-10-2008, 02:39 PM
Evo, Krešo kaj se handa tiče, mislim da nisi mogao izbječi ovo, dobra bet je bio na flopu, preko pota, ali ima igrača na tim levelima kaj če te pratit s takvom rukom. Možda da si preflop odigrao agresivnije, ali nije loš bet. to je bio jedan od onih igrača, koji bi ti platili all in da si odigrao preflop. Naletil si ideš dalje

kresod
10-10-2008, 03:44 PM
ma to all-in mozda je bilo svega 0.5,0.6$, naravno da ne bi gura nesto puno. ma da je ima neki mali par, pa mu se složija tris ok,ne bi nista reka. al on prati sa parom dvojki....

kresod
10-11-2008, 11:45 AM
??? uvijek ista prica.... mislim da nisam moga ovo izbjeć

jelasb
10-11-2008, 12:37 PM
mozda jbga gurat allin na flopu! bad luck brate

kdunatov
10-11-2008, 12:42 PM
Hm, postavlja se pitanje,da li bi tip platio bet 2$ nakon flopa? S druge strane, tip je mogao imati i skalu iz flopa,na flopu i dva pika! Slijedeća po meni vrlo važna činjenica: koliko poznaješ protivnika/njegovu igru? Tj. bi li platio veliki bet ako je na OESD, da li bi reraisao ako je dobio skalu? Kako igra flushdraw? Lakše bi bilo donijeti ispravniju odluku da je igra u živo.

bizge
10-11-2008, 12:48 PM
Pa ovako možda si čak i trebao foldati zadnji njegov bet poslije rivera...
On je stalno dizao, a nakon turna si ti njega reraisao, i znao je da imaš nešto, tako da te ne bi blefirao, ali platio je i tih dodatnih 0.5 $ jer je do tada već dosta uložio, a uvijek se mogao nadati i boji...
Ti si trebao možda tada puno jače potegnuti jer sumljam da bi te pratio da si stavio mnogo veći bet...
A nakon rivera, kada si vidio da se otvorio i treći pik... Hmmm... U svakom slučaju teška odluka... Ali ipak 1.22$ je možda previše da bi samo vidio njegove karte...

No naravno sve zavisi kako je frajer do tada igrao :)

kresod
10-11-2008, 12:54 PM
ma jednostavno san mora platit to, iako san bia 99 posto uvjeren da ga je boja pogodila, al nemogu nepratit to...

kdunatov
10-11-2008, 02:02 PM
ma jednostavno san mora platit to, iako san bia 99 posto uvjeren da ga je boja pogodila, al nemogu nepratit to...
Čovječe,pa to si morao nepratit,pa dole fali samo Q za skalu a ti je nemas,moguca je boja,ali Q.
Prava veličina pokeraša je moć foldanja!

Meco
10-11-2008, 02:21 PM
...lik je raiso na ranoj poziciji malog asa i pratio re-raise, gdje ni s A na flopu ne zna na cem je...o cemu mi pricamo opce...i onda je jos mislio da je s 2 kom dobar...ovo je cisti primjer srece u pokeru...nakupa bolje receno...:mad:

bizge
10-11-2008, 02:32 PM
Čovječe,pa to si morao nepratit,pa dole fali samo Q za skalu a ti je nemas,moguca je boja,ali Q.
Prava veličina pokeraša je moć foldanja!

Pa on je imao Q :)
Znači jedino od boje i gubi :D

frfi
10-13-2008, 07:11 AM
mislim da nisi. na takvo plačanje ga nemreš stavit na tako glupi hand A2. ja bi ga osobno stavio na neke visoke al QQnebi bacio

kres22
10-14-2008, 12:32 PM
...lik je raiso na ranoj poziciji malog asa i pratio re-raise, gdje ni s A na flopu ne zna na cem je...o cemu mi pricamo opce...i onda je jos mislio da je s 2 kom dobar...ovo je cisti primjer srece u pokeru...nakupa bolje receno...:mad:

Nažalost ti se nakupi malo prečesto događaju pogotovo kad igraš na internetu!!!:mad::mad::mad:

dnegreanu1
10-14-2008, 01:32 PM
da pogotovo na noiq kao da namjerno uvijek losija ruka pobjedi

bizge
10-14-2008, 01:36 PM
Ma nije lajlošija ruka, ali ima dosta iznenađenja, to da :D
A šta češ takva je igra, voli ju ili mrzi, ali kada malo pogledaš s onirom na broj ruku koji se odigra po turniru, i broj igrača mislim da su takve stvari normalne, čak ako bi se i statiskički izračunale...
Kad igrate u živo onda vas je max 10 za stolom, i odigrate puno, puno manje ruku, a svejdno se dogode ovakve stvari :D

spuzva_bob
10-15-2008, 10:20 AM

dolje moguca boja,moguca skala... a znas da ti sigurno nije platio na 2-7 u ruci... ovdje si mogo ili all-in ili ici puniti pot uzevsi u obzir da ako ti se as okrene ili pik ili 9 moras skoro odma foldat.moje misljenje samo...

alex24
10-16-2008, 09:50 AM
npr.....

stol za cash, 10 osoba,
dobijem QQ
blindovi 0.02,0.04
flop 5 7 2
ja raise 0.70, on prati
turn 2
on prati
river 10
i on pokaze A,2

nisi nikako, jer je taj koji tako igra tezi amater.

razuma
10-21-2008, 02:29 PM
mislim da ne. jebi ga vjerovatno njemu ne znaci nista ako izgubi 3 dollara. mozda da si otiso na flopu all in

Torres090
10-21-2008, 03:02 PM
ma ne mozes to izbjeci..dobro si i prosao ako lik nije imao vise casha..
vidis da te pratio samo zato sta ima asa u ruci a dodje mu triling dvojki..
cisti amater..:D

benne36
10-21-2008, 04:34 PM
Nisi loše odigrao...to ti je peh, jer ima svakakvih ljudi koji plaćaju sve i svašta... Npr. meni se dogodilo ovakva situacija: 1.ruka na turiniru imam KK, blindovi 10/20.. raisam na 200 tip poslije mene ode all in(turnir sa rebuyevima) ja ga zovem, on ima J-2 off suited... i onda slijedi:
3, 10, 8 na flopu
2 na turnu
J na riveru i ja ispušim!!!
Čudo kakvih igrača ima!!!!