PDA

View Full Version : Live (offline) bankroll

Earp
11-03-2008, 11:14 AM
Kako stojite sa lovom?

Ja sam nakon dva mjeseca live igre gdje sam uspješno privredio oko 2-3 tisuće kuna, jednu večer istu količinu novaca poklonio jednom kretenu koji je imao nevjerojatnu sreću (cash game), tako da sam opet na početku, odnosno nuli.

Kakva vam je bilanca, za one stidljive recite samo jel pozitiva il minus...

I možete u tu bilancu uračunati i napojnice za dealere, konobare itd, jer nakupi se a to su sve poker winnings.

Konzerva
11-03-2008, 01:55 PM
S obzirom da ovakav topic vec postoji ja cu ga zakljucati a nakon toga kasnije i obrisati.

I ovom prilikom molim nove clanove da prije otvaranja nove teme pregledaju malo forum kako se teme nebi duplale.

Link za temu: http://www.worldspokerforum.com/showthread.php?t=162

Pozdrav,

NoiQ-Tatjana
11-03-2008, 08:23 PM
decki pisu o live bankrolu,onom sta nosiš u džepu :)
Valjda nisi vidio dobro.Evo dečki,samo dajte.

lion406
11-03-2008, 08:26 PM
Bravo @Tatjana....ali ljudski je griješiti ! ;)

Earp
11-03-2008, 09:36 PM
decki pisu o live bankrolu,onom sta nosiš u džepu :)
Valjda nisi vidio dobro.Evo dečki,samo dajte.

Eto hvala! :heart: Tatjana :heart: :D

Konzerva
11-03-2008, 10:45 PM
Ja bi samo da se ovde izvinem sto sam zakljucao topic a kako kazu ljudski je grijesiti a plemenito prastati tako da se nadam da mi je oprosteno:)
I hvala Tatjani sto je ispravila gresku u moje ime.

Sad na temu da kazem ja sam u plusu nekom ne velikom obicno igramo isti ulet i turnirski jer tako vecini odgovara bitno nam je da se zabavimo jer smo svi raja u sustini.

parenzo
11-04-2008, 11:01 AM
evo ja sam u godinu i pol koliko igram live (iskljucivo turniri)u plusu oko 3000 eura(znaci cisto bez uloga),mislim da za neke nase standarde to i nije lose,a posto se uskoro spremam u Vegas moglo bi se i povecati-a naravno i smanjiti:D

NoiQ-Tatjana
11-04-2008, 11:18 AM
imate li neki poseban novac koji čuvate samo za poker i to ne dirate ili je to po principu - sta imam u novcaniku, s tim igram?

rokosplit
11-04-2008, 11:22 AM
kad napravim neki novac onda ce to bit za poker. ovako mi je i dalje buy in uglavnom sve iz novcanika :D

parenzo
11-04-2008, 11:29 AM
naravno da imam bankroll samo za poker,cak sam si ga i razdvojio na Online i Live,tako da pratim omjer zarade jednog i drugog,trenutno sam Live u vecem plusu iako ga igram krace od online

vlada85
11-20-2008, 11:02 PM
naravno da imam bankroll samo za poker,cak sam si ga i razdvojio na Online i Live,tako da pratim omjer zarade jednog i drugog,trenutno sam Live u vecem plusu iako ga igram krace od online

pa to je zato sto live je mnogo lakse uzeti vece pare jer ima takvih budala, a na netu su na nekim nivoima ipak pristojni igraci, makar igraju kulturan poker.

pa u principu igram s onim sto imam a igram one igre za koje imam izmedju 2 i 3 buy ina i ne idem preko toga, ako sve izgubim ustajem, a to je najcesce 50-80e. br mi je za jedno 8 buy inova mesecno, a igram jednom nedeljno najcesce, a nekad i vise kad ima neke dobre igre. igram inace NL 25 i 50, ali preferiram MTT i SNG, pre svega sto ove nivoe igraju svakave budale, a ja i nisam nesto bogat:rolleyes:

hepene
11-27-2008, 03:36 PM
Bravo a Tatjana!

fichozg1
11-28-2008, 05:09 PM
ja sad igram online al uskoro cu pocet igrat i live za manje pare upocetku jer sam tek poceo radit :)