View Full Version : Moneybookers isplata - koliko traje?
benne36
12-12-2008, 09:51 AM
uplatio sam cash 200 kn u erste banci u ponedjeljak 8.12. i dosad mi nisu sjele pare pa me zanima koliko se to dugo treba čekat,jer ovo nije normalno... pa ako netko ima iskustva s tim cash uplatama na moneybookerse neka mi odgovori... :confused:
Gorule-NoFoldpoker
12-12-2008, 12:18 PM
Ne brini, sjest će ti.. vjerojatno u ponediljak.. Ako se dobro sićam, treba točno tjedan tada.. Al sjest će, ne brini :)
NoiQ-Tatjana
12-12-2008, 12:25 PM
Decki, topice o turnirima na pdf turniri
Generalna rasprava - zna se di ide....
benne36
12-12-2008, 12:53 PM
sorry, tatjana nisam pazio moj bed.. primi moju ispriku...:D
olinzg
12-12-2008, 04:24 PM
uplatio sam cash 200 kn u erste banci u ponedjeljak 8.12. i dosad mi nisu sjele pare pa me zanima koliko se to dugo treba čekat,jer ovo nije normalno... pa ako netko ima iskustva s tim cash uplatama na moneybookerse neka mi odgovori... :confused:
dobro ti reko neko, doc ce do iduceg tjdna...pon-uto vjerojatno. iako sa ja prvi put i 10ak dana cekao.
benne36
12-12-2008, 06:19 PM
ja sam prvi put dobio za 2 dana, pa se zbog toga brinem... al ako ste vi čekali i duže...onda nije bed...;)
benne36
12-15-2008, 02:11 PM
pa novaca nema i nema...prošlo je već tjedan dana a ništa...nadam se daću ih skoro dobiti, jer ću popizd.. :mad:
Gorule-NoFoldpoker
12-16-2008, 09:49 PM
Ako ti za 3-4 dana ne dodje, otiđi u banku i pitaj di je zapelo.. Vjerojatno će ti reć isto šta i ja, da će sjest, al za svaki slučaj..
IMarinI
12-18-2008, 08:49 PM
Može li mi netko objasniti kako to funkcionira s tim uplatama.Odeš u bilo koju banku i šta?na koji račun uplačuješ,koja valuta, ne kužim kako ti to sjedne real money accaount.Može li to netko malo pojasniti
Stef1308
12-18-2008, 11:37 PM
Dal postoji tema na forumu gdje bi bili dobro objašnjeni mogući načini uplate na poker klijenta? Mislim da dosta ljudi nezna kako bi uplatili novce preko banke ili preko kartice (direktno ili preko moneybookersa).
granazg
12-19-2008, 05:55 AM
Može li mi netko objasniti kako to funkcionira s tim uplatama.Odeš u bilo koju banku i šta?na koji račun uplačuješ,koja valuta, ne kužim kako ti to sjedne real money accaount.Može li to netko malo pojasniti
najbezbolnjia varijanta ti je da odes u pbz i tam otvoris devizni racun u dolarsima$$$$$$$$$$$$
i onda kad ti stigne kartica samo šoraš pare na i sa neta i to ti je to
mario66617
12-19-2008, 04:43 PM
uplatu možeš vršit i preko Moneybookersa...to je jedna on line banka u koju polažeš svoj novac i onda odande šalješ po poker kućama, povlačiš iz poker kuća itd...uplatu na MB isto možeš vršit preko devizne kartice jedne od naših banaka (po meni najbolje funkcionira Visa od PBZ) ali možeš i osobno stavit lovu u erste banci (naravno, najprije napravit account iliti račun na MB pa podatke ponijeti sa sobom)...istu tu lovu koju povučeš sa nekog pokera na MB možeš vratiti natrag na devizni...nedostatak poslovanja preko Moneybookersa je gubitak na konverziji (ako pretvaraš valutu) i njihove naknade...dobro je to što jako brzo možeš novce stavit na neki poker site i uglavnom možeš stavit manji iznos nego preko kartice (npr. najmanji iznos koji možeš stavit preko kartice na Carbon poker je 25 $ dok preko MB-a možeš ubost samo 10 $)...neznam koliko ti je ovo pomoglo...ak nešt nije jasno pitaj jebiga...
IMarinI
12-19-2008, 09:09 PM
Imam u pbz-u visu electron, ona za bankomat jel i otvoren račun u kunama.Jel mogu preko toga šta uplaćivati ili ne?
tequilaman
12-19-2008, 09:26 PM
Imam u pbz-u visu electron, ona za bankomat jel i otvoren račun u kunama.Jel mogu preko toga šta uplaćivati ili ne?
Ne,mora biti devizni racun
mario66617
12-19-2008, 09:31 PM
ne...moraš imati otvoren devizni račun koliko ja znam a ti koristiš karticu tekućeg računa...znači devizni ako ćeš direktno sa kartice uplaćivat...za Moneybookers neznam ali mislim da je isto...ja koristim istu karticu i za Moneybookers i za direktno uplaćivanje na poker...
parenzo
12-20-2008, 03:46 PM
u Erste banci je dobro sto devizni mozes otvoriti u bilo kojoj stranoj valuti,znaci nemoraju biti $ kao u PBZ,za uplatu ti skidaju sa bilo koje raspolozive valute(naravno ako imate posl. Erste u vasem mjestu)
Po meni je isplativije uplacivati preko kartice nego preko MB. jer preko kartice nema provizije,znaci banci samo placas neke sitne mjesecne troskove za vodenje dev. racuna i tecaj za konverziju je puno povoljniji od MB.
granazg
12-23-2008, 10:08 PM
ja samimo problema zadnjih danas sad neznam skim sa mb ili pbz-om
ovak ispiso sam 3000 kuna sa mb u ponedeljak i cekam cekam odem u banku u petak i nis vele nis nije sijelo
odem tak danas i pogledam na bankomat nista isto
zovem mb oni kazu da su poslali i odem u banku opet i kazu da nije nis sjelo.
odem za pol sata u drugu poslovnicu i pitam zenu jel kaj sjelo a ona me pita na usd ili euro racun ja kazem na bilo koji.:confused:
i veli mi sjelo vam je na uro racun a kartica mi je na dolare i kaze da je sjelo jos prosli ponedeljak.
zajebancija ziva ali je dobro ispalo:o
headbanger23
12-24-2008, 02:26 AM
odem za pol sata u drugu poslovnicu i pitam zenu jel kaj sjelo a ona me pita na usd ili euro racun ja kazem na bilo koji.:confused:
:confused:
:D
granazg
12-24-2008, 12:54 PM
:confused:
:D
jer imas ne deviznom i euro i dolar ali samo jedan je primarni
npr meni je usd:confused:
headbanger23
12-25-2008, 01:24 AM
jer imas ne deviznom i euro i dolar ali samo jedan je primarni
npr meni je usd:confused: