PDA

View Full Version : Kako izgubiti hand zbog gluposti

Tompolinho
10-01-2008, 06:58 AM
Jeste li ikad izgubili hand zato što vam je zazvonio telefon i sl?
Evo kako sam ja izgubio kad me frend zvao na telefon:

Makneš se na trenutak od kompa i evo sr**a...

boolan
10-01-2008, 07:12 AM
ako ti moze bit neka utjeha, barem nisi puno izgubio... :)
steta. kako si na kraju zavrsio? (pretpostavljam da je ovo bio neki sit&go?)

Tompolinho
10-01-2008, 07:24 AM

Sit&go - 6 ljudi. Nije da se hvalim ali sam ga na kraju osvojio :)

snabo87
10-01-2008, 08:11 AM
sit&go - 6 ljudi. Nije da se hvalim ali sam ga na kraju osvojio :)
e ovo se zove BAD-BEAT (POGLEDAJ MOJ AVATAR)

bresha
10-01-2008, 08:22 AM
slijedeći put se nejavljaj ;)

kdunatov
10-11-2008, 01:32 PM
Evo i moje gluposti na Titanu,al se ne tice ispravnosti odigrane ruke vec neceg drugog! (mozda se i nasmijete)
Za stolom sjedimo nas 10,među kojima je i neki Slovenac. Slovenac i ja smo se gnusno vrijeđali preko chata, i zbog toga mi je odnio 150$ !
Imao sam u ruci 5,7. Na flopu izadje Q,5,7 i betam to 15$,svi bace osim Slovenca. Opet se vrijeđamo itd i izađe turn: 2 Ja bet 20-ak $,a tip raise na 40$ ja platim i izadje river: 9 opet vrijeđanje,reraisovanja i all in na kraju. I Slovenščina pokazuje 9,2! Sad to nije toliko bitno koliko da on zna igrati,ali pošto smo se svađali na chatu,svađali smo se i na flopu. On 9,2 ne bi niti platio BB,al emocije igraju.
Sažetak: Da ga ja nisam vrijeđao, on bi se odbacio i ja ne bi popusio 150$ (a mogao je i on,nebitno) Samo znam da poker igraš za novce, a ne protiv nekogi i sl. :D

danielnegreanupro
10-11-2008, 01:49 PM
Joj, nikad mi se to nije desilo, i nadam se da neće. Još nisam foldao poker nikad hihi

Meco
10-12-2008, 02:46 PM
...poker nikad ni ne smijes foldati...ako izgubis s pokerom dobis jackpot...:D

kres22
10-14-2008, 01:00 PM
...poker nikad ni ne smijes foldati...ako izgubis s pokerom dobis jackpot...:D

Istina ali ne ako igraš freeroll!!!

dnegreanu1
10-14-2008, 01:26 PM
Ja sam dobio jednom poker na free rollu gurnuo all in i covjek me platio s nekim srednjim parom
A sta je jack pot ?

laufer666
10-21-2008, 09:15 AM
evo moje gluposti otisao sam do wc-a, i nakon sto sam se vratio pogledam history da vidim koje karte sam sve foldao dok me nije bilo. I naravno imao sam KK a flop je bio K A 8 turn K river A poludio sam kad sam vidio jer sam mogao da se sa 45 000 chipova dignem na 120 000. Dvojica su bila gurnula all in nekih 50 000. Prvi je imao A 8 drugi A J. Htio sam si lupiti samar.

miroror
10-21-2008, 10:44 AM
gadno, nema kaj.. nadam se da si ipak uspio nešto učiniti na tom turniru?

parenzo
11-02-2008, 12:38 PM
evo kako sam ja izgubio cijeli turnir zbog gluposti,naime totalno dominiram turnir nakon sat vremena igre(vidi screen.)i onda kod mene vec klasika, u daljini cujem kako nesto zagrmi(i to ne bas blizu) i normalno nestaje struje koja nedolazi jedno 2 i pol sata i naravno ja pusim cijeli turnir,ne kuzim to sa strujom,uvijek kada negdje u krugu 200-300 km. udari grom kod mene nestaje struje,moracu traziti neku naknadu od elektre:mad:
zato sad kad vidim na prognozi mogucu kisu i grmljavinu ni ne pomisljam igrati

pokerasudusi
11-08-2008, 05:45 PM
meni je jednom bilo imam problema sa netom imao sam QK I flop je bio KK3 I JA SAM KRENUO ALL IN I NETKO ME NAZVAO A CURA MI SE JAVILA I IZBACILO ME JE S NETA SKORO SAM SE POKOPA:confused::eek::eek::(:(

nic1988
11-18-2008, 07:16 AM
kako izgubiti hand radi gluposti meni je to normalna stvar ili me neko treba pa odem ili nesto drugo radim pa skuzim da trebam igrat,nekoliko puta sam trebo veliki pot osvojit ali radi cure sam moro otic skoro sam plako:mad::mad:

Ubojit
11-20-2008, 09:09 PM
a sta ces dogada se hh zato znas sljedeci put da dok igras budi za kompom ak trebas na wc trpi do pauze :D

cekma
11-29-2008, 01:11 AM
evo kako sam ja izgubio cijeli turnir zbog gluposti,naime totalno dominiram turnir nakon sat vremena igre(vidi screen.)i onda kod mene vec klasika, u daljini cujem kako nesto zagrmi(i to ne bas blizu) i normalno nestaje struje koja nedolazi jedno 2 i pol sata i naravno ja pusim cijeli turnir,ne kuzim to sa strujom,uvijek kada negdje u krugu 200-300 km. Udari grom kod mene nestaje struje,moracu traziti neku naknadu od elektre:mad:
Zato sad kad vidim na prognozi mogucu kisu i grmljavinu ni ne pomisljam igrati

frende, zato si trebas kupiti laptop.... Loooool

pa imas struje i kada nemas...hehheee:d

bonefletcher12
12-06-2008, 08:00 PM

sta nije puno izgubio vidis da je na turnu bio bet od 240 chipova u duplo manji pot... lik je glumio 8 :) ... mogo mu je uzet cijeli stack

Ivan Mandić
12-07-2008, 02:53 PM
Dva put mi se desila ista stvar za vrijeme turnira nije bio isti turnir.Evo za vrijeme odmora 5 min odem na wc s..ti:D i razmišljam dok :D šta misliš da mi prve karte u nastavku dodu dva asa.I čim sam u sobu ušao vidim dva asa i kako je vrijeme baš istjece i ne stignem odigrat i na flopu dode as i to mi se desilo dva put.Nema više :D jedna brzinska možda:D

headbanger23
12-07-2008, 03:39 PM
Dvaput bačen(nehotično,jel?) poker, kraljevi jednom, drugi put osmice.
I oba puta se stvar desila u kasnoj fazi turnira, manje od 40 igrača do kraja,i poprilično bi utjecalo na moj ukupni plasman,jer bih naplatio oba handa,osobito osmice(trojica igrača all in,pot je bio oko 380 000 u trenutku kad je chipleader imao oko 250 000).

Kraljeve sam bacio jer mi je vrijeme isteklo,što je uzrokovano sporošću kompa koji je bio preopterećen skidanjem koječega sa torrenta :D, a osmice jer je BNet BAŠ u tom trenutku odlučio raditi malo na održavanju uređaja. :rolleyes:

bonefletcher12
12-07-2008, 05:47 PM
Dvaput bačen(nehotično,jel?) poker, kraljevi jednom, drugi put osmice.
I oba puta se stvar desila u kasnoj fazi turnira, manje od 40 igrača do kraja,i poprilično bi utjecalo na moj ukupni plasman,jer bih naplatio oba handa,osobito osmice(trojica igrača all in,pot je bio oko 380 000 u trenutku kad je chipleader imao oko 250 000).

Kraljeve sam bacio jer mi je vrijeme isteklo,što je uzrokovano sporošću kompa koji je bio preopterećen skidanjem koječega sa torrenta :D, a osmice jer je BNet BAŠ u tom trenutku odlučio raditi malo na održavanju uređaja. :rolleyes:

za osmice bi tuzio bnet a za kraljeve bi ti savjetovo nemoj skidat ****javu dok igras poker eto vidio si da utjece na tvoju igru ;)

Skrbo
12-07-2008, 10:35 PM
meni je jednom bilo imam problema sa netom imao sam QK I flop je bio KK3 I JA SAM KRENUO ALL IN I NETKO ME NAZVAO A CURA MI SE JAVILA I IZBACILO ME JE S NETA SKORO SAM SE POKOPA:confused::eek::eek::(:(

Pa kakve onda veze sto te je netko nazvao i sto se cura javila ako ti je nestalo neta? :D

lion406
12-07-2008, 10:40 PM
Pa kakve onda veze sto te je netko nazvao i sto se cura javila ako ti je nestalo neta? :D
@skrbo....pa iz tog razloga mu je i puko net....jer je povezano sa telefonom a negdje kad oni to slažu zajebu pa ne naprave dobro...i kad si na netu i ako te netko zvrcne na fiksnu liniju i ti se javiš onda ti pukne veza s netom....
ja osobno nema tih problema ali moj kum dobio neki dan MAX TV i od onda kad god se javi na fiksni telefon izgubi vezu s netom (karta belu na netu :o )....

Skrbo
12-10-2008, 12:24 AM
@skrbo....pa iz tog razloga mu je i puko net....jer je povezano sa telefonom a negdje kad oni to slažu zajebu pa ne naprave dobro...i kad si na netu i ako te netko zvrcne na fiksnu liniju i ti se javiš onda ti pukne veza s netom....
ja osobno nema tih problema ali moj kum dobio neki dan MAX TV i od onda kad god se javi na fiksni telefon izgubi vezu s netom (karta belu na netu :o )....

Eh jbg mozda je problem u curi pa zapela za kabel :D
Vidis ni ja nemam problema s max tv i linijom od telefona tako da sam se malo zacudio :D
Znalo se je i meni dogadati da mi pukne net usred bele i to ono samo na par sekundi.. dovoljno da te izbaci iz igre i upise poraz :(

lion406
12-10-2008, 12:44 AM
frende, zato si trebas kupiti laptop.... Loooool

pa imas struje i kada nemas...hehheee:d

bravo majstore....:D ....a kako će na net bez struje....kaj i modem/router ide na baterije :eek:

mile88
01-19-2009, 01:34 PM
Ja nočas igrao HUsng, neznam više koje sam karte imao pa nemogu ni nać u PT3, uglavnom imam na riveru str8 flush, upišem koliko ću betati i ni više ni manje nego mi nestane struje :mad: i pokrade mi blindove.
Stvarno se nesječam kad mi je zadnji put nestalo struje a da to nisu najavili, još se manje sječam kad sam imao str8 flush. i baš u tom trenutku kad sam ja htio stisnuti na bet... u tom trenutku nisam ni bio ljut jer sam bio u šoku ali kasnije da nije bio potpuni mrak i da sam vidio gdje mi je prozor mislim da bi bacio monitor van :D

milangasa
01-26-2009, 06:47 AM
Ruke zbog gluposti sam gubio samo kad sam previse bio nervozan i to mi se desavalo dosta puta mislim nema veze ali sam tako bas zbog gluposti moje nervoze gubio zbog telefona i slicno nikad

Vuja1986
01-27-2009, 12:59 PM
Ruke zbog gluposti sam gubio samo kad sam previse bio nervozan i to mi se desavalo dosta puta mislim nema veze ali sam tako bas zbog gluposti moje nervoze gubio zbog telefona i slicno nikad

To se i meni zna dogoditi često puta,al kontroliram se sve više i više.

boris1987
01-29-2009, 09:42 AM
evo sad igram omahu cash, i flopam nuts boju lik beta ja call i valjda sam dok sam gledao po forumu stisnuo slucajno fold to any bet on na turnu opet radi pot bet i meni samo folda!!!! uzeo bi mu 5$ :(

keko
02-02-2009, 11:07 AM
Ja kad igram isključim sve telefon msn zatvorim sve internet stranice jer samo tako možes optimalno da igraš poker! A kat igras 6-8 stolova od jedanput na 0,25/0,50 onda i nemas vremana za druge stvari

MrIvey1985
02-02-2009, 11:33 AM
evo sad igram omahu cash, i flopam nuts boju lik beta ja call i valjda sam dok sam gledao po forumu stisnuo slucajno fold to any bet on na turnu opet radi pot bet i meni samo folda!!!! uzeo bi mu 5$ :(

Ja sam tako jednom imao nuts na riveru, ili je cash ili turnir, i lik beta stalno, ja vec namjestio misa da ga insta-callam, i on all in, ja odmah kliknem, kad ono FOLD. LOL, popizdio sam, kako mi je bilo krivo, kao da je bitno hocu li odmah zvati ili cekat 2 sekunde da fino kliknem, ali eto, dogadja se...

DrCka
02-02-2009, 12:01 PM
meni se jednom desilo sa b-netom isto održavanje ili neki kujac i otišao idle, foldao prvo k-k na flopu k-3-3, slijedeća a-q off, flop k-10-j, prelol, screenam obje situacije i pošaljem pritužbu b.netu. epilog.: slijedeća 3 mjeseca gratis net... i čni mi se da sad imaju obavijesti o održavanju na stranicama...lol

headbanger23
02-13-2009, 03:13 PM
Inače uvijek igram ovaj hand,ali sam švrljao po netu i vrijeme mi je isteklo.Isti tren kad mi je program foldao karte,znao sam da ću zažaliti.

http://www.pokerhand.org/?3854010

:( :( :(

branac
02-13-2009, 03:39 PM
Stari mogao si si platiti ljetovanje (sa tim hendom)....:D

headbanger23
02-13-2009, 03:42 PM
Da sam bio unutra,pot bi bio 6,ako ne i 7$,ej!:eek:

:(

branac
02-13-2009, 03:49 PM
To i kažem...kako bi ih pecao nema slađe stvari...mislim ima..ali jako malo :D
(prva visibaba, romantična šetnja po plaži...)

headbanger23
02-13-2009, 04:24 PM
Istinabog,ovi se malo teže daju upecati,ali vjerujem da bih bio isplaćen do kraja.Bah,digao sam 10$ na Razzu 0,25/0,50$, pa me boli briga.:)

branac
02-13-2009, 04:28 PM
Malo sam još gledao taj hand...kak bi odigrao? Jel bi betao malu sumu na babi (oni vide potencijalnu boju ili najjači par-pa bježe) ili bi čekirao i betao na riveru (što možda otjera AK, mislim da bi J 8 ostao)

headbanger23
02-13-2009, 04:47 PM
Pustio bi njih da obavljaju posao za mene.Imao sam ih sve pokrivene s novcima.Frajer(taj s J8) je gurao all in na flopu 0,85$,ova dvojica su platila,platio bih i ja.Njima je ostala neka sića,Fidu je ostalo oko 2$,moninju 1,20$.Znači,vjerovatno bih betao na turnu nekih 0,60$,i na riveru 1,20$.Tako nekako,valjda.