PDA

View Full Version : N O I Q poker

snabo87
10-02-2008, 11:58 AM
Evo jedan thread o NoiQ pokeru.
Znam da postoji već jedan "Kakav je noiq...", ali u njemu se samo opisuje stranica kao stranica.
Međutim, ovdje molim ljude da napisu iskustva s NoiQ flopovima! Ubacite screenshot nekog handa (ova) da ih analiziramo i upoređujemo (Npr. jako su rijetke boje u trefu,često izlaze 4 kare na flopu,najčešća je boja u piku itd.)
Ja imam imam osjećaj da bi PRVO trebali analizirati Noiq logo ! Ima li kakve veze što je "iQ" pod povećalom na logu?
Da li je tko to osjetio?

bresha
10-02-2008, 12:30 PM
hm? imaš neku teoriju zavjere?

snabo87
10-02-2008, 12:38 PM
hm? imaš neku teoriju zavjere?

Ma nemam,nego, dosta njih je dobilo bonus i igra,pa sam htio da razmijenimo iskustva.
Za mene je NoiQ veoma poseban. Kad igramo uživo,onda znamo dobaciti: "Ovo je gore od Noiq! " nije sličajno.

snabo87
10-02-2008, 12:44 PM
Ja sam NoiQ instalirao i deinstalirao jedno 5-6 puta u god. dana. Vi ćete vremenom saznati zašto! NoiQ je za mene upravo >no IQ< !
Evo jedno primjerčića:
Pazite se kad na NoiQ dobijete QQ ! Dobio sam ih puno puta na NoiQ (bar 40 puta)! Ne znam da li sam 10-ak puta dobio na QQ ! Valjda zato što je Q sastavni dio NoiQ

snabo87
10-02-2008, 12:49 PM
Pogledajte: Worlds Poker Forum > Hrvatski poker forum > Turniri > kakav je noiq...post #88

Konzerva
10-02-2008, 01:11 PM
Imam osjecaj da si ti malo previse citao knjiga o teorijama zavjere :D ja vjerujem da sve online poker stranice rade na slicnom principu a vjerujem da ti se desilo i u igri da gubis na par dama kraljeva ili keceva u ruci od skale trilinga boje ili bilo cega drugog a i ima logike naravno da oni gledaju da budu veci ulozi da bi oni vise uzimali provizije.

stuey109
10-02-2008, 01:27 PM
Snabo druže, što više igraš poker, desiće ti se više bad beatova, čudnih situacija i tragičnih ishoda, logično. Uživaj ba. Znaš kako kažu. You win some, you lose some. Čudno je kad izgubiš sa dva asa, a nije ti čudno kad sa 5 3 flopaš skalu i dobiješ lika koji ima dva kralja. Čudan je svijet. :)

snabo87
10-02-2008, 01:59 PM
Imam osjecaj da si ti malo previse citao knjiga o teorijama zavjere :D ja vjerujem da sve online poker stranice rade na slicnom principu a vjerujem da ti se desilo i u igri da gubis na par dama kraljeva ili keceva u ruci od skale trilinga boje ili bilo cega drugog a i ima logike naravno da oni gledaju da budu veci ulozi da bi oni vise uzimali provizije.
Ma znam ja to, igrao sam skoro sve internet pokere (Tilt,Party,PStars,Titan,Unibet,Betafair,PKR,Bet36 5,770, chili, VCpoker,Mansion,Bodog, Royale, Gala, William Hill,T6, Carbon poker,HotjugPoker, Its Real poker, Celeb,Everest, Bob Doyle ili tako nekako- jel dosta?) ali ono što je NoiQ nema nigdje ! Probaj sve ove pokere pa vidi! Od ovih svih pokera,najdraži su mi Bodog,T6 i Royale! Ali daleko najbolji je PKR. Usput, nema nikakve zavjere,ali blesavi flopovi i gotovo! Probajte svi uporediti s ostalim!

snabo87
10-02-2008, 02:02 PM
Uostalom,igrajte što više uživo...začudićete se !

zamorano11
10-02-2008, 03:30 PM
Bob Doyle :P

Doyle's Room se zove.

Mislin da su Starsi definitivno najjači šta se runner runner turn,river tiče. ALi, sve ti je to relativno. Igrači pamte samo kad oni dožive bad beat na takav način, a u ostalim slučajevima kad je "normalan" board, niko ne hvali kako je "pošteno" ili slično.

Dok god se ne otvori neka nemoguća kombinacija (tipa dvi iste karte na flopu" sve je to samo unutar onog postotka vjerojatnosti.

Upravo radi takvih bad luck handova money management postoji. Da možeš izdržat i seriju takvih situacija.

Ne brini, nema zavjere ni na noiq ni nigdi drugo. Nije im potrebno. Rake je sasvim dovoljan profit kojeg imaju. A sumnjan da je njima u cilju baš tebi uzeti koji dolar, i onda ga dati nekom drugom. Nema baš logike

Helstar
10-02-2008, 03:44 PM

Doyle's Room se zove.

Mislin da su Starsi definitivno najjači šta se runner runner turn,river tiče. ALi, sve ti je to relativno. Igrači pamte samo kad oni dožive bad beat na takav način, a u ostalim slučajevima kad je "normalan" board, niko ne hvali kako je "pošteno" ili slično.

Dok god se ne otvori neka nemoguća kombinacija (tipa dvi iste karte na flopu" sve je to samo unutar onog postotka vjerojatnosti.

Upravo radi takvih bad luck handova money management postoji. Da možeš izdržat i seriju takvih situacija.

Ne brini, nema zavjere ni na noiq ni nigdi drugo. Nije im potrebno. Rake je sasvim dovoljan profit kojeg imaju. A sumnjan da je njima u cilju baš tebi uzeti koji dolar, i onda ga dati nekom drugom. Nema baš logike

i ja se slažem sa time šta se tiče starsa , na njemu ti je vjerovatnost 80% da češ pogodit skalu ili flush na turn i river , samo u zadnje vrijeme barem po svom iskustvu vidim da previše fluseva vrti na flopu

olinzg
10-02-2008, 03:44 PM
Ja sam NoiQ instalirao i deinstalirao jedno 5-6 puta u god. dana. Vi ćete vremenom saznati zašto! NoiQ je za mene upravo >no IQ< !
Evo jedno primjerčića:
Pazite se kad na NoiQ dobijete QQ ! Dobio sam ih puno puta na NoiQ (bar 40 puta)! Ne znam da li sam 10-ak puta dobio na QQ ! Valjda zato što je Q sastavni dio NoiQ

online igranje pokera se ne moze NIKAKO I O NIČEMU usporediti sa pravim igranjem, jer online postoji random generator koji slaze ruke, znaci matematika, a ne slucajnost kao u pravom kartanju. zato znas dobit cuda 2-3 ruke za redom pa po pol sata nis i ispast iz turnira nakon pol sata igre sa 0.0 % dobivenih ruku. software ne moze bit random.

olinzg
10-02-2008, 03:50 PM

Doyle's Room se zove.

nije istina da nema zavjere, ne da mi se sad trazit clanke, al ful tilt i absolute poker dokazano varaju, i ima jos pokera koji su propali zbog pohlepe, citaj:previse koristenja botova. a postotak vjerojatnosti ... hm, nemoj mi rec da ti se online nije dogodilo puno vise ajmo rec neobicnih slucajeva nego uzivo. zavjere ima, nije im cilj uzet kes i dat drugom, nego ravnomjerno raspoređivat lovu među igracima, tako se vise igra i bude veci rake. ima smisla, jelda?

ovo sto napisao za pokerstars je istina, meni su oni i full tilt totalna katastrofa i nerealan poker.

kao jeee*eno dobre bi izdvojio betmost, titan i pacific poker. definitivno moji favoriti. noiq im isti soft kao i titan i betmost, tak da mislim da cu i tu moc dic neku lovu.

i jos nesto,NE ZNAM jel legalno ovo napisat, ako ne nek moderator pobrise:ako netko misli uplacivat na betmost poker, sto toplo preporucujem, nek mi se javi na mail da ide preko mene i oboje cemo imat koristi.

snabo87
10-02-2008, 05:14 PM

Doyle's Room se zove.

Opet kazem da ne mislim o ZAVJERI,a pogotovo bad-beatu. Govorim o normalnim situacijama.Kao sto spomenuh, koliko ste puta vidjeli na NoiQ boju u trefu ? Naspram drugih boja. Gdje najcesce izlaze 4 od boje? Na Titanu. Gdje najvise river donosi dobitak? Party poker. O takvim stvarima govorim. Igram dosta u casinu,al bome flopovi ni izbliza kao na NoiQ i Titanu! Ipak postoje odredjene karakteristike pojedinih soba.

snabo87
10-02-2008, 05:25 PM
Ovih situacija na pretek. Jel bas mora izac decko na riveru? Mogao sam ga otjerat,al sam htio vidjeti da li ce kome donijeti.(nisam htio slikati jos)
Jel bas MORA izac 5? Jel bas mora ne izac 7? That's NoiQ :) Igram ga (s puno prekida) godinu i pol,pa ne bi bilo u redu da moram postat koju tisucu handova! Nisam džabe otvorio ovu temu! Nije to samo od sada...a bice toga jos.
P.S. to se dogadja svima,ne samo meni. Često gledam vece blindove.Mozda jos vece s**nje!

granazg
10-02-2008, 05:52 PM
i ja se slažem sa time šta se tiče starsa , na njemu ti je vjerovatnost 80% da češ pogodit skalu ili flush na turn i river , samo u zadnje vrijeme barem po svom iskustvu vidim da previše fluseva vrti na flopu

istina kad vidim flop sa 3 iste u farbi a pogodim set,znam da mi nema pomoci u 90 posto slucajeva dode i četvrta to me stvarno zivira u zadnje vrijeme

Konzerva
10-02-2008, 06:10 PM
Sinoc sam ja flopnuo boju u trefu na noiq pokeru doduse na turniru se radi ali vjerujem da je to identicno.

zamorano11
10-02-2008, 06:23 PM
Pa sad ste u prednosti. Kad ste prokuzli zavjeru, jednostavno nemojte vise igrat tu i imat cete veliki upswing.

Neznan, ako je full tilt i pokerstars toliko los zasto imaju najvise igraca. Pa nije valjda ljudima u cilju da ih se vara.

I...neko je napisa za full tilt da je dokazano nesto protiv njih. To nije tocno. U aferi su bili Ultimate Bet i Absolute Poker.

Da ja skuzim da me na nekom siteu varaju, odmah bi bjezao od toga.

Zanimljivo kako nikad nisan vidija niti jedan post od niti jednog pro igraca u kojem se zali na varanje od strane sitea :p

bizge
10-02-2008, 08:21 PM
Nego, ne mogu a da ne primjetim činjenicu, da nekako svi više pamte kad izgube uz "užasnu nesreću" a budite iskreni pa odgovorite koliko puta ste dobili na taj način? :)

hijuga11
10-02-2008, 09:33 PM
slazem se. nemoze se uvijek dobiti. samo cujem neshto nesreca, bad beat pa dajte ljudi mozda je do vas.
sta bi trebo govoirt uvije kad izgubis protiv gus hansona da je bad beat a znamo svi sa kakvim rukama lik igra

snabo87
10-02-2008, 11:10 PM
Pa sad ste u prednosti. Kad ste prokuzli zavjeru, jednostavno nemojte vise igrat tu i imat cete veliki upswing.

Neznan, ako je full tilt i pokerstars toliko los zasto imaju najvise igraca. Pa nije valjda ljudima u cilju da ih se vara.

I...neko je napisa za full tilt da je dokazano nesto protiv njih. To nije tocno. U aferi su bili Ultimate Bet i Absolute Poker.

Zanimljivo kako nikad nisan vidija niti jedan post od niti jednog pro igraca u kojem se zali na varanje od strane sitea :p
Ha ha ha ha, ne mogu vjerovat da niko ne cita, OVAJ THREAD JE NAMIJENJEN
PISANJU NECEG KARAKTERISTIČNOG NOIQ POKERU (I USPOREDBI S DRUGIM)! ! ! NARAVNO DA NEMA ZAVJERE NITI PREVARE ! SAMO ZANIMLJIVA ZAPAŽANJA. NEMOJTE PISATI O PREVARI(AMA) NEGO O KARAKTERISTIČNOM FLOPU KOJI MOŽE BITI: NORMALAN, LUD, ŠIZOFREN, S UPALOM PLUĆA, RAKOM DOJKE, SA ŽENOM I DJECOM...JEL TREBA JOŠ ???:confused:

snabo87
10-02-2008, 11:15 PM
slazem se. nemoze se uvijek dobiti. samo cujem neshto nesreca, bad beat pa dajte ljudi mozda je do vas.
sta bi trebo govoirt uvije kad izgubis protiv gus hansona da je bad beat a znamo svi sa kakvim rukama lik igra
OPET ĆU PONOVITI: NE GOVORIMO OVDJE O BAD-BEATU, NI PREVARI I SL. OVDJE GOVORIMO:
"NA TOJ I TOJ STRANICI PRIMJETIO SAM DA KAD DODJE BOJA U HERCU DA SE U X % SLUČAJEVA POJAVI 4 HERCA NA FLOPU! u USPOREDBI ZA NOIQ,GDJE SAM PRIMJETIO-LA DA KAD IMA BLA,BLA,BLA,BLA.............IZADJE JOS JEDNA PETICA, DOK ČOIIIHWE LČWEIJ W68574WR ČJW 52 W
WJ W
L, ŠTA VI MISLITE O TOME? JEL SE KOME SLIČNO DOGDESTIMPALO DIDIZNO PROGDŽUKAŠCE?"

olinzg
10-02-2008, 11:32 PM

ja sam to napiso, dobro kazes, nije bio ft ne ub i ap, vidio sam da sam krivo napiso al mi se nije dalo editat. hvala na ispravku.

bizge
10-03-2008, 10:17 AM
Pa eto onda jedna specifičnost flopa :)

Pao je na flopu J Q A srce, a na turnu i riveru K i 10 srce

Do tada nas je ostalo dvoje, ija guram all in, a frajer folda :D hahahahahahah

sine
10-04-2008, 12:52 PM
moram priznat da je ovo totalno pre luda analiza noiq kaj se mene tice stranica mi je zakon jer nudi puno pogodnosti za sve tipove igraca,od pocetnika sve do playera sa iskustvom ali to je moje skromno misljene.....

boris1987
10-04-2008, 02:34 PM
[QUOTE=snabo87;2246]OPET ĆU PONOVITI: NE GOVORIMO OVDJE O BAD-BEATU, NI PREVARI I SL. OVDJE GOVORIMO:
"NA TOJ I TOJ STRANICI PRIMJETIO SAM DA KAD DODJE BOJA U HERCU DA SE U X % SLUČAJEVA POJAVI 4 HERCA NA FLOPU! u USPOREDBI ZA NOIQ,GDJE SAM PRIMJETIO-LA DA KAD IMA BLA,BLA,BLA,BLA.............IZADJE JOS JEDNA PETICA, DOK ČOIIIHWE LČWEIJ W68574WR ČJW 52 W
WJ W
L, ŠTA VI MISLITE O TOME? JEL SE KOME SLIČNO DOGDESTIMPALO DIDIZNO PROGDŽUKAŠCE?"[/QUOT

ti mora da si jako dobar matematicar kad uspijes od toliko tisuca handova u svojoj glavi racunat priblizne postotke handova koji su se dogodili!! mislim da si se malo previse u racuinice bacio, nema specificnih handova za neki site, samo sto kad ti vidis da su se pojavila 4 herca na stolu to odmah primjetis a sve one handove s 3 herca ne zamjetis!!! i btw kako mogu bit 4 herca na FLOPU :)

bizge
10-04-2008, 02:45 PM
[QUOTE=snabo87;2246]OPET ĆU PONOVITI: NE GOVORIMO OVDJE O BAD-BEATU, NI PREVARI I SL. OVDJE GOVORIMO:
WJ W
L, ŠTA VI MISLITE O TOME? JEL SE KOME SLIČNO DOGDESTIMPALO DIDIZNO PROGDŽUKAŠCE?"[/QUOT

ti mora da si jako dobar matematicar kad uspijes od toliko tisuca handova u svojoj glavi racunat priblizne postotke handova koji su se dogodili!! mislim da si se malo previse u racuinice bacio, nema specificnih handova za neki site, samo sto kad ti vidis da su se pojavila 4 herca na stolu to odmah primjetis a sve one handove s 3 herca ne zamjetis!!! i btw kako mogu bit 4 herca na FLOPU :)

Pa reako je specifični flopovi :D
A šta imam zanimljivije, i nevjerojatnije od 4 srca na flopu :D

NoiQ-Tatjana
10-04-2008, 04:02 PM
OPET ĆU PONOVITI: NE GOVORIMO OVDJE O BAD-BEATU, NI PREVARI I SL. OVDJE GOVORIMO:
WJ W
L, ŠTA VI MISLITE O TOME? JEL SE KOME SLIČNO DOGDESTIMPALO DIDIZNO PROGDŽUKAŠCE?"

Molim te da ne vičeš dok postaš.Hvala.

TheGame
10-04-2008, 05:30 PM
Uhh kad bi se raspisao o svemu, dobio bih dozivotni ban i ovdje i na NoIQ-u. Software kao da nekad nagradjuje idiote i avanturiste koje glat isprate bilo kakav raise monstruma s nekim smecem i ubodu min. dva para, a vrlo cesto neku skalu il kakav sick flush. Isto tako ako imate bas nesto dobro, protivnik ima vrlo cesto ono jedino moguce bolje od vaseg... Sick nuts, ali eto.. Medjutim, ipak bi bilo nefer da se bunim, dobio sam na noiq-u preko freerollova, turnira i casha oko 80tak$ bez ulaganja. Valjda se samo trebas prilagoditi igracima i softveru u maniru s kim si i gdje igras, takav si :D

snabo87
10-04-2008, 10:00 PM
[QUOTE=boris1987;2525]

Pa reako je specifični flopovi :D
A šta imam zanimljivije, i nevjerojatnije od 4 srca na flopu :D ok,kad sam rekao na flopu mislio sam na svih 5 comunity cards, znate vi to al se pravite blesavi ;)

snabo87
10-04-2008, 10:10 PM
Molim te da ne vičeš dok postaš.Hvala.
Majku mu,ili ljudima bodem oci ili slovima vicem! Aj,majke ti, reci kako da ih isprebijam slovima? Ili interpunkcijom? Možda predikatom? Mislim da ne moš genitivom,al akuzativ je opasan! Sibilarizacija je preteška, na jotaciju su,kao što vidiš preot****i (nemam zadnji update), jednačenje po mjestu tvorbe ne ide jer nisu na mjestu, jotacija s epentetskim L je preskupa,jednačenje po zvučnosti je slabo, jer sam najzvučniji,pošto se "derem"! Nisam tiranin da upotrebljavam palatalizaciju , ali još nisam probao sa jednačenjem suglasnika N po mjestu tvorbe! Šta misliš o tome, Tajči?:)

snabo87
10-04-2008, 10:14 PM
Uhh kad bi se raspisao o svemu, dobio bih dozivotni ban i ovdje i na NoIQ-u. Software kao da nekad nagradjuje idiote i avanturiste koje glat isprate bilo kakav raise monstruma s nekim smecem i ubodu min. dva para, a vrlo cesto neku skalu il kakav sick flush. Isto tako ako imate bas nesto dobro, protivnik ima vrlo cesto ono jedino moguce bolje od vaseg... Sick nuts, ali eto.. Medjutim, ipak bi bilo nefer da se bunim, dobio sam na noiq-u preko freerollova, turnira i casha oko 80tak$ bez ulaganja. Valjda se samo trebas prilagoditi igracima i softveru u maniru s kim si i gdje igras, takav si :D
Zasad najbolji odgovor! (ne smijem te pohvaliti velikim slovima,jer sad ljudi spavaju,pa da ih ne probudim ;) )

lion406
10-04-2008, 10:34 PM
@snabo87...ne vidim sad razloga da si ljut...
samo su te zamolili da ne pišeš VELIKIM SLOVIMA....čisti bonton na net-u.
što se tiče boje slova to je sad stvar ukusa...ali ipak je o.k. da se prilagodiš članovima ovog foruma ,a ne oni tebi (ako razumiješ što želim reći)...
bez ljutnje.....ovo ti govorim kao prijateljski savjet jer sam dosta tvojih postova pročitao i o.k. si lik ali nemoj forsirat ....rađe stani na loptu ! ;)

Pozz !!!

bizge
10-05-2008, 11:53 AM
[QUOTE=bizge;2531] ok,kad sam rekao na flopu mislio sam na svih 5 comunity cards, znate vi to al se pravite blesavi ;)

hehe, pa naravno kad je tako puuuno zabavnije :D

laufer666
10-05-2008, 04:37 PM
ja jednotavno poludim kad igram noiq jer toliko bolesnih gubitaka nisam dozivio. Mislim imam AA u ruci flop A 7 i 6 herc turn 10 herc i naravno river 2 herc i izgubim od q k herc. A naravno da je frajer callao svaki moj raise( nemogu se nadiviti tim genijalcim).
A ovo mi se desilo na turniru neki dan na kojem sam stajao jako dobro prvih pola sata ( imao sam oko 25 000 chipova)

Ruka : AA(sav sretan) na SB
prije flopa majstor gura all in 9000
ja naravno callam i vidim da ima QQ
flop A 8 K (mislim gotovo je nema sanse da mu se otvore dvije Q)
river Q
i naravno turn Q
nisam mogao vjerovati

odmah sljedecu ruku dobivam 10 10( bas me navlacila igra da sve izgubim)
ja raisam 3000 fraje calla
flop J 5 10
ja raisam 3000 on gura all in 10 000 ja callam on je naravno imao qq
turn 2
river Q
i ja popizdim.

nevjerojatno ali igra stvarno nekad sere. udem u all in s 10 8 jer poludim i slozi se skala na flopu, a jadnik ima dva asa i izgubi. bolesno

boris1987
10-06-2008, 04:18 PM

al svi koji tak igraju (sa smecem) sve izgube, normalno da popizdis kad bas tebe dobije s tim al i corava koka ubode koje zrno!

johnny_bumm
10-06-2008, 09:10 PM
Zanimljiva teorija!

xxxOSIJEKxxx
10-07-2008, 08:44 AM
eto vidite takve stvari su se i meni dogadjale i to na brdo site-ova,ponajviše na pstarsu.ne kažem da je namještaljka i da djele svojim igračima ali u nečem je fora,vjerojatno djele kud i kamo bolje karte da mora igrač ući u igru i ispasti da se igra brže završi i krene novi turnir,isto tako i u cashu.

xxxOSIJEKxxx
10-07-2008, 08:47 AM
usput pozdrav kolegi SNABO uz pjesmu "Bosnom behar probeharao...",ne daj se.

kresod
10-07-2008, 07:24 PM
ma, slucajnost samo

xxxOSIJEKxxx
10-07-2008, 11:26 PM
da ali ta slučajnost se dogadja pre često da bi bila čista slučajnost.

Konzerva
10-08-2008, 12:02 AM
Majku mu,ili ljudima bodem oci ili slovima vicem! Aj,majke ti, reci kako da ih isprebijam slovima? Ili interpunkcijom? Možda predikatom? Mislim da ne moš genitivom,al akuzativ je opasan! Sibilarizacija je preteška, na jotaciju su,kao što vidiš preot****i (nemam zadnji update), jednačenje po mjestu tvorbe ne ide jer nisu na mjestu, jotacija s epentetskim L je preskupa,jednačenje po zvučnosti je slabo, jer sam najzvučniji,pošto se "derem"! Nisam tiranin da upotrebljavam palatalizaciju , ali još nisam probao sa jednačenjem suglasnika N po mjestu tvorbe! Šta misliš o tome, Tajči?:)
Na internetu pisanje capslockom znaci da se deres i to se koristi kad nesto bas hoces da naglasis i to 1-2 rijeci a pisanje cijelog posta sa capsom je na mnogim forumima neprihvatljivo i smatra se nekulturnim. A na ovakav komentar moderatoru bi na nekim forumima dobio i ban pa ja mislim da bi bilo posteno prema Tatjani da smiris strasti ;)

kdunatov
10-11-2008, 01:49 PM
Na Noiq sam dozivio ogromne nesrece, vjecito neki idot prati s nekim glupostima i
vjecito mu izadje,nesto nevjerovatno.

kdunatov
10-11-2008, 01:58 PM
Evo jedan hand,nista posebno zanimljiv,al je na svim stranicama precest slucaj Table 4
Seat 6 is the button
Total number of players: 10
Seat 1: lude ( 310 )
Seat 2: kaetzchen4 ( 250 )
Seat 3: Iznak ( 80 )
Seat 4: forkguide ( 7335 )
Seat 5: blacky007 ( 50 )
Seat 6: RajDev ( 6997 )
Seat 7: buyi7326 ( 6939 )
Seat 8: pakujac ( 4975 )
Seat 9: Sycorax ( 16964 )
Seat 10: CapitaoMoura ( 8605 )
lude: posts ante [$ 25]
kaetzchen4: posts ante [$ 25]
Iznak: posts ante [$ 25]
forkguide: posts ante [$ 25]
blacky007: posts ante [$ 25]
RajDev: posts ante [$ 25]
buyi7326: posts ante [$ 25]
pakujac: posts ante [$ 25]
Sycorax: posts ante [$ 25]
CapitaoMoura: posts ante [$ 25]
buyi7326: posts small blind [$ 150]
pakujac: posts big blind [$ 300]
** Dealing down cards **
Dealt to pakujac [ jd, jh ]
Sycorax calls [$ 300]
CapitaoMoura calls [$ 300]
lude folds
kaetzchen4 calls [$ 225]
Iznak folds
forkguide folds
blacky007 folds
RajDev folds
buyi7326 calls [$ 150]
pakujac raises [$ 1425]
Sycorax calls [$ 1425]
CapitaoMoura calls [$ 1425]
buyi7326 folds
** Dealing Flop ** [ 6h, 2s, kc ]
pakujac: bets [$ 3225]
Sycorax folds
CapitaoMoura calls [$ 3225]
** Dealing Turn ** [ 7h ]
** Dealing River ** [ th ]
CapitaoMoura wins 1375 chips from main pot with a pair of queens [ kc, qc, qd, th, 7h ]
CapitaoMoura wins 11025 chips from side pot with a pair of queens [ kc, qc, qd, th, 7h ]

Stalno dvojica-trojica imaju preflop neki par u ruci,situacija se zakuva i pljus

Meco
10-11-2008, 02:44 PM
...zbilja se moze steci dojam da u turnirima (freeroll) server pokusava "srezati" broj igraca narihtavanjem egzoticnih situacija tipa:da troje ljudi imaju dobre parove u rukama, a nekim slucajem ovaj koji ima najvise novaca ima najjaci, pri cemu ocekivano, nitko od slabijih nikada ne seta ili da x osoba sa manjim stackom ima kk, y osoba sa vecim ima Q10 off i prati nekakav all inn...gdje se server sad poigrava pa baci jednog k i cetiri karte od boje od kojih jednu slucajno ima ovaj sa Q10...malo je previse takvih situacija...

Meco
10-11-2008, 02:51 PM
online igranje pokera se ne moze NIKAKO I O NIČEMU usporediti sa pravim igranjem, jer online postoji random generator koji slaze ruke, znaci matematika, a ne slucajnost kao u pravom kartanju. zato znas dobit cuda 2-3 ruke za redom pa po pol sata nis i ispast iz turnira nakon pol sata igre sa 0.0 % dobivenih ruku. software ne moze bit random.

...slazem se s ovime...u bilo kojem turniru je nemoguce ne dobiti koliko toliko igrivu kartu, a u zivo je to itekako moguce, cak i kroz duzi period...

Meco
10-11-2008, 03:06 PM
ja jednotavno poludim kad igram noiq jer toliko bolesnih gubitaka nisam dozivio. Mislim imam AA u ruci flop A 7 i 6 herc turn 10 herc i naravno river 2 herc i izgubim od q k herc. A naravno da je frajer callao svaki moj raise( nemogu se nadiviti tim genijalcim).
A ovo mi se desilo na turniru neki dan na kojem sam stajao jako dobro prvih pola sata ( imao sam oko 25 000 chipova)

Ruka : AA(sav sretan) na SB
prije flopa majstor gura all in 9000
ja naravno callam i vidim da ima QQ
flop A 8 K (mislim gotovo je nema sanse da mu se otvore dvije Q)
river Q
i naravno turn Q
nisam mogao vjerovati

odmah sljedecu ruku dobivam 10 10( bas me navlacila igra da sve izgubim)
ja raisam 3000 fraje calla
flop J 5 10
ja raisam 3000 on gura all in 10 000 ja callam on je naravno imao qq
turn 2
river Q
i ja popizdim.

nevjerojatno ali igra stvarno nekad sere. udem u all in s 10 8 jer poludim i slozi se skala na flopu, a jadnik ima dva asa i izgubi. bolesno

...nije stvar u tome da se takve situacije nebi trebale vidati, nego u tome da se dogadaju u vecem postotku od onog u kojem bi se trebale...:D

mile88
10-11-2008, 03:24 PM
...zbilja se moze steci dojam da u turnirima (freeroll) server pokusava "srezati" broj igraca narihtavanjem egzoticnih situacija tipa:da troje ljudi imaju dobre parove u rukama, a nekim slucajem ovaj koji ima najvise novaca ima najjaci, pri cemu ocekivano, nitko od slabijih nikada ne seta ili da x osoba sa manjim stackom ima kk, y osoba sa vecim ima Q10 off i prati nekakav all inn...gdje se server sad poigrava pa baci jednog k i cetiri karte od boje od kojih jednu slucajno ima ovaj sa Q10...malo je previse takvih situacija...

Ja baš imam drugačiji dojam, neznam za freeroll ali za ove normalne turnire, kao da nagrađuje short stack igrače i nikako ih izbacit, uvijek ih nešto pos***.

kdunatov
10-11-2008, 07:38 PM
ekipa, upravo sam obrisao jedan poker (t6) i ako nemate zivaca ne igrajte na njemu! sto god da imate slabiji ste. svaki full ce vam biti foldan,cak iako checkirate do rivera, i na riveru betnete samo BB, svi igraci fold. I meni se desilo da budem sretan. tip all in i ima AA ja call s 3,Q off i otvara se A,2,4,5,K. Tako nesto se moze vidjeti cesto na NoiQ. Najgori bad beatovi su na netu. Ne da mi se postat handove,jer ste vi to sve okusili

snabo87
10-16-2008, 12:22 PM
Evo jako zanimljivih propustenih dobitaka s dosta losim kartama. I nek mi neko kaze da je na internetu normalna igra! Poker se zove Vulcan poker (isti software kao i NoiQ) Pa eto, vi komentirajte...

mile88
10-16-2008, 12:32 PM
Evo jako zanimljivih propustenih dobitaka s dosta losim kartama. I nek mi neko kaze da je na internetu normalna igra! Poker se zove Vulcan poker (isti software kao i NoiQ) Pa eto, vi komentirajte...

Ja stvarno nevidim što je ovdje neobično... :confused:

snabo87
10-16-2008, 12:45 PM
Ja stvarno nevidim što je ovdje neobično... :confused:
haha,:D , foldao sam lose karte a one su bile dobitnicke, a imao sam relativno dobre karte i flop i turn me pogodi, ali dobijaju najgluplje karte ;)

Djeno0
10-16-2008, 01:09 PM
Sve je super, sve je za pet, naj str, na svim ostalim na kojima sam bio nisam se mogao snaci, al ovdje je sve jasno vidljivo... cista 5

mile88
10-16-2008, 01:13 PM
haha,:D , foldao sam lose karte a one su bile dobitnicke, a imao sam relativno dobre karte i flop i turn me pogodi, ali dobijaju najgluplje karte ;)

Negdje sam pročito da se karte miješaju cijelo vrijeme, znači dok ti stisneš tad dođe karta koja je na redu, da stisneš pola sec kasnije došla bi druga. Nadam se da kužiš šta hoću reć... :D
Uglavnom... da si igrao došle bi druge karte, a takvih situacija ima mali milijon...

sundeep
10-16-2008, 01:42 PM
http://img523.imageshack.us/img523/1796/skalavu2.th.png (http://img523.imageshack.us/my.php?image=skalavu2.png)

Al ovo prelazi sve granice normalne logike.
Tip na flopu beta 210 i ja ga re-raisam na 840..
Pretpostavio bi i slijepac da imam najmanje kralja sa jakim kickerom..
Na turnu se okreče A, kojeg on nema, ali igra all-in, i samo ga 10-ka spašava..
Na riveru, naravno, 10....:rolleyes:

PLACENIK
10-16-2008, 03:26 PM

To ti je svakodnevnica na Noiq...Koliko puta imam top pair npr

imam QK
flop: 49 Q

i raise npr. all in
i budala mi plati sa A 6 jer ima duplo vise chipova od mene i naravno sljedeca karta..........A!

snabo87
10-17-2008, 10:45 AM
To ti je svakodnevnica na Noiq...Koliko puta imam top pair npr

imam QK
flop: 49 Q

i raise npr. all in
i budala mi plati sa A 6 jer ima duplo vise chipova od mene i naravno sljedeca karta..........A!
Ima li neko analizu kojekakvih idiota koji ima A u ruci,u tvom slucaju s losim kikerom, I prate sve do kraja,jer imaju asa? Pa juce sam izbio tipa koji nece da baci AK, a na stolu su 4 pika (ja K pik). Ja ga betam za njegov all in i dud plaća, a nema niti jednog para! ! majkumu, ima ih previse. Pa sta misle da su jaki s A?

lucija
10-17-2008, 11:55 AM
tak sam pocetnica...ali...sta kazes na ideju da je program noig(za turnire) napisan tako da igra brže ide??
Koliko sam primjetila,pogotvo pri kraju turnira, bez obzira sta imas u ruci (npr. QQ) i zoves ollin od nekog ko ima 4-5 puta vise love....VECINOM on dobiva....iako je blefira i u ruci ima 3i7, u flopu ce mu izac skala ili tris....i ti ispadas. Meni se to dogodilo nekoliko puta.S AAA bi ispala, jer bi njemu zadnje dvi karte u flopu stvorile skalu ili boju.
Mislim da jednostavno program takav da ostavlja najjace. Sta je u jednu ruku i ok, jer koliko bi onda trajali turniri kad se prijavi nas 500 ili 1000....2 dana?

PLACENIK
10-17-2008, 11:57 AM
tak sam pocetnica...ali...sta kazes na ideju da je program noig(za turnire) napisan tako da igra brže ide??
Koliko sam primjetila,pogotvo pri kraju turnira, bez obzira sta imas u ruci (npr. QQ) i zoves ollin od nekog ko ima 4-5 puta vise love....VECINOM on dobiva....iako je blefira i u ruci ima 3i7, u flopu ce mu izac skala ili tris....i ti ispadas. Meni se to dogodilo nekoliko puta.S AAA bi ispala, jer bi njemu zadnje dvi karte u flopu stvorile skalu ili boju.
Mislim da jednostavno program takav da ostavlja najjace. Sta je u jednu ruku i ok, jer koliko bi onda trajali turniri kad se prijavi nas 500 ili 1000....2 dana?

Lucija slazem se s tobom u potpunosti. I ja sam napisao jedan takav post. Ne kuzim kako to support ne vidi a svi vide jer je toliko ocitoooooo:mad:

mile88
10-17-2008, 12:05 PM
Lucija slazem se s tobom u potpunosti. I ja sam napisao jedan takav post. Ne kuzim kako to support ne vidi a svi vide jer je toliko ocitoooooo:mad:

Ma to je sve samo u glavi, ja imam dojam da je baš obrnuto i da uvijek oni koji su short stack ostaju u igri a i znam još par ljudi koji se slažu samnom.

PLACENIK
10-17-2008, 12:20 PM
Ma to je sve samo u glavi, ja imam dojam da je baš obrnuto i da uvijek oni koji su short stack ostaju u igri a i znam još par ljudi koji se slažu samnom.

A iskreno bas bi ih volia vidit. Mislim da ih ne bi moga skupit petoricu..bez uvrede!

mile88
10-17-2008, 12:39 PM
A iskreno bas bi ih volia vidit. Mislim da ih ne bi moga skupit petoricu..bez uvrede!

Ja mislim da je to sve u glavi. baš me zanima šta ostali misle o ovome?

lucija
10-17-2008, 01:17 PM
nisam bas sigurna da je sve u glavi! previse puta sam pri kraju ispala s jakim kartama od nekoga ko je blefira. Realno gledano, kad bi se nas 500 naslo negdi za igrat, pa to bi trajalo dva dana, ode turnir od 1000 ljudi traje 3-4 sata. Nemos rec da nije do programa.

mile88
10-17-2008, 01:23 PM
nisam bas sigurna da je sve u glavi! previse puta sam pri kraju ispala s jakim kartama od nekoga ko je blefira. Realno gledano, kad bi se nas 500 naslo negdi za igrat, pa to bi trajalo dva dana, ode turnir od 1000 ljudi traje 3-4 sata. Nemos rec da nije do programa.

Trajalo bi dva dana kad se blindovi nebi povećavali. A šta misliš onda kako je na live turniru, šta dealer namješa karte ili?

snabo87
10-17-2008, 01:44 PM
Hm, a sta mislis kad imas 80 000 chipova, a blind 200/400 (svi bad beatovi su dosli meni na ruku,imao sam srece za ne povjerovat)? Ja prvi,a iza mene lik s 20 000 i sve se vrati i popusis! (osvojio samo par lipa). kako onda najjaci dobivaju?
( Carbon poker)

Konzerva
10-17-2008, 02:34 PM
Lucija mislim da to sto vi kazete da software ostavlja najjace da bi brze isla igra mislim da nije istina jer mislim da je ljudima u NoIQ sasvim svejedno koliko ce trajat turnir kad su oni vec uzeli od ulaza na turnir svoje i onda im je svejedno kad se zavrsi ima drugi turnir koji se igra a to je mislim ipak do igraca koji prati tvoj all in sa 3 i 7 onda bi morali reci da i ti igraci ili su botovi ili znaju sta ce im izac. Mislim realno je da svi imaju sumnju na online pokere ali mislim da nikome nije u cilju da tako vara jer samo bi gubili clanove i od toga nemaju nista.
I ovde cu naglasiti da ja nemam razloga da branim NoIQ to sto sam moderator na forumu nema nikakve veze sa NoIQ.

parenzo
10-17-2008, 03:02 PM
sorry ali ovo je totalna besmislica,ali eto opravdava te to sto si pocetnica,valjda ces nauciti nesto kroz vrijeme.
ja sam masu puta usao na final table kao shortstack pa sam ga nakraju osvojio

PLACENIK
10-17-2008, 03:42 PM
sorry ali ovo je totalna besmislica,ali eto opravdava te to sto si pocetnica,valjda ces nauciti nesto kroz vrijeme.
ja sam masu puta usao na final table kao shortstack pa sam ga nakraju osvojio

Kako onda objasnjavas da igrac koji je sitout i all in je, jer nema vise cipova, u 99.9% slucajeva izgubi a ovi ga zove sa 7/2 3/8 itd

djuka84
10-17-2008, 03:46 PM
Kako onda objasnjavas da igrac koji je sitout i all in je, jer nema vise cipova, u 99.9% slucajeva izgubi a ovi ga zove sa 7/2 3/8 itd

Joj, daj ne pricaj gluposti...

PLACENIK
10-17-2008, 03:49 PM
Joj, daj ne pricaj gluposti...

lutko mala nauci se kulturi http://www.worldspokerforum.com/images/icons/icon12.gif

lucija
10-17-2008, 04:00 PM
ok... duze ste tu od mene. onda cu svoje iskustvo pripisat pehu. :(

lucija
10-17-2008, 04:06 PM
ma zapravo....pretesko mi je to pripisat pehu jer precesto se događa! nemoguce je da sam samo jedan dva puta ispala radi toga sta sam imala lose karte.. ne mozete mi rec da je normalno cesto ispast s AA ili KK u ruci od nekog ko ima nista. nije to bilo jednom ...dvaput...nego 99% slucajeva i uvik od jaceg u lovi. pa koliki onda peh moram imat!!?

parenzo
10-17-2008, 04:09 PM
ovo stvarno postaje smijesno,normalno da ce ga svako zvati da ga izbaci pogotovo ako ima manje chipova od blindsa,to i ono prije su sasvim normalne stvari u turnirima,ja sam ih vidio i live i online,cak sam par puta i sam radio takve pozeze,da ovo postate na nekom jacem poker forumu,mislim da se ljudi nebi prestali smijati danima

PLACENIK
10-17-2008, 04:13 PM
ovo stvarno postaje smijesno,normalno da ce ga svako zvati da ga izbaci pogotovo ako ima manje chipova od blindsa,to i ono prije su sasvim normalne stvari u turnirima,ja sam ih vidio i live i online,cak sam par puta i sam radio takve pozeze,da ovo postate na nekom jacem poker forumu,mislim da se ljudi nebi prestali smijati danima

Steta sta nema smajli koji odmahuje rukom...bas bi sad lipo dosa

parenzo
10-17-2008, 04:13 PM
ma zapravo....pretesko mi je to pripisat pehu jer precesto se događa! nemoguce je da sam samo jedan dva puta ispala radi toga sta sam imala lose karte.. ne mozete mi rec da je normalno cesto ispast s AA ili KK u ruci od nekog ko ima nista. nije to bilo jednom ...dvaput...nego 99% slucajeva i uvik od jaceg u lovi. pa koliki onda peh moram imat!!?
ma vidjeces,ako budes igrala malo duze to ce ti postati normalne stvari,cak ces i sama natkupiti nekoga sa smecem i pogoditi,a problem svih nas je sto kukamo samo kad mi izgubimo,a ne gledamo da je netko ruku prije ili poslje nas jos gore izgubio,ako se nepomiris s time da je to sve dio igre bolje prestani igrati

PLACENIK
10-17-2008, 04:19 PM
ma vidjeces,ako budes igrala malo duze to ce ti postati normalne stvari,cak ces i sama natkupiti nekoga sa smecem i pogoditi,a problem svih nas je sto kukamo samo kad mi izgubimo,a ne gledamo da je netko ruku prije ili poslje nas jos gore izgubio,ako se nepomiris s time da je to sve dio igre bolje prestani igrati

To mi zvuci u stilu: ma ne mogu se namistit poker automati...ma kakvi...rulet takoder
pa to je obicni software kod kojega mozes namistat sve..ama bas sve zivo

p.s niko ne govori da je to prevara ili krada nego jednostavno je tako nastelovan da se brze zavrsi turnir

takoder ja sam milijon puta primjetia, kad imam npr 23k a ovi sta je isa all in s AK znam da cu dobit s cim god zva i to se milijon puta desilo...cesto igraju i sestra i prijatelj i cura mi skupa s menom i boze moj nismo coravi...ako nece izac na flopu 2 ili 3 izac ce 4 heartsa tako da taman ja dobijem..po 7-8 ljudi izbacim u nekoliko ruku i to sa "sranjima" od karata jer znam da ce bit tako, a to se i meni desava kad sam u njihovoj poziciji

parenzo
10-17-2008, 04:24 PM
PlaCENIK,NEZNAM ZASTO KOMENTIRAS ODGOVOR KOJI NIJE NAMIJENJEN TEBI,AKO SAM STAVIO "QUOTE" ZA LUCIJU ONDA JE NA NJOJ DA NESTO ODGOVORI A NE TI

PLACENIK
10-17-2008, 04:28 PM
PlaCENIK,NEZNAM ZASTO KOMENTIRAS ODGOVOR KOJI NIJE NAMIJENJEN TEBI,AKO SAM STAVIO "QUOTE" ZA LUCIJU ONDA JE NA NJOJ DA NESTO ODGOVORI A NE TI

pa mislia sam posto mi vec curu citiras mogu onda i ja kao njezin momak i nesto odgovorit

parenzo
10-17-2008, 04:34 PM
ma sve o.k onda:) ali pusti malo i nju da napise svoje misljene

Konzerva
10-17-2008, 04:36 PM
Kao moderator: Prije svega nastavite li temu u ovom smjeru zakljucat cu vam topic diskutujte normalno bez vrijedjanja i pokusajte argumentovat svoje tvrdnje.

Kao clan foruma:
@Lucija ja bi rekao da to nije tvoj peh nego glupost ljudi koji zovu sve zivo sa svakakvim kartama i onda im se posreci i izgube.
@Placenik ja sam izgubio dosta puta od sitouts-a i vidio kako drugi gube tako da po mom iskustvu procenat nije ni priblizno 99% kako ti tvrdis. Druga stvar s obzirom da kazes da obicno ti sa vise chipova dobijaju zasto ne probas jendom kao chip leader ici stalno all in na nekom od turnira i prati koliko ces puta pobjedit kad neko isprati tvoj all in. I ono sto meni nije nikako jasno ne od vas dvoje nego od dosta drugih clanova koji pricaju o namjestaju o varanju ali ipak igraju i dalje, iskreno kad bi ja mislio da me neko vara ja mu ne bi ostavljao pare.

lucija
10-17-2008, 04:36 PM
ali ..gle..ne govorim ja to zato sta je to samo meni palo na pamet...pa sad ja ocu neku svoju ideju probit ode na forumu!! dosta ljudi za stolovima mi je isto to reklo...i uvjereni su u to jer su imali isto iskustvo. a sta se tice toga da se zalimo samo kad izgubimo....ja priznajem da sam isto tako i ja nekoliko puta dobila na nikakve karte nekog ko je ima jak par u ruci,gle cuda imala sam samo pet puta vise love.

ja se ne zalim niti govorim da je u pitanju neka prevara, al mora bit fora u necem jer precesto se događa i previse ljudi govori to isto, bez obzira jesu dobivali ili gubili radi toga.

p.s.napominjam da se ovo odnosi samo na vece turnire noiq-a.

PLACENIK
10-17-2008, 04:43 PM
Kao moderator: Prije svega nastavite li temu u ovom smjeru zakljucat cu vam topic diskutujte normalno bez vrijedjanja i pokusajte argumentovat svoje tvrdnje.

Kao clan foruma:
@Lucija ja bi rekao da to nije tvoj peh nego glupost ljudi koji zovu sve zivo sa svakakvim kartama i onda im se posreci i izgube.
@Placenik ja sam izgubio dosta puta od sitouts-a i vidio kako drugi gube tako da po mom iskustvu procenat nije ni priblizno 99% kako ti tvrdis. Druga stvar s obzirom da kazes da obicno ti sa vise chipova dobijaju zasto ne probas jendom kao chip leader ici stalno all in na nekom od turnira i prati koliko ces puta pobjedit kad neko isprati tvoj all in. I ono sto meni nije nikako jasno ne od vas dvoje nego od dosta drugih clanova koji pricaju o namjestaju o varanju ali ipak igraju i dalje, iskreno kad bi ja mislio da me neko vara ja mu ne bi ostavljao pare.

pa svima je tako pa ti dode na isto.to 99.9 % je karikirano. ja kazem da je to u vecini slucajeva i ako budem imao volje napravit cu vise SS pa cemo skupa vidit kakvi su omjeri
a druga stvar, nitko ne govori da se ovde radi o nekoj prevari ili nekakvoj uroti nego ja mislim da je to jednostavno tako kod svih poker softwarea..dali zbog ekonomicnosti ili vec cega ne mogu to tvrditi

parenzo
10-17-2008, 04:49 PM

Kao clan foruma:
u potpunosti se slazem sa zadnjom recenicom,:cool:

djuka84
10-17-2008, 07:26 PM
lutko mala nauci se kulturi http://www.worldspokerforum.com/images/icons/icon12.gif

Kao prvo, ja ti nisam nikakva lutka!
I kao drugo, dosadan si sa hrpom postova o nekakvim teorijama zavjere i sl.
To su normalne stvari koje se dogadjaju i gotovo. I naravno da ce se vise puta dogadjati razni bad beatovi nego live, jer online odigras daleko vise ruku.

air
10-19-2008, 10:26 AM
a da vas 2 nastavite to preko pm???

snabo87
10-20-2008, 11:03 AM
Ima li koji informatički znalac da ovo pojasni? Nalaze ga još i Spybot S&D i NOD32, Malwarebytes.:eek:

djuka84
10-20-2008, 11:08 AM
Ima li koji informatički znalac da ovo pojasni? Nalaze ga još i Spybot S&D i NOD32, Malwarebytes.:eek:

Ma zanemari to. Nemoj brisati. Prepoznaje fileove od Noiq-a kao spyware, a naravno da nije

w1nn3rr
10-20-2008, 11:37 AM
Ma dobar je to poker room!

benne36
10-20-2008, 12:42 PM
meni to super site... barem za freerolove jer su dosta česti....jedino mi je loše što ima previše oniih za kupone...i naravno imam osjećaj da ima previše loših igrača na tom siteu...tzv.letača ili lotto-playera...

snabo87
10-20-2008, 01:42 PM

Ma zanemari to. Nemoj brisati. Prepoznaje fileove od Noiq-a kao spyware, a naravno da nije
I meni su to rekli, al mene zanima zasto ga tako kvalificira (tehnicko pojasnjenje)?
Zanimljivo je da samo taj software tako kvalificira tj.: Titan,CD,NoiQ, VC, Chili, 770 i sve pokere (casina) s tim softwareom.

Konzerva
10-20-2008, 01:48 PM
Ma to ce ti se vrlo cesto desiti sa takvim softwareim-a koristi neke podatke i sad u zavisnosti od software-a da li stavljen na listu da ne prepoznaju anti spyware programi ili ne to ce ti se pojavljivati. Vrlo cesto se moze desiti i pojedini antivirus programi da prepoznaju to kao virus ili nesto tako.

kresod
10-20-2008, 05:33 PM
ispočetka sam bia zadovoljan sa noIQ al mislim da bi polako moga prestat igrat na njemu. Nesto tu ne štima. Izgubim par puta na riveru pa si mislim aj loša sreća, pa opet pa opet. al mislim stvarno ono, jednostavno pretjeruje. od sto puta kad san favorit a drugom igra samo jedna karta izgubim 70-80 puta i to bez pretjerivanja. upravo spuših 20$. liku 2 puta zaredom na riveru karta pogodi. Stvarno ne znam.... tješim sebe da je samo loša sreća al predugo traje to. kao da je software namišten da uvik mora ubost nešto.
Npr. ova dva zadnja puta: iman 10, 10 okrene se 10,K,5. Neznam tično kako smo ulagali al odemo all-in. Lik pokaže 8,9. Ja gledan koji kreten, šta radi. kad okrene se J,Q. ja opet ubacin 10$. JaA,2, flop A,2,5 opet odemo u all-in....on A,6. i naravno, nikakvo iznenađenje, na riveru 6.

Još bi samo napomenija, ovo su samo neki primjeri. problem je što se jako jako često to događa.
Ma, nešto tu smrdi.....

miroror
10-20-2008, 05:41 PM
tako je na večini sajtova... ali Noiq je vrlo dobar!!!

PLACENIK
10-20-2008, 06:17 PM
ispočetka sam bia zadovoljan sa noIQ al mislim da bi polako moga prestat igrat na njemu. Nesto tu ne štima. Izgubim par puta na riveru pa si mislim aj loša sreća, pa opet pa opet. al mislim stvarno ono, jednostavno pretjeruje. od sto puta kad san favorit a drugom igra samo jedna karta izgubim 70-80 puta i to bez pretjerivanja. upravo spuših 20$. liku 2 puta zaredom na riveru karta pogodi. Stvarno ne znam.... tješim sebe da je samo loša sreća al predugo traje to. kao da je software namišten da uvik mora ubost nešto.
Npr. ova dva zadnja puta: iman 10, 10 okrene se 10,K,5. Neznam tično kako smo ulagali al odemo all-in. Lik pokaže 8,9. Ja gledan koji kreten, šta radi. kad okrene se J,Q. ja opet ubacin 10$. JaA,2, flop A,2,5 opet odemo u all-in....on A,6. i naravno, nikakvo iznenađenje, na riveru 6.

Još bi samo napomenija, ovo su samo neki primjeri. problem je što se jako jako često to događa.
Ma, nešto tu smrdi.....

A hvala bogu na zdravim očima...ja ne kuzim kako to drugi ne vide...mozda su tek poceli igrat ili sta vec..

evo primjer..volim igrat nhl double up 5$, 10$ i 20$...i tako prekjucer ja lagano krenia igrat i ( uglavnom to je 6 player table i isplacuju se prva trojica.ako je buy-in 5 dobivaju 10 itd..) naravno od 10 $ dodem do 70 $..igram pametno i sigurno...ne moze se nista lose desit...odjednom...ka iz vedra neba...podili mi AK kad drugi ima AA, QQ kad drugi ima KK...ma znas koje navlakuse...a da ne govorim o simuliranju ***a na riveru...to je bia melem za tude oci...ma sa cim god da si me zva dobia bi...uzas! naravno vratia sam se na 0...i napravia depozit.
Vec sam posta tanak na zivcima s njima..jer j me u zdrav mozak..a i neki table im se sjeba..i jos im posaljem ss i sve...i da ne davim s tim....

Uglavnom nije za k ona stara: di ima para ima i mafije...cisto sumnjam da je NoiQ udruzenje casnih sestara...
imaju i oni svoju racunicu

PLACENIK
10-20-2008, 06:23 PM
Ma moram jos i ovo napisat

Ovakve NoiQ piz.arije su mi najdraze:

imas 66...i shotr stack si...i zove te neki kripl sa 56..i kazes..fju dobro je!!jo koja budala s cim je zva,vratia me u zivot...i taman da se sagnes po chip sta je ispa..a NoiQ ti ga frkne s leda:

5 8 2 5 3

Ma mos mislit...Po tome svi su imali AK;QQ;JJ,A10 i foldali pa samo ostale male karte i to bas petice...ma nemoj me ebavat!!!

P.S Molio bih da mi neko napise reply: To je samo u tvojoj glavi stari, uredu je...pa da bas popizdim

kresod
10-20-2008, 07:11 PM
ma sumljivo je svakako nesto. i kad napišemo neke primjere izgleda glupo, jer je normalno da se tako nesto moze dogodit, i onda svi komentiraju,˝pa sta je tu čudno˝ al čudno je kad kao favorit gubis npr. 80% dobivas 20$ umisto obrnuto. .......

benne36
10-21-2008, 04:46 PM
vidimo mi svi šta se događa, al šta da radimo... igramo kao i prije i nadamo se da će takvih letača bit što manje s vremenom... valjda će i oni pročitati nekad nešto o pokeru pa shvatiti da to nije sam pratiti sve i nadat se da će te posrat!

PLACENIK
10-21-2008, 06:09 PM
vidimo mi svi šta se događa, al šta da radimo... igramo kao i prije i nadamo se da će takvih letača bit što manje s vremenom... valjda će i oni pročitati nekad nešto o pokeru pa shvatiti da to nije sam pratiti sve i nadat se da će te posrat!

Ali prijatelju moj ma nije to do ovih sta zovu...meni se ipak cini da je to do nekog drugo..Od onog gore sta vidi sve..poznatiji kao NoiQ :D
al bez zezancije

kresod
10-21-2008, 06:19 PM
mislim da znam rješenje. triba igrat glupo i nadat se da ce i tebe posrat karta...:)

edit: proba san , ne ide ni to...

snabo87
10-23-2008, 09:50 AM
Pogledajte post #1, ima neceg u njemu :). Ja sam NoiQ instalirao i deinstalirao najmanje 5-6 puta,nisam bez razloga. Jednom sam cak pukao šakom u monitor i zbog bolovanja dobio otkaz na poslu! ( nisam mogao mjesec dana pomjerati prste na ruci) :D Ima nesto u samom imenu No Iq , al nikako da odgonetnem sta :D
No iq karte nose 70 %! Doduse, dogodilo se i meni da mene pokaki pa da drugi place, al to nije bitno, bitno je da kaki.

Konzerva
10-23-2008, 10:57 AM
Ja cu opet reci da mi stvarno nije jasno kako se odredjeni ljudi toliko zale eto ti snabo sta si sve napricao i ti si opet igrao pa ne znam stvarno jer vas neko tjera da se toliko nervirate?

PLACENIK
10-23-2008, 11:42 AM
Ja cu opet reci da mi stvarno nije jasno kako se odredjeni ljudi toliko zale eto ti snabo sta si sve napricao i ti si opet igrao pa ne znam stvarno jer vas neko tjera da se toliko nervirate?

Pa koliko ljudi puši cigarete...i zna da će UMRIT od toga..i opet puši!!
zasto onda ne bi i igra i NoiQ iako ga natezu??

Mislim da to pitanje ne moze nikako bit poentiranje za NoiQ jer ono ne opravdava NoiQ nego dovodi u pitanje našu pamet...samo ne znam šta je bila poanta ove recenice..opravdat Noiq ili reci da smo glupi ( sta i ne mislim da je daleko od istine):D

Konzerva
10-23-2008, 01:14 PM
Nije ni jedno ni drugo nego jednostavno u***** trunite kako vas "varaju" na NoIQ ali i dalje igrate a imate toliko drugih stranica na kojima se igra. Kod cigara ti je alternativa ako vec pusis samo druge cigare ali sve je to isto stetno kod ovog imate alternativu drugih site-ova ako vec mislite da NoIQ nije u redu jer ovo mi djeluje kao da vi sad hocete da ubjedite sve ostale kako je NoIQ katastrofa i u***** se govori protiv NoIQ-a.

srdalxMI
10-24-2008, 08:38 AM
Ma ajde molim te. Ja sam igrao na bar 4 sajta dosta dugo. I to na onim vrhunskim (tilt, stars) i manje vrhunskim (bet365) i fakat je svugdje isto. Razlika je samo u strukturi igrača koji dolaze tamo. I vremenu kad igraš.

Ne razumijem kak se neko žali da je software kriv za njihov gubitak! Svi znamo da spušiš pare kad počneš igrat ko debil!!! a ne kad se software uroti protiv tebe :)

snabo87
10-28-2008, 09:52 AM
Nije ni jedno ni drugo nego jednostavno u***** trunite kako vas "varaju" na NoIQ ali i dalje igrate a imate toliko drugih stranica na kojima se igra. Kod cigara ti je alternativa ako vec pusis samo druge cigare ali sve je to isto stetno kod ovog imate alternativu drugih site-ova ako vec mislite da NoIQ nije u redu jer ovo mi djeluje kao da vi sad hocete da ubjedite sve ostale kako je NoIQ katastrofa i u***** se govori protiv NoIQ-a.
Nije bila tema "varanje" NoiQ pokera,nego karakteristike NoiQ u usporedbi s Drugim stranicama ! To sam i napisao derući se, al ljudi vole skrenuti tamo gdje im se više svidja. Tema NoiQ je zato što je ova akcija od NoiQ sitea. Svaki site je karakterističan za sebe i to ne znaci da neki od njih vara ili slično. Na NoiQ sam se živcirao najviše jer jako često dobijaju " glupe karte", te sam i sam na glupe karte puno puta dobio ( npr.placam all in s J,3 off),bas zato sto često izađu "gluposti" na flopu. Gluposti izlaze svugdje. Ali, neke karakteristike sitea ipak postoje: na Celeb pokeru svaki hand izadje slika ( jednom od 14-15 puta ne izadje), na T6 izadje slika uz 4,5,6 itd,itd. To je poanta Teme " NoiQ poker"

miticab
10-28-2008, 10:36 AM
Pozdrav,ja nemam nikakve nezgode sa NOIQ,sve je u redu,igram vec 1,5 godine na NOIQ.

Earp
11-03-2008, 10:44 AM
Nije bila tema "varanje" NoiQ pokera,nego karakteristike NoiQ u usporedbi s Drugim stranicama ! To sam i napisao derući se, al ljudi vole skrenuti tamo gdje im se više svidja. Tema NoiQ je zato što je ova akcija od NoiQ sitea. Svaki site je karakterističan za sebe i to ne znaci da neki od njih vara ili slično. Na NoiQ sam se živcirao najviše jer jako često dobijaju " glupe karte", te sam i sam na glupe karte puno puta dobio ( npr.placam all in s J,3 off),bas zato sto često izađu "gluposti" na flopu. Gluposti izlaze svugdje. Ali, neke karakteristike sitea ipak postoje: na Celeb pokeru svaki hand izadje slika ( jednom od 14-15 puta ne izadje), na T6 izadje slika uz 4,5,6 itd,itd. To je poanta Teme " NoiQ poker"

Joj Snabo87 ma to tvoj kompjuter ne valja. Koliko si digao para na live igri, mogao si već kupit novi. :D

Šta ima u Zadru?
Ja dolazim u petak pa bi mogli povratiti nešto love od prošli put, šta kažeš?
Eh da sorry na offtopicu .:p

PLACENIK
11-03-2008, 01:18 PM
Stranica je bezveze! To sam se uvjeria milijon puta i od mene vise nece dobit deposit to je sigurno!!Svima bi preporucia bilo koju drugu stranicu samo ne ovu

P.S To moderator: mislim da sada ovo ne mozete izbrisat jer svako ima pravo iznit svoje misljenje...a moje je upravo ovakvo: najgora stranica ikad..mozda je jedino manje losija od Absolute poker, ali to i nije neki kompliment

( Ovo se odnosi na Noiq poker...nikako na ovi forum...forum je odlicna stvar)

PLACENIK
11-03-2008, 01:30 PM
Evo i razloga da neko ne misli da pisem bezveze:
Najnoviji je da se ne mogu registrirat na 50 almost vec dva dana, a imam tokene..Online support te samo dribla.." mi nismo za to ajde te na stranicu pa na online support"..pa oni " mi isto nismo za to, saljite mail.."..pitam se za sta su onda???
Bonus ti ne daju ako si vec napravia deposit= ti njima novce a oni te nagrade diskriminacijom ( ili je greska sta na forumu nije napisano da je i to jedan od uvjeta za dobit bonus)
Dalje...igra sam 2000$ GP i kad sam tia napravit add on..kaze da ne moze zbog tehnickih razloga...ajde dobia sam nazad buy in ali ponovilo se jos tako da to ukazuje na neprofesionalnost..
Dalje..prijavim se na 5$ nlh double up..i sta se dogodi..prijavim se..odvede me na stol...nakon toga izbaci i ne da mi se vratit za stol zbog tehnickih problema...napravim SS, kontaktiram odma support..i nakon toga posaljem i razgovor sa supportom i SS...i oni govore da nije bilo nikakvih teh problema toga dana..???? a njihov zaposlenik na online supportu se uvjeria jer je vidia to i on mi reka da im posaljem mail i da ce sve bit rijeseno!!!Cigance se za sitnis!!!mislim da to i ne trebam komentirat
Software je ni blizu realan kao kod party pokera...to ce te se uvjerit nakon malo duzeg vremena..

moga bi jos pisat masu stvari koje su mi se nadogadale s Noiq ali zbog moguceg brisanja posta mi se ne da..

NoiQ-Tatjana
11-03-2008, 01:31 PM
moja je greska jer sam tek danas saznala da ide samo za one bez deposita.

PLACENIK
11-03-2008, 01:35 PM
moja je greska jer sam tek danas saznala da ide samo za one bez deposita.

ma to mi je samo kap koja je prilila casu..toliko su me iznervirali u zadnjih par miseci sa tolikom nemarnoscu i neprofesionalnoscu da je to cudo!!
Ne deposiram im kokice nego lovu i prema tome to bi tribalo bit maksimalno profesionalno a ne da se moram zajebavat s njihovim supportom tri puta sedmicno!!mislim to su stvarno gluposti

P.S tebi svaka cast na forumu i sta se trudis..to ti je posao i tebi ne zamjeram nista nego njima sta su ajme majko

Konzerva
11-03-2008, 02:11 PM
@Placenik, nema razloga da ti brisem postove radi iznosenja svog misljenja jedino bi te molio da ne pises po 2 posta za redom nego da stavljas u jednom postu sve.
Misilm da je u redu dok je got argumentovano nesto. Meni se jos nikad nije desio nikakav tehnicki problem a ni mom prijatelju koji isto tako igra ali vjerujem da je moguce da se desi stom i iskreno nije nevjerovano ipak je ovo sve online.
Znaci jos jednom da naglasim da ja kao moderator necu brisati nikakve postove koji su argumentovani i koji su napisani po pravilima foruma i koji su kulturni.

snabo87
11-03-2008, 06:13 PM
Ovo ćete vidjeti na mnogim poker siteovima :D ;Sto se tiče tehničkih problema, Doživio sam ih samo na NoiQ,doduše zadnji problem prije god. dana. Moj prijatelj tvrdi da je uplatio na NoiQ 20$ i da mu nikad nije sjelo,a dobio je potvrdu od sitea preko kojeg je uplaćivao da je transakcija provedena. Mislim da se zove LondonPay nešto ili slično. PS- turn je izašla devetka!

djuka84
11-03-2008, 06:43 PM
Ako niste vidjeli (meni je trebalo vremena da skužim to) noiq ima vip loyality bonus. Otiđite na njihovu stranicu, logirajte se i pogledajte da li imate taj bonus. Ako imate, onda si možete prebaciti na software. To dobivate ako igrate za lovu i svaki tjedan dolazi nova svota (naravno, opet ako ste igrali taj tjedan za lovu).

lion406
11-03-2008, 07:54 PM
tako je....eto ja sam potrošio onaj bonus od $50 i dobio sam loyality bonus $1.77 i prebacio si na NoIQ poker client tj. SW :)

NoiQ-Tatjana
11-03-2008, 08:19 PM
ma to mi je samo kap koja je prilila casu..toliko su me iznervirali u zadnjih par miseci sa tolikom nemarnoscu i neprofesionalnoscu da je to cudo!!
Ne deposiram im kokice nego lovu i prema tome to bi tribalo bit maksimalno profesionalno a ne da se moram zajebavat s njihovim supportom tri puta sedmicno!!mislim to su stvarno gluposti

P.S tebi svaka cast na forumu i sta se trudis..to ti je posao i tebi ne zamjeram nista nego njima sta su ajme majko
ovisi opet kome se javis.osobno znam da je manager supporta pretrpan svaki dan,ima oko 2k ljudi na msn-u, tako da ni on jadan ne stigne sve.Ako ti ikad mogu ista ja pomoci,javi mi se, i ne samo ti nego bilo tko, barem mogu pingati ljude oko sebe ukoliko nisam zaduzena za taj dio.
Trudim se ljudi,koliko god mogu,zao mi je da se mene psuje jer je firma promijenila pravila ali to su skrivili oni koji su sustav zlostavili.
I ja sam samo covjek i nije mi lako slusati kad mi netko u tri sata u noci spominje majku na msn radi bonusa od 50 dolara...
Neki nisu shvatili da i ja imam zivot.Tu sam za vas jer,dakako, to mi je posao ali ocekivati da cu ispitivati skolicu u subotu u 4 ujutro ili nedjelju popodne je ipak malo previse.

mario66617
11-17-2008, 12:21 PM
evo i od mene par riječi...ne slažem se sa ovim tvrdnjama kako se najveće gluposti događaju na Noiq pokeru...čak je netko spomenuo kako je Betmost među najboljima...pa ja imam ekipu od 7-8 ljudi sa kojima svaki dan komuniciram uz igru i već 5 ih je diglo ruke od Betmosta...zadnjih nekoliko dana sam ulazio u okršaje sa puno slabijim rukama i u 3 od 5 slučajeva točno sam pogađao koje će karte izaći na turnu i riveru...tako prozirno...i sigurno tu nije sve čisto...na pdc (već sam to negdje spomenuo) u 15 preflop handova KK 12 puta mi na flop sjedne as...i uvijek prati neki debil sa A5 ili A8 i slično...uzmite karte u ruke pa podijelite...50,100,1000 handova...nema veze sa ovim na internetu...neke situacije će se desit ali ovo na netu i meni već polako ide na živce...i to u svim poker kućama...namjerno ili ne, svejedno...

SNGuru
11-17-2008, 03:58 PM
Dečki, nema bad beatova. Ponekad se to jednostavno mora desiti. Uobičajeno je da to slabiji igrači dožive kao veliki poraz, ali ne primjećuju situacije kad se to ne desi. Zato, naučite se gubiti i budite strpljivi, jer pobjede se stvaraju kroz poraze.

Ubojit
11-20-2008, 09:23 PM
jednostavno imas dana kad te ide i imas mjesece kad te ne ide...
Al treba bit strpljiv i doci ce ti dani kad ce te krenut
thats poker!

Benito González
11-20-2008, 11:27 PM
igrao sam na party pokeru i expektu ali sam se navukao na noiq zbog freerollova tako da sad kad igram i za cash stalno igram na noiq

kresod
12-26-2008, 10:05 PM
ma SNguru pricas takve gluposti da je to strašno.
reci mi molim te koliko dugo igras poker na noiq uopće.
mene kad odigram koju partiju ode skoro prođe volja za igrat poker, pa zato i jako rijetko igram ode. ako nekom fali jedna karta na riveru okrenit ce je bar jednom od tri puta ako ne i više...
uostalom i drugi to primjećuju.......

headbanger23
12-27-2008, 05:56 AM
Ljudi,mislim da pretjerujete.Noiq mi je,od svih stranica gdje igram,negdje u zlatnoj sredini glede ovih suludih turn-river runner runner kombinacija karata.
Naravno,govorim o low i mid stakesima koje igram ili sam znao igrati.Usput,svi ste,nadam se,primjetili OGROMAN broj Rumunja(totalnih donkeya) na freerollovima.Dosta od njih su,kako čujem i nekakvi administratori,koji dežuraju ili štaveć slično rade.Ti ljudi si,prema mom mišljenju,moraju nekako skratiti vrijeme,pa odigraju turnir nekakav usput i idu se malo zajebavati,pa će platiti nečiji all in sa 2 8 off.Sve je stvar precepcije.:)

Edit: Drugi dio mog posta je imao poantu da na low stakesima(gdje većina nas ovdje prisutnih igra) sve vrvi od neiskusnih,netalentiranih ili jednostavno loših igrača koji će ganjati rupe,backdoor drawove i sl.
Ponekad software nagradi donkey play,ponekad ne.Naravno da svatko od nas zapamti(i popizdi:D) kad sa AA,KK i slično izgubi od kojekakvih garbage handova.To je u ljudskoj prirodi.Ako ne vjerujete meni,pitajte frajera na mom avataru.:D :D :D :D

mile88
12-27-2008, 09:16 AM
@Kresod, mislim da ti pričaš gluposti.
A te priče su za one koji neznaju igrat pa to što gube pripisuju softweru. (mislim na dugoročno ne na jedan turnir)
Ne kažem da ti gubiš ali večinom je tako.
I jel znaš možda neku poker subu gdje je drugačije?

banetou
12-27-2008, 09:52 AM
...čak je netko spomenuo kako je Betmost među najboljima...pa ja imam ekipu od 7-8 ljudi sa kojima svaki dan komuniciram uz igru i već 5 ih je diglo ruke od Betmosta......

Daj mi molim te Mario reci koja je to ekipa koja je digla ruke od BetMosta? Ja ne poznam nikog takvog... :-)

boolan
12-27-2008, 10:35 AM
svidja mi se noiq zbog ovih double up turira, nesto sto nigdje prije nisam vidio. istina, nisam na puno siteova ni igrao (nordicbet, i full tilt), al svejedno. super stvar. zarazna. :) u pocetku sam izgubio na 5 od 6 takvih turnira, al sam sada 5 puta za redom osvojio, tako da sam povratio izgubljeno na početku. sad me strah opet igrat da ne prekinem dobitničku seriju :D

berti22
01-13-2009, 06:14 PM
sto se tice freeroll turnira noiq je za mene najbolji,nigdje ih nema koliko na noiq

fichozg1
02-10-2009, 05:56 PM
pa ono ak cemo o softveru onda na onom prije noiqu nebi bas igro za neke vec pare jer je prije bilo setova fkt previse... ovaj je sad ok umjeren

baraba111
02-11-2009, 03:33 PM

daj si nabavi geviht od 5KG. i lupi po monitoru, a mozes i tastaturu malo dohvatiti. mozes i majageri po kucistu kompa ak ti nisu ogoljene zice na trafu. same daj vrog te znesel.

olinzg
02-11-2009, 03:59 PM
evo i od mene par riječi...ne slažem se sa ovim tvrdnjama kako se najveće gluposti događaju na Noiq pokeru...čak je netko spomenuo kako je Betmost među najboljima...pa ja imam ekipu od 7-8 ljudi sa kojima svaki dan komuniciram uz igru i već 5 ih je diglo ruke od Betmosta...zadnjih nekoliko dana sam ulazio u okršaje sa puno slabijim rukama i u 3 od 5 slučajeva točno sam pogađao koje će karte izaći na turnu i riveru...tako prozirno...i sigurno tu nije sve čisto...na pdc (već sam to negdje spomenuo) u 15 preflop handova KK 12 puta mi na flop sjedne as...i uvijek prati neki debil sa A5 ili A8 i slično...uzmite karte u ruke pa podijelite...50,100,1000 handova...nema veze sa ovim na internetu...neke situacije će se desit ali ovo na netu i meni već polako ide na živce...i to u svim poker kućama...namjerno ili ne, svejedno...

betmost je ganijalan poker. najbolji, meni.

bonefletcher12
02-11-2009, 04:42 PM
samo da prodje mi ova mala kriza bet most + pokerinside= lijep bankroll

LudiCoka
02-17-2009, 05:27 PM
Evo zanimljivost. Zapisao sam na papir 450 puta što se okrenulo na flopu, turnu i riveru. Od tih 450, samo 20 puta je bila kombinacija visokih i niskih karata. Dakle, gotovo uvijek izađe 2 4 4 7 8 ili J J Q A 10. Samo 20 puta je došlo nešto tipa K Q 2 5 9. Hm....

mdee86
03-25-2009, 02:29 PM
Zdravo svima,zelio bi da iznesem sta sam zapazio na Noiq poker,igram vec 2 mjeseca na toj stranici i nisam htjeo da donesem neki brz zakljucak nakon 5 ili 10 dana,nego dao sam priliku toj stranici da je sto bolje upoznam,mogu samo reci da sam razocaran,evo par mojih primjera od kojih ima mali milijun,drzim
A9s na flopu A69,prije mene samo jedan call i to BB koji je ostao,on ide na check ja ulozim 4BB kad manijak All in,morao sam odazvati drzim ipak 2 para,on pokazuje J4o,i na moje cudo turn i river JJ !!! Bezbroj puta sam gubio u ovakvim ili slicnim situacijama gdje drzim AA i u flopu ima Ass i na turnu i riveru protivnik ima flush ili str8. Ne bi ovu stranicu nikome preporucio jer po mom misljenju nije bas cista.

tolecrom
03-26-2009, 06:48 PM
ma takva sranja se dogadaju svugdje.ak igras puno i cesto svasta tise dogodi.pocnes vjerovat u cuda.

LudiCoka
03-29-2009, 04:17 PM
Zna li itko nešto o održavanju ovoga wpf natjecanja na noiq-u
koje se održava prvo među državama, pa onda prvih 5 na turnirima
iz država idu dalje?

Skrbo
03-31-2009, 08:31 AM
Zna li itko nešto o održavanju ovoga wpf natjecanja na noiq-u
koje se održava prvo među državama, pa onda prvih 5 na turnirima
iz država idu dalje?

znam ja da jos nista neznam :D :eek: