PDA

View Full Version : A,A

snabo87
10-08-2008, 07:44 AM
Evo vidim da se često piše o A,A, tj. o gubicima s AA, pa mozda ne bi bilo loše da tu temu i postavimo. Bilo bi jako dobro kad bi ovdje pisali i komentirali svoja iskustva (i pozitivna i negativna) s AA. Isto tako i prenijeti svoje mišljenje kako treba/ ne treba igrati AA, što sve utječe na vašu igru s AA (npr.pozicija za stolom,ulog, turnir/cash, koji nivo turnira, live igra ili net itd). Ja ću iznijeti svoja detaljnija razmišljanja o AA. Nadam se da ćemo svi odavde naučiti kako igrati AA.:)

snabo87
10-08-2008, 08:23 AM
Moje mišljenje je da dosta igrača koji dobiju AA, obuzme neka vrst pohlepe misleći da su jaki! Mislim da poanta gubitka s AA leži često u tome. A,A je samo par i onog koji ceka boju,skalu ne zanima da li ti imas AA ili 22! Mislim da ipak treba dobar preflop bet! Često na cash game vidim lika koji "betne" samo 30-40kn (blind 5/10kn) i ja s 7,9 suited platim i njemu se rizik povećava izlaskom flopa. Znači, AA su preflop najjače karte, dok se izlaskom flopa,turna i rivera šanse smanjuju. Pogotovo ako naletiš na igrača koji će plaćati flush draw! A takvih ima puno. Kasnije ću napisati handove iz mog i tuđeg iskustva pa ćemo analizirati.

rokosplit
10-08-2008, 08:37 AM
kako sam alergican na izraz "kraljevski flsuh". i fali ti "boja" u tom attachu. ma cili je za kruac :D

Konzerva
10-08-2008, 08:47 AM
Slazem se za taj kraljevski flesh :)
Ma par keceva moras odigrat agresivnije i to je vrlo jednostavno. Evo kako sam ja recimo dobio lika koji je imao par keceva na turniru jednom. Odma da kazem lik je lose totalno odigrao i reisao mozda jos jedan blind ja imam u ruci 10 i As i pratim. Na flopu 2 male karte i kralj nista boja nista skala on check ja check. Na turnu izlazi dama on check ja check. I na riveru meni izlazi jandar za skalu i naravno tu ja rais on prati i zijani a ne bi sigurno pratio na flopu samo sa kraljem da je rais napravio veci.

snabo87
10-08-2008, 08:52 AM
kako sam alergican na izraz "kraljevski flsuh". i fali ti "boja" u tom attachu. ma cili je za kruac :D ha ha,vidio sam da nesto fali,al nikako da skontam sta,a kraljevski sam stavio da bude koliko toliko na hrvatskom

mile88
10-08-2008, 08:53 AM
Takvih primjera ima dosta gdje ljudi slowplayaju aseve i onda dok izgube plaću. PF je AA najaća karta ali na flopu već netko može imat set ili dva para, tak da treba nekad i AA znat bacit.

snabo87
10-08-2008, 09:05 AM
Evo jedan primjer (negdje sam vec to spomenuo)
Moj frend je igrao cash i turnir u casinu. I prije nego sto je počeo ja ga upozorim (pošto jako često igram u tom casinu) na ekipu na tom turniru,koja igra i cash: "Nemoj se zezati i rasipati lovu jer većina će te plaćati ako si umisli da ima dobru kartu." A on odgovori: "Može me jednom uzeti, ali ne moze stalno" A ja mu kazem: "Ne može te jedan, ali tamo je 95% igrača takvih i skoro svaki hand prati jedan ili dvojica!" (Primjer: na cash game 5kn/10kn blind, ja betam preflop 150kn i 6 njih prati! I to s kakvim kartama! Morao sam baciti tu ruku).
I desi mu se: Dobije AA,betne 50 kn,tip ga call i Flop: 3,3,K Frend all in (?dud?) i oval plaća sa 7,3! Isti lik ga mu je pola sata prije skinuo AA na turniru! Poslije me zove i plače da kako idioti plaćaju takve i takve karte. Ja sam rekao: "Idiot si ti,jer sam te na to upozorio!"

rokosplit
10-08-2008, 09:08 AM
73 je monster :D

snabo87
10-08-2008, 09:15 AM
Da tu igra i dobro poznavanje protivnika,objavio sam ovdje : http://www.worldspokerforum.com/showthread.php?t=143&page=6 ,post#51 , da ne ponavljam.
Evo kako sam skinuo AA, dva handa za redom na turniru u casinu.
-Dobijem K,Q niko ne beta preflop,ja platim i izadje K.Q,i nesto, rain.Tip masan bet ja all in i on plaća i sa suznim očima gleda kako mu se tope AA u ruci!
Da ljudi ne uče na tuđim greškama govori odmah hand iza ovoga. Ja BB i dobijem smeće 9h,2h. Opet niko ne beta i dobijem boju iz flopa! A tip se "prepao" boje i all in i pusi,+ nije imao Ah. A da me je "pogledao" preflop,ja bih foldao.

snabo87
10-08-2008, 09:18 AM
73 je monster :D Je** ga ja volim 7,3 pogotovo suited,pa te jos pogodi,uhhh Niko ne pretpostavlja da imas te glupe karte u rukama. I onda izvlačiš lovu/chipove, a ne na AA

xxxOSIJEKxxx
10-08-2008, 09:23 AM
Da slažem se da ih treba jako odigrati ali najviše ovisi o situaciji za stolom,a tu ne mislim samo na poziciju,blinds i sl. nego i na vrstu igrača koji su za stolom.osobno ih volim nekada raise-ati 5x veliki blind, nekada ih samo checkirati,a nekada 3x veliki blind tako da mi teško tko može pratiti igru i staviti me baš na AA.ako ih checkiram i uđe puno igrača,a ns flopu prijeti opasnost ja ih bacam.ne ložim se previše na njih(AA)

rokosplit
10-08-2008, 09:24 AM
http://www.youtube.com/watch?v=gratGIq-08c
vrhunski lay down na kraju ispadne los potez.

snabo87
10-08-2008, 09:32 AM
Da slažem se da ih treba jako odigrati ali najviše ovisi o situaciji za stolom,a tu ne mislim samo na poziciju,blinds i sl. nego i na vrstu igrača koji su za stolom.osobno ih volim nekada raise-ati 5x veliki blind, nekada ih samo checkirati,a nekada 3x veliki blind tako da mi teško tko može pratiti igru i staviti me baš na AA.ako ih checkiram i uđe puno igrača,a ns flopu prijeti opasnost ja ih bacam.ne ložim se previše na njih(AA) Pa to i jeste jedan od najvećih problema s AA. TEŠKO IH JE BACITI!

snabo87
10-08-2008, 09:35 AM
http://www.youtube.com/watch?v=gratGIq-08c
vrhunski lay down na kraju ispadne los potez.
Ha,ha moj dragi, nestretni Kallakis, al to je pitanje sreće par protiv para

rokosplit
10-08-2008, 09:37 AM
al izasla je i Q i K :D jos je samo falilo da se i 5 i 7 pojavi na boardu :D

MrIvey1985
10-08-2008, 11:54 AM
ma nema velike pameti s AA, ja uvijek nastojim sve chipove utrpati u serdinu preflop, ako mogu ikako, tako da ne mislim dalje :) a inace, treba biti pametan pa ili uvijek puno raisati, ili napraviti mali raise ali onda i biti spreman baciti ako je los flop, a ako je dobar, e onda se moze velika lova ili kolicina chipova izvuci.

coolhandpetar
10-08-2008, 12:13 PM
7,2 offsuited plaćam 5 kn da vidim flop jer me cijelu noć curi karta i u plusu sam preko 100kn...( igra se holdem pot limit, blinds 0,10 i 0,20...prijateljski ;))
i naravno flop je 7,7,A.....:))
turn 2, river 10.......
= 80kn ;)

sexonthebeach
10-08-2008, 12:30 PM
ma nema velike pameti s AA, ja uvijek nastojim sve chipove utrpati u serdinu preflop, ako mogu ikako, tako da ne mislim dalje :) a inace, treba biti pametan pa ili uvijek puno raisati, ili napraviti mali raise ali onda i biti spreman baciti ako je los flop, a ako je dobar, e onda se moze velika lova ili kolicina chipova izvuci.

a gle, nikad nije dobro pustit vise od 2 igraca dok imas AA jer ak neko dobije top par, open-ended, flush draw ili tak nes, tesko ces ih otjerat vise ,a tebi vise nis nemre doc dok njima sasvim lagano moze doc drugi par ili boja, skala... puno puta sam gubio aseve na takav idiotizam jer frajer ima JK flop K 5 6 i ja overbet, znaci nekih 150 kn na flop od 60-70, i frajer call, turn ja all in 200 kn, frajer call river J... tak da bolje uzet jednom neg bit bahat i htjet trojicu dobit....

MrIvey1985
10-08-2008, 01:53 PM
a gle, nikad nije dobro pustit vise od 2 igraca dok imas AA jer ak neko dobije top par, open-ended, flush draw ili tak nes, tesko ces ih otjerat vise ,a tebi vise nis nemre doc dok njima sasvim lagano moze doc drugi par ili boja, skala... puno puta sam gubio aseve na takav idiotizam jer frajer ima JK flop K 5 6 i ja overbet, znaci nekih 150 kn na flop od 60-70, i frajer call, turn ja all in 200 kn, frajer call river J... tak da bolje uzet jednom neg bit bahat i htjet trojicu dobit....

hmmm

u pravu si, ali ova situacija to ne dokazuje... ovo je idealna situacija za keceve, to je ono sto hoces... on ima top pair, solidan kicker... i placa ti sve do rivera. i do rivera ga imas... sad, tu je imao srece, ali si ti imao na turnu oko 80% sansi da dignes dzinovski pot.

dinno
10-08-2008, 07:37 PM
evo sad sam malo igrao za play money ovdje na NoIq-u

malo da vidim kako izgleda to sve ovdje

krenuo sam sa pocetnih 1000 i digao se na 6000

i sada....imam u ruci A-J
blindovi su 20-40
ja raisam 450
dvojca me prate a treci gura all in 6500

ja ga odlucim pratiti

na flopu 5-7-A, NIJE LOSE, turn 2 i river 8. a tip mi je gurnuo all in sa 5-2
i sada nek mi neko kaze kako ima smisla uopce igrat za play money kad u jednoj ruci izgubis od totalnog blefera...Ali dobro je to dok te takav ne odere za prave novce, to bi me dokrajcilo,hehe

MrIvey1985
10-08-2008, 07:42 PM

blindovi su 20-40
ja raisam 450

ja ga odlucim pratiti

i sada nek mi neko kaze kako ima smisla uopce igrat za play money kad u jednoj ruci izgubis od totalnog blefera...Ali dobro je to dok te takav ne odere za prave novce, to bi me dokrajcilo,hehe

play money je ok jedino za upoznavanje softvera i ništa više. Apsolutno se ništa ne može naučiti osim same dinamike igre, pravila i to. Ko god vam drugačije kaže, ne slušajte ga. Na freerollovima mozda ponesto malo, ali na playmoney - u mozete samo nauciti kako ne treba igrati poker.

dinno
10-08-2008, 08:46 PM
play money je ok jedino za upoznavanje softvera i ništa više. Apsolutno se ništa ne može naučiti osim same dinamike igre, pravila i to. Ko god vam drugačije kaže, ne slušajte ga. Na freerollovima mozda ponesto malo, ali na playmoney - u mozete samo nauciti kako ne treba igrati poker.

a uz to se i bespotrebno dobro nazivcirati....

Spoky
10-08-2008, 09:12 PM

Dobro rečeno :D

flaquenzon
10-08-2008, 09:13 PM
lo peor de una mano y suele pasar es perde con par de ases, me trae mas surte el par de kk. lol

Skrbo
10-08-2008, 10:50 PM
lo peor de una mano y suele pasar es perde con par de ases, me trae mas surte el par de kk. lol

moze li prijevod za ovo :D
nista ne razumijem hh:p

bizge
10-08-2008, 11:37 PM
Pa ovo i nije tako loša ideja :D
Frajer skuplja postove na drugim serverima LoL :D

Možda ja dam svoje mišljenje na nekom španjolskom serveru, čisto da mu vratim malo... heheh

sundeep
10-08-2008, 11:43 PM

Me encanta que cuando más me KK, pero par de ases..;)

(Koliko ja razumijem esperanto, on spominje da ne voli izgubiti sa parom aseva, ali voli i kad dobije par KK.. Ovo bi bilo kao nešto u slobodnom prijevodu:D)

Skrbo
10-09-2008, 12:44 AM
Me encanta que cuando más me KK, pero par de ases..;)

(Koliko ja razumijem esperanto, on spominje da ne voli izgubiti sa parom aseva, ali voli i kad dobije par KK.. Ovo bi bilo kao nešto u slobodnom prijevodu:D)

haha :D
hvala na prjevodu.. sad sam se nazivcirao. igrao 100$ freeroll i zavrsio 93 lool.. shebao sam se. popustili zivci :D

najlon
10-09-2008, 01:46 PM
AA u ruci - vecinom zavala ukoliko dosta igraca doceka flop sto su i monge price prije mene potvrdile...

Neki dan na freeroll-u, sami pocetak turnira i ja dobijem AA, idem rek'o sitno da navucem, i poplacaju skoro svi moj raise... Flop A-10-5, ja rais, samo jedan prati, na turnu izadje 10, lik all-in i ja ispratim, na riveru izadje 10, a frajer u ruci ima 10 i J :D divota...

brkockica
10-09-2008, 06:37 PM
ma s AA mozes jedino izgubiti, ruke poput 3 5 su ruke u kojima mozes jedino dobiti :)

Skrbo
10-09-2008, 09:24 PM
ma s AA mozes jedino izgubiti, ruke poput 3 5 su ruke u kojima mozes jedino dobiti :)

haha ma sa svime mozes dobiti :D
sve su to karte lol..
ja sam na noiq dobio AA..
Blindovi bili 100sb 200bb..
Ja dignem na 600.. trojica prate, jedan teski blefer raise na 1200.. njega sam pratio cijelo vrijeme i vidio da vise manje stalno blefira.
i platim njegovo. plate jos 2 igraca..
i dolje ne sjecam se tocno ali primjer 2 5 9..
ja opet 600.. svi prate 600 nitko ne dize..
dode npr 10.. boje nisu bitne jer nije bilo moguce..
I reko valjda nitko nema tris istih i opet dizem za 600..
1vi prati 2gi prati treci rejz 1200..
ja call.ovi fold.
i doslo nes nemam poima sta uglvnom nikome nista vazno. npr Q.....
i ja check.. lik 600 ja all in i on prati.. ispalo da lik ima npr 6 8 :D
i pobrao galeone chipova...
uglavnom ne sjecam se za rejzove ali tako je nes islo. ne sjecam se ni za karte al znam da sam imao 2 asa a ostali nitko nis :D

brkockica
10-10-2008, 01:22 AM
ja jedino s krbama i igram. Kraljeve i aseve bacam prije flopa ne zanimaju me :)

kdunatov
10-11-2008, 01:20 PM
Evo jedan primjer (negdje sam vec to spomenuo)
Moj frend je igrao cash i turnir u casinu. I prije nego sto je počeo ja ga upozorim (pošto jako često igram u tom casinu) na ekipu na tom turniru,koja igra i cash: "Nemoj se zezati i rasipati lovu jer većina će te plaćati ako si umisli da ima dobru kartu." A on odgovori: "Može me jednom uzeti, ali ne moze stalno" A ja mu kazem: "Ne može te jedan, ali tamo je 95% igrača takvih i skoro svaki hand prati jedan ili dvojica!" (Primjer: na cash game 5kn/10kn blind, ja betam preflop 150kn i 6 njih prati! I to s kakvim kartama! Morao sam baciti tu ruku).
I desi mu se: Dobije AA,betne 50 kn,tip ga call i Flop: 3,3,K Frend all in (?dud?) i oval plaća sa 7,3! Isti lik ga mu je pola sata prije skinuo AA na turniru! Poslije me zove i plače da kako idioti plaćaju takve i takve karte. Ja sam rekao: "Idiot si ti,jer sam te na to upozorio!"
Ha,ha znam ja i koji je to tip! A ti si objavio i moje padove na AA.I to u istom casinu s istim ljudima. Ali,bome, nece vise, morace dati pola plaće da bi vidjeli turn. Nece se Kreso vise opeći

Meco
10-12-2008, 01:48 PM
...svi ljudi gledaju kad gube aseve, a slabo pricaju kad ih dobe...istina je da se ruke tipa AA tesko mogu dobro naplatit, ali ih svakako treba igrat sa raisom prije flopa (3-6 bb, sve zavisi o stolu)...neki su spominjali i flush draw ili straight draw nacine gubljenja....ne znam koji je vas stil... netko ko ide na draw pri cemu ima 35-38 % sanse protiv vas... to i nebi trebalo utjerivat toliki strah...na flopu mu das lijepi bet i bok...sve ovisi o stacku, ali ako te netko i pobijedio, a ti si mu dao optimalni bet, nisi lose igrao...dogada se svima....i nekim slucajem se ne spominju situacije u kojima ljudima nije dosao draw, jel se to valjda ocekuje...:cool:rolleyes:

kresod
10-12-2008, 02:02 PM
prije par sec.....

boris1987
10-12-2008, 10:59 PM

blindovi su 20-40
ja raisam 450

ja ga odlucim pratiti

ma kako ne oderu maloprije nacashu blindovi 0,5/1
dobijem ih 2 put u toj sobi prvi put sam samo blindove uzeo, betam 6$ prije flopa jedan call i jos jedan call
flop 6 7 J ja raise drugi fold ovaj call i drzi 6 7 off suit u ruci!

spuzva_bob
10-12-2008, 11:23 PM
ma kako ne oderu maloprije nacashu blindovi 0,5/1
dobijem ih 2 put u toj sobi prvi put sam samo blindove uzeo, betam 6$ prije flopa jedan call i jos jedan call
flop 6 7 J ja raise drugi fold ovaj call i drzi 6 7 off suit u ruci!

u svakoj igri moras uzeti omjer debila za stolom... onda taj broj pomnozi sa cijenom ulaza u igru.i toliko ti treba znaci za igru

sundeep
10-13-2008, 12:14 AM
KJ vs. AA ==> KJ win:D

http://img521.imageshack.us/img521/4378/aavskkna6.th.png (http://img521.imageshack.us/my.php?image=aavskkna6.png)

renio777
10-13-2008, 10:18 AM
Moje mišljenje je da dosta igrača koji dobiju AA, obuzme neka vrst pohlepe misleći da su jaki! Mislim da poanta gubitka s AA leži često u tome. A,A je samo par i onog koji ceka boju,skalu ne zanima da li ti imas AA ili 22! Mislim da ipak treba dobar preflop bet! Često na cash game vidim lika koji "betne" samo 30-40kn (blind 5/10kn) i ja s 7,9 suited platim i njemu se rizik povećava izlaskom flopa. Znači, AA su preflop najjače karte, dok se izlaskom flopa,turna i rivera šanse smanjuju. Pogotovo ako naletiš na igrača koji će plaćati flush draw! A takvih ima puno. Kasnije ću napisati handove iz mog i tuđeg iskustva pa ćemo analizirati.

Aševi su po meni vrlo zahvalna karta na turnirima,gdje se moze zakacit par igrača ,ako ti to želiš,što znaći da ne raisaš puno,pogotovo ako si shorty.nakon flopa rokaš all in,nadajući se da će te pratit samo top par i tu leži tvoj come back.samo ih moraš igrat s kulirano,ne da se treseš.
Na cash igri,moraš u svakom slućaju igrat jako,opet ovisi kakav je stol.loose ili tight.ako te neko raisa moraš udarat još jaće,pa čak i all in u većini slučajeva.ako zgubiš,to je ipak faktor sreće...

BigDaddy
10-13-2008, 11:06 AM
Evo primjera kako se asevi ne igraju u zivo primjer
Druga pozicija AA raise do 550 (blind 50,100)
Ja sam kasna do dilera pozicija AJs call
Dealer , big blind call
FLOP K J 2
check dolazi do mene i ja cekiram da nebi projebao zetona a da me neko nema u AK logicni check sa moje strane
TURN J
check opet bet soma kamuflaza trisa neko ima kralja vjerojatnost velika call siguran a sad ako doce kralj check sam devet oprezan radi callo babe deset
Call od dealera i trece pozicije
RIVER 7
check moj all in dva soma zetona call od druge pozicije

ja bi se bacio kao i svako normalan da je bio raise pot ili 3/4 pota sta je morao biti bez obzira na poziciju dva asa s obzirom da je pot oko 2250 ja bi bio all in sa svoja 3 soma i nesto

BigDaddy
10-13-2008, 11:11 AM
logicna pretpostavka je da je checkirao i kamuflirao aseve s obzirom da je prvi na potezu i ocekivao naletanovica sa kraljem koji se nije dogodio
mora branit pot od babe deset jacka devet pa je logican raise od njega
a s obzirom da je pot 2250 to je prelako zaradeni novac na tim blindovima
a sad ako je neko flopao KJ i pogodio dva para a onda posto je to turnir ti ionako ces tesko pustit tu ruku jer bi ja isto odigrao i da sam imao KJ u ruci jer bi znao da s obzirom na reakciju prije flopa imam najaci flopani hand

BigDaddy
10-13-2008, 11:12 AM
tj. dvoumio bi se par sec da li da betam i branim pot od moguce skale ili da malo riskiram s obzirom da imam najaci hand na flopu

Tompolinho
10-14-2008, 07:57 AM
Gledajte ovo:
***** Hand History for Game 7455050843 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, October 14, 03:52:06 ET 2008
Table Table 125528 (Real Money)
Seat 5 is the button
Total number of players : 9
Seat 7: ARTPOKER013 ( $13.42 USD )
Seat 1: Tompolinho ( $3.61 USD )
Seat 4: IGORy111 ( $9.43 USD )
Seat 9: jomo4jama ( $10.15 USD )
Seat 5: HAL9007 ( $1.91 USD )
Seat 3: hippedi ( $3.30 USD )
Seat 6: rukkov ( $1.99 USD )
Seat 10: pressfish ( $1.85 USD )
Seat 8: aintlikeyou ( $2 USD )
rukkov posts small blind [$0.05 USD].
ARTPOKER013 posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Tompolinho [ 6d Qd ]
aintlikeyou raises [$0.40 USD]
jomo4jama folds
pressfish folds
Tompolinho calls [$0.40 USD]
hippedi calls [$0.40 USD]
IGORy111 calls [$0.40 USD]
HAL9007 folds
rukkov folds
ARTPOKER013 calls [$0.30 USD]
** Dealing Flop ** [ Jd, 8d, 4c ]
ARTPOKER013 checks
aintlikeyou is all-In [$1.60 USD]
Tompolinho is all-In [$3.21 USD]
hippedi is all-In [$2.90 USD]
IGORy111 calls [$3.21 USD]
ARTPOKER013 folds
** Dealing Turn ** [ 7d ]
xDomi0815x has joined the table.
** Dealing River ** [ 2c ]
aintlikeyou shows [ Ac, Ah ]a pair of Aces.
Tompolinho shows [ 6d, Qd ]a flush, Queen high.
hippedi doesn't show [ As, Ad ]a pair of Aces.
IGORy111 shows [ 4s, 4h ]three of a kind, Fours.
Tompolinho wins $0.59 USD from the side pot 2 with a flush, Queen high.
Tompolinho wins $3.71 USD from the side pot 1 with a flush, Queen high.
Tompolinho wins $8.03 USD from the main pot with a flush, Queen high.

Tompolinho
10-14-2008, 08:48 AM
I ovo:
***** Hand History for Game 7455102811 *****
$25 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, October 14, 04:45:00 ET 2008
Table Jackpot #1305295 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 10
Seat 3: micronX ( $25 USD )
Seat 5: Not2Gamble ( $10.27 USD )
Seat 6: Schmeils ( $9.54 USD )
Seat 1: Tompolinho ( $7.97 USD )
Seat 9: DrRoBang ( $27.81 USD )
Seat 4: fishpund ( $23.67 USD )
Seat 10: bokeza ( $24.22 USD )
Seat 2: DerDoltDonkz ( $18.66 USD )
Seat 7: Mystery_Ace ( $13.47 USD )
Seat 8: rikumiikka ( $11.27 USD )
Not2Gamble posts small blind [$0.10 USD].
Schmeils posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Tompolinho [ Ks Kh ]
Mystery_Ace folds
rikumiikka folds
DrRoBang folds
bokeza folds
Tompolinho raises [$0.50 USD]
micronX folds
fishpund raises [$2.25 USD]
Not2Gamble folds
Schmeils folds
Tompolinho is all-In [$7.47 USD]
fishpund calls [$5.72 USD]
** Dealing Flop ** [ 2s, 6c, Kc ]
** Dealing Turn ** [ 8s ]
** Dealing River ** [ Kd ]
fishpund shows [ Ac, As ]two pairs, Aces and Kings.
Tompolinho shows [ Ks, Kh ]four of a kind, Kings.
The time at which hand ended:Oct 14 2008 04:45 ET
Tompolinho wins $14.98 USD from the main pot with four of a kind, Kings.

kres22
10-14-2008, 12:48 PM
Meni se jedan put dogodilo da sam setao AA i na boardu je bilo 5 trefova tako da sam ih morao baciti jer je protivnik imao 7 tref a ušao je na moj raise prije flopa s 27 off!!!:mad::mad::mad: i naravno nije se bacio na niti jedan moj raise!!!

dnegreanu1
10-14-2008, 01:28 PM
ja na ovim free rollovima uvijek gubim sa AA
svi placaju s nicim i uvijek me natkupe tako da znam s prijateljem pricat na msn i kazem mu evo imam AA ispadam i obicno bude tako

snabo87
10-14-2008, 05:50 PM
da,grozno...to je taj faktor sreće protiv kojeg ne možeš.
Da je cash game ne bi platio to, no po meni si trebao betat malo više (čisto radi ispravnosti), iako tip ima 15000 chip a ti 3 i nesto,pa moze (vjerojatno i bi) platiti i all in,tu se nista ne moze pametnog napraviti. Poanta je samo u preflop raiseu

snabo87
10-14-2008, 06:01 PM
I ovo:
***** Hand History for Game 7455102811 *****
$25 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, October 14, 04:45:00 ET 2008
Table Jackpot #1305295 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 10
Seat 3: micronX ( $25 USD )
Seat 5: Not2Gamble ( $10.27 USD )
Seat 6: Schmeils ( $9.54 USD )
Seat 1: Tompolinho ( $7.97 USD )
Seat 9: DrRoBang ( $27.81 USD )
Seat 4: fishpund ( $23.67 USD )
Seat 10: bokeza ( $24.22 USD )
Seat 2: DerDoltDonkz ( $18.66 USD )
Seat 7: Mystery_Ace ( $13.47 USD )
Seat 8: rikumiikka ( $11.27 USD )
Not2Gamble posts small blind [$0.10 USD].
Schmeils posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Tompolinho [ Ks Kh ]
Mystery_Ace folds
rikumiikka folds
DrRoBang folds
bokeza folds
Tompolinho raises [$0.50 USD]
micronX folds
fishpund raises [$2.25 USD]
Not2Gamble folds
Schmeils folds
Tompolinho is all-In [$7.47 USD]
fishpund calls [$5.72 USD]
** Dealing Flop ** [ 2s, 6c, Kc ]
** Dealing Turn ** [ 8s ]
** Dealing River ** [ Kd ]
fishpund shows [ Ac, As ]two pairs, Aces and Kings.
Tompolinho shows [ Ks, Kh ]four of a kind, Kings.
The time at which hand ended:Oct 14 2008 04:45 ET
Tompolinho wins $14.98 USD from the main pot with four of a kind, Kings.
Hmmm, zanimljivo je,u oba handa, kako server lijepo dijeli ljudima karte ;)

Skrbo
12-01-2008, 01:13 PM
Ja osobno dignem kojih 3,4,5x bb( ovisi od protivnickih igraca) preflop kada imam AA.. to znaci da ce najvjerojatnije igraci s katrama tj slabim kartama poput brojeva 83 odustati i ostati u igri oni s slikama A K Q J...
Tako da odmah znam na cemu sam ako se otvori flop tipa
4 5 9.. Znam da nitko nista nema i da sam najjaci..
a recimo na Q K 3 se vec uplasim.. Igram agresivno ali pazim se ;)
i u vecini slucajeva na takvom igrom dobijem..

Ivan Mandić
12-03-2008, 11:26 PM
Turnir je bio 10+1 euro imao sam nekih 5000 i dođu asevi ja sav sretan, jedan igrac sa 10000 ide all in šta cu moram pratit imao je kk i dođe treci ja izgubi uzmem rebuy i odmah ponovo dobijem aseve idući hand vruć od prošlog gubitka idem odmah all in i jedan me igrač prati i on je imao A10 protiv AA i on dobije na flopu dvije desetke nisam mogao vjerovat odustao sam od tog turnira:mad::mad:

mario66617
12-04-2008, 12:00 AM
ma nisi ti odustao...ti si ispao...;)

ludisime
12-04-2008, 01:31 AM
Evo da se dobacim na ovu temu...danas sam igrao freerool turnir...dobio ručni par kečeva i izgubio...imao sam sve skupa three of kind, ali frajeru se složila skala i ja izgubio...bio sam otišao na all in sa kojih 40.000...ali što je tu je, živi se...

tequilaman
12-04-2008, 12:34 PM
Dobio AA i jedan lik dize preflop,ja ga raisam duplo,on gura all in.

Okrecu se karte on AK,ja AA.

I liku dode skala.

U zadnje vrijeme kad ih dobijem dizem za neka 4bb-a i cekam da vidim flop. I nema sanse da ih igram do kraja,ako pomislim da lik ima skalu,boju ili nesto slicno

Benito González
12-04-2008, 03:06 PM
evo šta mi se desilo prije par minuta, ovo je za poludit ...

http://img48.imageshack.us/img48/2434/11un7.th.png (http://img48.imageshack.us/my.php?image=11un7.png)

set, fullhouse, poker LOOOOL

ZvoneR
12-04-2008, 04:18 PM
Uf AA i dobra i losa iskustva. Eto primjer jučer, početak turnira odmah u ruci AA. I paf ispade ja. 3 tipa all in i naravno i ja. I tko pobjedi tip sa 5 i 7. Sranje živo. Naravno otvori mu se Straight. I šta da čovjek kaže na to.

Stef1308
12-11-2008, 01:52 PM
Moje zadnje (loše) iskustvo sa AA. Završim all in sa likom koji ima KK, flop A,10, smeće, turn J, river Q. I ispao sa turnira umjesto da budem među 10 s najvećim stackom. Ali ne treba se živcirati radi gubljenja sa boljim handom (prije flopa all in) jer je normalno da i slabiji hand uzme pot. Ali kad me neki idiot plati na flopu ili turnu sa smećem i otvori mu se, poludim! Vjerojatno zato jer ga ne mogu staviti na tako nešto :)

milepokerpro
12-11-2008, 01:58 PM
he he... ja sam zbog izgubljenih a,a potrgao par miševa... najjače su mi scene kad neko calla bez ikakvog razloga a otvore mu se dva para... he he al život je takav...

fichozg1
12-12-2008, 06:19 PM
mislim da je razlika kolko se treba prije flopa raizat... ak si u late positionu i plati ispred tebe 3-4 ljudi normalno da trebas stavit negdje puta negdje 6-7 blidnova da te cala jedan ili dvoje ljudi.. a nije ni lose da svi foldaju ak ih je vec par platilo ;)

IMarinI
12-16-2008, 05:24 PM
Šta ako netko prije tebe, ti si late position, već raisa za 6,7 blindova.Da li onda raisat duplo( ili više) sa AA ili call pa vidjet flop?

mario66617
12-17-2008, 11:29 AM
nikako call...reraise ili all in...sad šta ćeš odabrati to bi trebalo ovisiti o nekim drugim stvarima...u nekim rijetkim situacijama bi možda mogao i call ali to je već druga priča...

Stef1308
12-17-2008, 01:39 PM
Nije call loš u takvom slučaju. Protivnik neće očekivati aseve pa ga je moguće u zamku navesti. Ali takav potez bih odigrao samo sa buttona jer samo blindovi ostanu za platiti. Da se ne dogodi da button plati zbog pozicije, pa i bb jer jednostavno mora.

mario66617
12-18-2008, 11:11 AM
je, ima slučajeva u kojima bi samo callao...kad imaš puno više čipova recimo od onog tko je raisao...ali moraš znat kakvi su igrači iza tebe (sb i bb, button)...ako callaju svaki hand treba iz izbacit iz igre...itd itd...

headbanger23
12-18-2008, 01:50 PM
Jasno,ako su blindovi takav profil igrača da ulaze sa kojekakvim smećem,nećeš callati nego gurnuti prvog raisera,ne želiš sa AA protiv trojice.

fichozg1
02-10-2009, 06:00 PM
hmmm ima jedna pokerska poslovica sa AA... ili ces uzet omanji pot sa asevima ili ces spusit veliki ;)

branac
02-10-2009, 06:18 PM
Players(max 9):
pretorian85 (3,295.00 in seat 1)
KONZEBRA777 (3,840.00 in seat 2)
boylee888 (2,625.00 in seat 3)
narkorito (4,000.00 in seat 4)
kainsander (1,223.00 in seat 5)
colnago1972 (10,570.00 in seat 6)
grilovsky (1,335.00 in seat 7)
Branac666 (1,185.00 in seat 8)
shakalu (1,715.00 in seat 9)

Dealer: boylee888
Small Blind: narkorito (25.00)
Big Blind: kainsander (50.00)

Branac666 was dealt: As - Ac

colnago1972 Fold
grilovsky Fold
Branac666 Raise (225.00)
shakalu Call (225.00)
pretorian85 Fold
KONZEBRA777 Fold
boylee888 Fold
narkorito Call (200.00)
kainsander Fold

Flop Qd - 9s - 3d

narkorito Check
Branac666 Bet (300.00)
shakalu Fold
narkorito Raise (1,625.00)
Branac666 All-In (660.00)
narkorito Payback (665.00)

Turn Qd - 9s - 3d - 6s
River Qd - 9s - 3d - 6s - 7d

narkorito shows: 3s - Qs (two pairs, queens and threes)
Branac666 shows: As - Ac (a pair of aces)

narkorito wins: 2,645.00 (with two pairs, queens and threes)

Evo pridružujem se ekipici

mario66617
02-10-2009, 06:40 PM
koji sretni bolesnici...

silver
02-10-2009, 08:57 PM
Players(max 9):

River Qd - 9s - 3d - 6s - 7d

narkorito shows: 3s - Qs (two pairs, queens and threes)
Branac666 shows: As - Ac (a pair of aces)

narkorito wins: 2,645.00 (with two pairs, queens and threes)

To se zove imati viziju :)

branac
02-11-2009, 09:10 AM
Najsmješnije od svega, jučer kak sam ispao idem malo gledati frenda i on izbaci lika sa AA sa kraljem i malom, u flopu je imao K, na riveru mu se okrene mala....pouka koju izvlačim rejzaj na preflopu jako, i nadaj se da neće doći do obračuna:D

fichozg1
02-11-2009, 10:13 AM
tako je lol bolje raizat stvarno puno nego spusit sve jer je pretesko bacit aseve

tolecrom
02-11-2009, 11:56 AM
jucer sam bio dva puta na turniru od 20 ljudi onaj buyin od dolar.i dva puta za redom ispo sa asevima.ispo sam peti pa sesti.prva cetri u pari.ziva istina.prvi put lik iz prve pozicije rajza pot ja all in on calla sa10 .10 i dode mu na flopu 10.drugi put idem s prve pozicije sa aa i call me sb sa 8,8 i dode mu 8 na riveru pa puko sam,sad uzimam pauze..bar cu pokusat ovo je stvarno previse.

baraba111
02-13-2009, 04:47 PM
:rolleyes: ma vidim da svi rogobore nesto protiv AA, mozda za cash igru (fixed,pot limit) i nisu neke ok karte, ali za turnire pogotovo kad BB naratse na nekih min.1000, onda su to monster karte,do tad caleri vec nestanu a stakvim kartama mozes dirigirat igru kako pozelis. a fun money i practice play(888) je glupo komentirati.makar za pocetnike je najbolje naci poker client di se mogu igrati poker turniri sa fun money(practice play).govorim iz iskustva.;)mislim da to imaju samo lucky ace i pacific poker. na svim ostalima play money igra je klasican cash.

baraba111
02-13-2009, 04:57 PM
jucer sam bio dva puta na turniru od 20 ljudi onaj buyin od dolar.i dva puta za redom ispo sa asevima.ispo sam peti pa sesti.prva cetri u pari.ziva istina.prvi put lik iz prve pozicije rajza pot ja all in on calla sa10 .10 i dode mu na flopu 10.drugi put idem s prve pozicije sa aa i call me sb sa 8,8 i dode mu 8 na riveru pa puko sam,sad uzimam pauze..bar cu pokusat ovo je stvarno previse.

najpametnije ti je uvaliti se u doubleup turnire, ne zaradis puno ali nit ne popusis puno, ja recimo og 6 takvih turnira u 5 sam u lovi. turnir DoN sit&go buy in 1,1 (6 igraca, 3 dobivaju) ili 5.5 buy in ak ti je ono prvo presitno

branac
02-13-2009, 05:01 PM
Ma AA je milina, samo u ranim fazama freerolla ekipa plaća bilo kakav raise tak da nekog taktiziranja nema...i tu se nakon flopa svodi na sreću...ak te ne potrefi ili protivnika potrefi pa pa. A AA je ipak samo par...i nek zakači tipa ko što ga je zakačilo sa mnom...Ak ideš sa AA na all in nadaj se da tip ima asa i neku kartu (pa se smanjuje šansa da će i na stol doći A, pa nek dobije svoj par). Mislim naravno da bi i ja išao sa AA na svašta, ali upravo to te zaslijepi i ne vidiš da je to ipak samo par

headbanger23
02-13-2009, 06:50 PM
@baraba
Imaš na Partyu funny money turnire,i to dosta njih.Nisu ni loši.

Skrbo
02-13-2009, 08:45 PM
:rolleyes: ma vidim da svi rogobore nesto protiv AA, mozda za cash igru (fixed,pot limit) i nisu neke ok karte, ali za turnire pogotovo kad BB naratse na nekih min.1000, onda su to monster karte,do tad caleri vec nestanu a stakvim kartama mozes dirigirat igru kako pozelis. a fun money i practice play(888) je glupo komentirati.makar za pocetnike je najbolje naci poker client di se mogu igrati poker turniri sa fun money(practice play).govorim iz iskustva.;)mislim da to imaju samo lucky ace i pacific poker. na svim ostalima play money igra je klasican cash.

na pokerstars ima fun monney sn'g turnire.. od 2 pa do 40 protivnika na najmanjim limitima pa do 500 i vise valjda protivnika na vecim limitima..
tamo je super igrati za play monney :)

baraba111
02-14-2009, 08:18 AM
@baraba
Imaš na Partyu funny money turnire,i to dosta njih.Nisu ni loši.

hvala na inform. ja,prije nego sto sam se prebacio na fr,sit&go, stekao praksu sa pacifiku i bilo mi je sasvim ok.valjda zato nisam niti trazio dalje,:spade: turnir sa 50 igraca je dosta realan kod njih osim prve dvije ruke(skoro svi all in) ali kasnije se igra dosta ok.naravno pricam o practice play-u

mario66617
02-14-2009, 07:37 PM
neki dan sam popušio ruku sa AA na turniru...buy in 5,50$...napravim raise svi do jednog foldaju...on reraise, ja rereraise i lik opali all in...
flop A23
turn Q
river 4
naravno, idiot me reraisao dva puta sa 55...koji bolesnik...(nikako da nađem taj hand pa ga samo opisujem)...

LudiCoka
02-15-2009, 08:51 PM
Problem sa AA je što ne nudi kombinacije skale i boje kao neke druge karte, ali definitivno su odlične karte na kojima se ne gubi tako često. Stvar je u tome da ste na AA dobili 500 puta a izgubili 20, samo ste onih 20 zapamtili jer je bilo neočekivano, ljudi uvijek pamte neočekivano.

Ispao sam na AA više puta protiv 3 7, Q 4, i tako dalje, ali uglavnom sam dobijao.

Jednom sam digao 6xbb sa AA, pratila su četvorica, i otvori se A 2 2, ja check, lik diže, svi pratimo, jedan raisa, tako više puta, na kraju došla 4 all-ina, naravno dignem i ja all-in među tom hrpom idiota i sve pokupim. Sigurno bih jače zapamtio da je netko 2 2 imao nego ovako.

Skrbo
02-15-2009, 11:00 PM
Problem sa AA je što ne nudi kombinacije skale i boje kao neke druge karte, ali definitivno su odlične karte na kojima se ne gubi tako često. Stvar je u tome da ste na AA dobili 500 puta a izgubili 20, samo ste onih 20 zapamtili jer je bilo neočekivano, ljudi uvijek pamte neočekivano.

Ispao sam na AA više puta protiv 3 7, Q 4, i tako dalje, ali uglavnom sam dobijao.

Jednom sam digao 6xbb sa AA, pratila su četvorica, i otvori se A 2 2, ja check, lik diže, svi pratimo, jedan raisa, tako više puta, na kraju došla 4 all-ina, naravno dignem i ja all-in među tom hrpom idiota i sve pokupim. Sigurno bih jače zapamtio da je netko 2 2 imao nego ovako.

Svakoj karti od najsabije 2 pa do najjaceg A se moze otvoriti skala.. tako da svi ti hendovi 22 33 44 55 itd pa do AA im se na jednaki nacin kao i na AA moze otvoriti skala.. A cak vrijedi skala s A 2 3 4 5 i 10 J Q K A.. tako da AA zapravo ima najvece sanse za skalu protiv bilo kojih ostalih poket pairova.. Isto tako i AA treba 4 karte dolje za boju kao i bilo koji drugi poket parovi. A ako dode boja Asu onda je daleko najjaca od svih ostalih pp.
Tako da allin s AA je daleko najbolji a sad sto se dogadaju situacije da npr dobiju ljudi s 55 su ciste bolesti i ti su ljudi bili jebeno sretni tako da zbog tog to ostane u pamčenju puno više nego da dobiješ na AA..
A za to da se lakše dobije 23 skalu nego AA je druga stvar. i KJ QK AK i ostale jake karte i plus one u istoj boji.....
To se naravno također pamti no opet može se pretpostaviti tokom igre i foldati..
Jedino ako nisu oni bjesni allinovi na koje ne volim ici u ozbiljnoj igri cak ni na AA da se nebi ovakve stvari dogadale :D

tolecrom
02-16-2009, 01:42 PM
u omahi je AAsranje(bas zbog svih mogucih boja skala itd)al u holdemu mora bit bog i batina al nazalost nije uvjek tako.
ja sa AA redovito pobjedim kad je mali pot al kad je ogroman onda mora bit neki bad beat:)

R3dd3vil
02-20-2009, 09:49 PM
super tema :)....ja u sustini ne gledam bas puno na AA imao sam losih iskustava gdje su me znale cak karte kao 2-3 u razlicitim znakovima pobjedit....ako AA zelis odigrat moras stvarno imat dobar tajming da ga odigras al da naravno te igraci prate da ne primjete da si tolko jak i sve...samo kao sto je naveo vec SNABO87 i mene iskreno receno uhvati neka pohlepa osijecam se previse sigurnim vjerovatno grijesim u tim stvarima...zato sam zahvalan sto si otvorio diskusiu na ovu temu da vidim kako drugi gledaj na to sve kako iskoriste ostali AA...

headbanger23
02-21-2009, 12:01 AM
...ako AA zelis odigrat moras stvarno imat dobar tajming da ga odigras al da naravno te igraci prate da ne primjete da si tolko jak i sve...

Recimo,tajming,kad ih NAPOKON dobiješ.:D

To što ti opisuješ,tzv. slowplayanje,je valjda zaštitni znak FT-a.Toliko limpanih,ili minimalno rejzanih AA u životu vidio nisam.
Sve je to divno i krasno,pokušavaš(ne ti osobno:D) izvući max. value iz svog handa,ali to nije baš najbolji način.Da,preflop si najjači,ali što kad se okrenu tri karte?I dolje su recimo dva trefa.Ili je flop QQ3.A sve zato jer si dopustio svakakvim handovima da vide flop.
Potrebno je zaštiti svoj hand.Pa nek plate samo "igrivi" handovi.Ili manijaci s vizijama,ali,oni su takvi kakvi su.

Uglavnom,moja poanta je,slowplay kills.

tolecrom
02-21-2009, 05:45 PM
da,skoro nikad slovplejat AA(ekipa misli joooj sad sam limpo cjelo vrjeme i ak sad rajzam necu nist dignut)al onda moras rajzat i sa visokim kartama sa ak aj aq kq k10 27:)itd..ugl mjenjat igru.jer ako se skuzi da samo rajzas sa parovima nes dobit akcije nikad.

mario66617
03-02-2009, 12:49 PM
evo, idem lagano da navučem lika i šta se desi...
http://www.pokerhand.org/?3928361
naravno komentari šta sam krivo odigrao su dobrodošli...

branac
03-02-2009, 12:58 PM
Marac, nisi li ti tak dignuo lika u kocki sa parom osmica pa se otvorila ista skala, a on imao 2 kralja? Hebi ga bed lak.

mario66617
03-02-2009, 01:10 PM
Marac, nisi li ti tak dignuo lika u kocki sa parom osmica pa se otvorila ista skala, a on imao 2 kralja? Hebi ga bed lak.

jesam...imao sam par osmica on par kraljeva...jedan lik prije koji je bio shortstack je išao u all in...ja sam call i taj lik je call...flop 456...ja sam betao a on je samo call...da me je raisao prije flopa ili nakon flopa ja bi bacio osmice...ovak se na turnu okrenula 7 i složila meni skalu...
istina, ovo sam teško mogao izbjeć...kako god da se situacija odvijala ja neznam da bi bacio aševe jer je lik dosta često callao na sve i svašta...i nakon flopa je samo callao...
istina...bad beat...da sam bilo koliko raisao mislim da bi me pratio...

headbanger23
03-02-2009, 06:50 PM
evo, idem lagano da navučem lika i šta se desi...
http://www.pokerhand.org/?3928361
naravno komentari šta sam krivo odigrao su dobrodošli...

Pa nisi apsolutno ništa krivo odigrao.Jedino je sranje što je ovom frajeru na kraju došlo,al tu nema pomoći.Nisi ni slowplayao.

mario66617
03-02-2009, 08:47 PM
ajd bar neka utjeha...

tolecrom
03-02-2009, 09:19 PM
ma dobro si odigro al daje tu sad "profesionalac"reko bi ti da foldas na flopu:)

mario66617
03-02-2009, 09:33 PM
gle...ja često puta slušam priče...treba bacit AA ako je opasan flop...šta znači opasan flop...znao sam popušit kad je flop JQK i kad je 279...kako procijeniti da li je flop opasan...ak betam na JQK na flopu i netko me raisa može bit da ima K9 ili QT...a može bit da je složio skalu, set, draw...ako betam sa aševima na flop 279 a netko me raisa možda je pogodio par na flopu a možda i set...mislim, svaki flop je potencijalno opasan...kako vi procjenjujete da li ste poraženi sa aševima na flopu...
jer ako ja betam sa AA u rukama a na flopu su 279 i netko me reraisa...da foldam aševe???...ili čekat da sjedne treći as pa da onda platim raise...
valjda kužite na šta mislim...
sad tu dolazi ona priča da ovisi kakav igrač te raisa...a kad igraš dve ili tri table jako je teško pohvatat pojedine igrače kako igraju...
dajte malo o foldanju aševa nakon flopa...kako prepoznati da si poražen sa aševima nakon flopa...

headbanger23
03-02-2009, 10:18 PM
Primjer opasnog flopa:

A:spade:A:club:

Flop:8:heart:6:heart:4:diamond:

:)

mario66617
03-02-2009, 10:47 PM
ok, slažem se...opasan je flop zbog ta dva herca i zbog mogućnosti skale...iako je teško povjerovati da bi netko zvao sa 57 tvoj raise...prije se treba po meni bojati ova dva herca...ali...da su na stol pale recimo:
8:spade:2:heart:J:club:
i ti betaš i dobiješ raise...u koliko slučajeva baciš ta dva asa...ili callaš do rivera...reraisaš...
jel i ovaj flop može bit opasan...možda je netko zvao sa JJ...sa 88 ili 22...

headbanger23
03-02-2009, 11:13 PM
Ovaj primjer flopa nije opasan zbog toga jer bi netko platio raise sa 57,nego upravo zbog tih brojnih mogućnosti koje on pruža,skale,boje,dvopari,setovi,sva čuda svijeta su na tom flopu.
Recimo da rejzaš iz rane pozicije,i imaš,kako to obično na micro cashu ili freerollovima biva,3-6 callera.Možda se ne moraš baciti na flopu,jer možda ovaj koji te rejza ima flush draw,ili nešto tipa 56.Stvar je u broju outova.

Gle ovo:http://www.cardplayer.com/poker_odds/texas_holdem#

Ukucaš unutra primjer handa,pa ćeš vidjeti koji su postotci na flopu i turnu.

Edit:što se tiče J82 rainbow flopa,tu moraš uključiti svoj instinkt.Jednom sam recimo bacio AA na flopu K 10 8,čisto zbog reada na dvojicu protivnika.Najveći tighter za stolom je re-raisao najvećeg manijaka za stolom.Tighter je imao K 10,manijak QJ.Točno tako sam i procijenio njihove handove.Manijak je na turnu pogodio skalu(došao je as),koja bi meni dala top set.Srećom,bio sam vani.

mario66617
03-03-2009, 08:26 AM
očito treba pratit igrače za stolom jako podrobno...ne treba više od dva stola igrat...malo je prosječnih igrača koji bacaju AA nakon flopa...uglavnom se mi lošiji bacamo na glavu u nadi da protivnik nije pogodio flop...

thpkr
03-03-2009, 08:27 AM
Meni je nažešći gubitak sa AA bio full house na dasci su bile 777 a frajer desno od mene je imao QQ i mi oboje mahnito all in kad ono na kraju dođe još jedna Q

tolecrom
03-03-2009, 10:20 PM
ja vrlo cesto rejrajzam na flopu radi informacije da vidim dal si jaci..i znaju vecinom foldat makar su jaci..a isto tako rejrajzam sa bombom od karata i glumim da je moj rejrajz samo da vidim dal si jaci:)..zavisi,igram kakav imam filing bio beter ili koler al mislim daje najopasniji bb ak ne rajzas puno preflop..dodu neka takva sranja na flopu sitne karte i neznas kajsss..boja skala itd..jbg

thpkr
03-03-2009, 10:29 PM
ja vrlo cesto rejrajzam na flopu radi informacije da vidim dal si jaci..i znaju vecinom foldat makar su jaci..a isto tako rejrajzam sa bombom od karata..zavisi,igram kakav imam filing bio beter ili koler al mislim daje najopasniji bb ak ne rajzas puno preflop..dodu neka takva sranja na flopu sitne karte i neznas kajsss..boja skala itd..jbg

da i ja sam rejzo jebački na flopu, nakon toga ne turnu i na riveru išao all in :D

-poky-
03-07-2009, 12:00 PM
i ja sam jednom imao AA i rejzo... ;)

headbanger23
03-07-2009, 12:56 PM
i ja sam jednom imao AA i rejzo... ;)

Nemoj srat?

mario66617
03-07-2009, 02:29 PM
ima postova da boli glava...
konzerva obriši mi ovaj post al nisam mogao da ne bacim komentar...

Skrbo
03-08-2009, 12:25 AM
hahahaha ovo nemoj srat me je bome nasmijalo :D
koji si ti lik. svaka cast :) na to se samo tako i moze odgovoriti :D
(konzerva briši i moj ako ti se da :p )

Konzerva
03-08-2009, 09:17 AM
Mah lako je pobrisat ali neka malo nek se covjek nekad i nasmije :D

headbanger23
03-08-2009, 04:46 PM
Ja sam dežurni čangrizavac ovog foruma.Moram ispunjavati svoju dužnost.:)

ajkula555
03-10-2009, 03:42 PM
Busted... :D

http://www.pokerhand.org/?3963142

dfy1775837
11-27-2009, 03:08 PM
[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]nttn (http://nttn.desiblogz.com/33720/When+the+time.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]vbbv (http://vbbv.desiblogz.com/24317/City+of+expression.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]boom (http://boom.desiblogz.com/24426/Why+always+check+with+a+credit+card+now.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]rgb (http://rgb.desiblogz.com/68372/Now.html)[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]gtgt (http://gtgt.desiblogz.com/37853/Mao+Dun+Table.html)