PDA

View Full Version : Visoki ulozi

johnny_bumm
10-09-2008, 11:16 AM
Što mislite o turnirima s velikim nagradama tj. s visokim buy in-ovima?

johnny_bumm
10-09-2008, 11:28 AM
Abla englese hehe,
i speak english!
I asked what do you think about big stakes tournament with big buy in?

scarface227
10-09-2008, 01:32 PM
mislim da je to odlicna stvar,jel sto vise para to veca nagrada...ovi turniri sto se igraju po americi imaju buy-in 10000 dolara a dobitam je nekoliko milijuna tak da ono..

najlon
10-09-2008, 04:44 PM
Heh... Veci ulozi - vece nagrade...lijepo izgleda, ali mislim da uloge koje placate za ucesce na turnirima treba prilagoditi budzetu kojim raspolazete... Bolje odigrati 50ak turnira gdje je upad 1$, nego 2 od po 25$...

renio777
10-09-2008, 07:38 PM
ma to su turniri u kojima do izrazaja dolazi stvarno znanje pokera.to su ti spori turniri u kojima se puno tajta.
da imam para svakako bi igrao jace turnire bilo na netu bilo u zivo

Tinman
10-09-2008, 07:51 PM
slozio bi se sa reniom , mislim da sjednem SAD za jedan stol na takvom turniru da bi cekao samo aseve i kraljeve =) , a mislim da ima dosta fisheva (WSOP) kojima je cilj da mogu reci da su igrali na WSOP-u a ako ih hiti super ako ne nikom nista , sto mislim da si rijetko tko od nas moze priustiti ...
a i ovisi sto smatras sa jacim turnirima , ja sam recimo par puta igrao sunday milion i 750KG , gdje je buy in 216 $ , a prvo mjesto 130k$
ps mogu samo reci da nije jednostavno igrat jer ipak soma kuna nije malo , a sto si bolji sve te vise pegla adrenalin =)

olinzg
10-12-2008, 06:37 PM
ps mogu samo reci da nije jednostavno igrat jer ipak soma kuna nije malo , a sto si bolji sve te vise pegla adrenalin =)

aaaah,znam kak je to,a nisam ni igro jace turnire...cim se priblizim final tableu, di je veca lova, stvarno sora adrenalin ko lud...ko da za milijune igram. :)

karlmalden
10-14-2008, 01:57 PM
Visoki ulozi mjenjaju nacin igre, remete osjecaj. Ka je veliki novac u pitanju lakse se prave greske a sreca dolazi sve vise do izrazaja. Mislim da je tu vrlo bitna koncntracija i naravno kolicina adrenalina.
Bar ja ne igram isto kad je nagrada 500 EUR i recimo 15 000 EUR
Ako se ima dosta para onda je naravno veci gust i ugodjaj igrati za veci novac.
Jel iko od ovas dobio dosada neku vecu sumu ili igrao za velike nagrade?

alex24
10-15-2008, 10:05 AM
Heh... Veci ulozi - vece nagrade...lijepo izgleda, ali mislim da uloge koje placate za ucesce na turnirima treba prilagoditi budzetu kojim raspolazete... Bolje odigrati 50ak turnira gdje je upad 1$, nego 2 od po 25$...

slazem se s tim !!!!

pero_zg
10-15-2008, 12:02 PM
Visoki ulozi mjenjaju nacin igre, remete osjecaj. Ka je veliki novac u pitanju lakse se prave greske a sreca dolazi sve vise do izrazaja. Mislim da je tu vrlo bitna koncntracija i naravno kolicina adrenalina.
Bar ja ne igram isto kad je nagrada 500 EUR i recimo 15 000 EUR
Ako se ima dosta para onda je naravno veci gust i ugodjaj igrati za veci novac.
Jel iko od ovas dobio dosada neku vecu sumu ili igrao za velike nagrade?

sta smatras pod vecu sumu,nekima je 500€ puno,a nekima 5000€ malo
pojasni se

zajo
10-18-2008, 11:10 AM
uuuu to je ljepo, ljepa lova, ljepa igra:D ali uvijek oprezno

ajkula555
10-19-2008, 02:45 PM
Haha,meni špica kad igram za milijune na fejsu,adrenalin puca bolje nego kod bunjee jumpinga...:D:D:D
Shala naravno. Nisam nikad igrao za veću lovu,al volio bih probat,sve u svoje vrijeme.:cool:

srdalxMI
10-24-2008, 08:24 AM
Jel ko kad promatro malo cash games za neke ogromne blindove. npr. 50/100

To je prebolesno. Tipu ode 5k i nikom ništa. re-buya i ide dalje.

Bolesna je ta razina igre :)

miticab
10-26-2008, 01:34 PM
Zavisi koliko para oces da ulojis,da ne govorimo i o vremena,ja te samo savetujem da pocnes sa malim ulogom,i ako si dobar i imas i malo srece,mozes uspeti i zasto da ne i jedan dan te vidim prvi u WSOP...

hijuga11
10-26-2008, 07:47 PM
Jel ko kad promatro malo cash games za neke ogromne blindove. npr. 50/100

To je prebolesno. Tipu ode 5k i nikom ništa. re-buya i ide dalje.

Bolesna je ta razina igre :)

na tim ulozima izgubis vec osjecaj za pare. ustvari izgubis ga i prije odprilike na 3-6 negdje. kad izgubis nekih 200-300$ i rebuy radis i onda na kraju skontas sta mozes da uradis sa tim parama

razuma
11-11-2008, 09:58 AM
pa to je isto ko i s malim ulozima. Npr ako je buy-in 50 eura,i ima 30 igraca,fond ne moze biti veci od 1500 eura,a tako je opet s velikim ulozima. kolko para tolko muzike.

avlatkov
11-12-2008, 08:14 PM
ja nebi mogo igrat za tako puno. mogu igrat turnire za onoliko za koliko mi neće bit žao, tj. da mi ne utječe na igru!!!

mario66617
12-03-2008, 07:30 AM
čim razmišljaš o količini novca koju si uložio i koju možeš izgubit, nije dobro za tvoju igru...treba igrat buy inove ili blindove na kojima se osjećaš ugodno...na kojima ne razmišljaš o novcu...nekom je to 2$ a nekom 200$...pohlepa je najveći neprijatelj...za stolom je 10 ljudi...da bi netko odnio novce sa stola netko ih mora izgubiti...a nije baš ugodno kad te isprate sa stola a uložio si pola (ili nedaj bože više) svog bankrolla...zato oprez, pogotovo na cash game...

bonefletcher12
12-04-2008, 08:15 PM
na high stakes je puno vise blefa i agresije.... na nizim stake ono lik ima zadnjih 20$ nece te ni s 2 para platit ak je dolje ocita boja ili skala.... na high stakes je najbolje biti thight pasive ono imas full na flopu lik te roka ti samo placas i gledas kak blefira :) i na riveru odes all in i on ti ne vjeruje ^^ ali naravno ne smijes mu dati free outs...

banetou
12-05-2008, 03:23 AM
Slažem se sa većinom. Mislim, mene pere adrenlin i kada na turniru od 5$ buyin dođem na final table, a mogu si mislit kak' bi me pralo da sam na final table turnira gdje sam stavio 1000$ ili više dolara!

Ivan Mandić
12-05-2008, 11:31 AM
Moje mišljenje je da treba igrati u skladu sa svojim mogućnostima.Ne treba pretjerivati kad imaš mali bankroll npr.je tek kad sam kernu igrati nakon nekoliko manjih dobitaka od 100-200 eura odmah sam krenu igrati turnire 10+1 euro to me koštalo jer sam prije sve što sam dobijao dobijao sam od 1+10.Treba igrati u skladu koliki ti je bankroll :)

hewxcro
01-25-2009, 03:39 PM
visoki ulozi...
neka me netko ispravi ako grijesim ali koliko sam ja primjetio sto su veci ulozi to su igraci losiji, npr udem u sobu gdje su blindovi 1-2 skoro svi znaju igrat , poslije udem u sobu gdje su blindovi 10-20 ekipa igra lose lose nacin igre...
mislim da se ispalti uci u takvu sobu i cekat parvi hand oderat ih i izac van...
ali nikako ne blefirat...

milangasa
01-26-2009, 06:27 AM
U takve velike uloge ne trba se upustati aki si sitan jer zna ruka da zadrhti onaj sto ima mnogo njega bas briga a ti ako reskiras svoje sve zna to da bude mac sa dve ostrice kome je malo 500E

fichozg1
01-31-2009, 10:38 PM
e decki jeste vi skuzili da je ovo pod cash game a vi pricate o turnirskim buy inovima :)

debeli_sef
02-01-2009, 09:04 AM
Kada ti imas 150 eura na stolu, zar ti nije najsladje vidjeti nekoga da ulazi sa 30-40 eura ?
taj kad raisa za 4-5 eura cijeli stol ce ga platiti i natkupiti jer nema puno i nemoze se puno izgubiti

sine
02-03-2009, 11:41 PM
Kada ti imas 150 eura na stolu, zar ti nije najsladje vidjeti nekoga da ulazi sa 30-40 eura ?
taj kad raisa za 4-5 eura cijeli stol ce ga platiti i natkupiti jer nema puno i nemoze se puno izgubiti

to je ziva istina...treba halati poker u skladiu s bank r. i toga se drzati ko pijan plota jer drukcije nejde...sto puta sam se sjebo tak,dignem neku lovu i pun sebe i ponsa kako sam ja dobar i kuzim sprehu(MOS MISLIT)odem na veci stol koji naravno nije u skladu s moji bank r.i popljugam sve i onda su mi svi krivi kao jer su me nadkupili a ustvari sam ja ribica koja ne postuje pravila