View Full Version : Programi koji bi vam mogli pomoci da bolje pratite igru
armani
09-29-2008, 02:10 PM
Legalni su, ne mozete varati s njima, ali vam mogu pomoci
koji su to sve programi npr...;)
mile88
09-29-2008, 02:14 PM
Ja koristim samo poker tracker 3.
Konzerva
09-29-2008, 02:16 PM
Pa ako si otvorio vec topic treba nesto da kazes na tu temu. Ti koristis taj i taj ili nesto tako a ne pola recenice cisto da nesto napises.
MrIvey1985
09-29-2008, 02:24 PM
poker tracker i pokerace hud, velika pomoc, narocito poslije nekog vremena. Ali nisu besplatni, samo prvih mjesec ili dva.
mozes malo objasnit kako pomazu ti programi? za sta opce sluze?
mile88
09-29-2008, 02:45 PM
mozes malo objasnit kako pomazu ti programi? za sta opce sluze?
http://www.pokertracker.com/
a nije lose.. samo kaj mislim da to puno vise koristi nekom ko igra dost cesto, a ja to nisam
mozda jednog dana....
armani
09-29-2008, 03:08 PM
Poker-Spy is a full featured poker tool and the Leader in Real Time Player Profiling. Our Patent Pending Alert System and Game Tracker constantly watches your game and alerts you of opponent's play. It will even show hands your opponents muck at the showdown! Includes Poker Odds Calculator, Reports and more...
www.poker-spy.com
armani
09-29-2008, 03:11 PM
sorry...al nisam mogao uspostaviti net...
e ovako...svi programi koji se koriste za poker se mogu neci i crackirani...
za koju minutu cu vam postat linkove...
armani
09-29-2008, 03:16 PM
e ovako...
sve sto trebate je imati jedan od torrent servera...
ako nemate, naj je na ...
www.utorrent.com
.......
MrIvey1985
09-29-2008, 03:19 PM
nema crackiran PT (pokertracker), pa nisu oni ludi. svaki ima svoj registracijski kod i server to provjerava. mozda neki kalkulatori i gluposti. A pokertracker, za onog ko je pitao, pa vodi ti statistike o igracima, sve zivo, kako igraju prije flopa, poslije flopa, vodi tvoje statistike. ma strava program.
a sad ko ozbiljno ne igra, ne treba mu program, dovoljno je samo malo razmisljati i to je to.
a ako mislite/s na programe tipa "sad betaj, sad foldaj jer imas samo 20% sanse" i tako to, pa ono, ima ih, ali nije to neka prednost, vise mana.
armani
09-29-2008, 03:20 PM
POKER INDICATOR
http://btjunkie.org/torrent/Poker-Indicator-v2-0-6-WinAll-Cracked-PALACE/43245b72f15020b747b39a301dd77e090db8b3192038
armani
09-29-2008, 03:22 PM
POKER ACADEMY
http://btjunkie.org/torrent/Poker-Academy-Pro-v2-5-h33t/2563bd8e97d274736b40d8a696b894de80cc7e026aeb
armani
09-29-2008, 03:33 PM
POKER TOURNAMENT
http://isohunt.com/torrent_details/40184677/poker?tab=summary
mile88
09-29-2008, 03:35 PM
nema crackiran PT (pokertracker), pa nisu oni ludi. svaki ima svoj registracijski kod i server to provjerava. mozda neki kalkulatori i gluposti. A pokertracker, za onog ko je pitao, pa vodi ti statistike o igracima, sve zivo, kako igraju prije flopa, poslije flopa, vodi tvoje statistike. ma strava program.
a sad ko ozbiljno ne igra, ne treba mu program, dovoljno je samo malo razmisljati i to je to.
a ako mislite/s na programe tipa "sad betaj, sad foldaj jer imas samo 20% sanse" i tako to, pa ono, ima ih, ali nije to neka prednost, vise mana.
Evo crackiran PT3
http://btjunkie.org/torrent/Poker-Tracker-3-Holdem-v3-00-2-WinAll-Cracked-CRD/4324a4181dfca07478e3397eb248c723c0a49307f99f
armani
09-29-2008, 03:37 PM
nitko nije ni rekao da ce ti ti programi pomoci da vidis necije karte aili nesta slicno...
za to postoje komlicirani programi i sve to preko sistemskog foldera u windowsima, i foldera u kojem je poker instaliran...
tek kad nadete to, mozete vidjeti koji igrac ima koje karte...
samo je jedna mana...
mogu vas uhvatiti...
evo i program o kojemu svi govorite..
crackiran je ...
http://isohunt.com/torrent_details/40184677/poker?tab=summary
armani
09-29-2008, 03:44 PM
prethodni program je bio BESPLATAN (POKER TRACKER)...
tako da nema osobe koja ce reci da neki programi nisu besplatni...
samo ih treba naci...
a evo i drugi BESPLATNI PROGRAM
POKERACE HUD
http://isohunt.com/torrent_details/49401875/pokerace+hud?tab=summary
Ripper0903
09-29-2008, 03:57 PM
...ja imam texsas calculatem i nije bas neki, jedino sto valja cita outeve odmah, nema nikakve racunice.....
granazg
09-29-2008, 04:00 PM
http://www.pokertracker.com/
najbolji program za sve!!!
i www.sharkscope.com za sng
Gorule-NoFoldpoker
09-29-2008, 08:53 PM
Šta mislite koliko vam koriste ti programi, a koliko odmažu? Nekako mi se čini kao da kompjuter radi ono što bi vi trebali trenirati da sami radite.. znači kalkulirati u glavi moguće kombinacije, šanse i slično..
Neznam koliko ćete iskustva steći koristeći takve programe? Lijepo je to sve znat, znači postotke, outove i tako, sve položit u matematiku i statistiku.. al gdje je tu čar pokera i kako će vam to pomoć u live igri?
Inače, nemam ništa protiv tih programa, hehe :D
mile88
09-29-2008, 09:05 PM
Šta mislite koliko vam koriste ti programi, a koliko odmažu? Nekako mi se čini kao da kompjuter radi ono što bi vi trebali trenirati da sami radite.. znači kalkulirati u glavi moguće kombinacije, šanse i slično..
Neznam koliko ćete iskustva steći koristeći takve programe? Lijepo je to sve znat, znači postotke, outove i tako, sve položit u matematiku i statistiku.. al gdje je tu čar pokera i kako će vam to pomoć u live igri?
Inače, nemam ništa protiv tih programa, hehe :D
Poker tracker koji ja koristim, mi znači dosta. Hud je vrlo koristan dok igraš cash na više stolova, a i vrlo je korisno vidjeti handove koje si gubio i tražiti greške, i vidjeti što si mogao bolje odigrati. Uglavnom meni vrlo koristan.
mile88
09-29-2008, 09:07 PM
A oni programi što računaju ono što bi sami trebali su gluposti.
Gorule-NoFoldpoker
09-29-2008, 09:19 PM
Poker tracker koji ja koristim, mi znači dosta. Hud je vrlo koristan dok igraš cash na više stolova, a i vrlo je korisno vidjeti handove koje si gubio i tražiti greške, i vidjeti što si mogao bolje odigrati. Uglavnom meni vrlo koristan.
To je ok, koristit program za učenje na svojim greškama.. Al za te postotke i slično, kažem kao i ti, mislim da više odmažu nego pomažu..
lion406
09-29-2008, 10:57 PM
S tim se i ja slaže...ako koristiš da vidiš gdje griješiš....
Svi ti programi su za online igru...a kako koristit za live igru ???....nikako...mozak je taj program :rolleyes:...njega treba trenirat i svoju intuiciju kad misliš da je to to...o.k. uvijek se mora uzeti u obzir i doza sreće !
po meni sve te programe koji ljudi koriste da bi pobjeđivali (ako !) su za qurac...
to je isto kao da igraš belu sa nekim programom koji će ti reći kako i šta...(ok. možda glupa usporedba ali :) ).....
MrIvey1985
09-30-2008, 11:04 AM
nisu svi programi bezveze.
Kalkulatori su sranje, od toga nema nikakve koristi, jer osoba koja ne zna izracunati broj outa i slicno nije se trebala odmaci od play moneya. Ali PT recimo je koristan jer za razliku od live igre, on line je nemoguce upratiti stil igre tolikog broja razlicitih protivnika. Uzivo, vise manje susrecemo se s istim ljudima (recimo 100, 200 maksimalno), ali na internetu su tisuce igraca i nema tog mozga koji to moze sve popamtit.
boolan
09-30-2008, 01:55 PM
moze neko ubacit screen shoot kako mu izgleda desktop dok igra za nekim stolom i kad mu je otvoren jedan od tih programa?
panchito
09-30-2008, 02:32 PM
...mozda je jadnicak zaboravio sta je htio rec...zato i hoce programe jer zaboravi sta je na flopu itd itd:D:D..sala...ma najbolji program je mozak..end of topic discussion..idemo dalje:P
panchito
09-30-2008, 02:35 PM
To je ok, koristit program za učenje na svojim greškama.. Al za te postotke i slično, kažem kao i ti, mislim da više odmažu nego pomažu..
...
mnogo ti mislis ali tocno...ovi svi sto mnogo misle ali pogresno korste te progerame u nadi da ce im pomoc...isto tako kako je tatjana srcless tako su i ti ljudi helpless:D:D:D:D..hahaha..sala sala sala .....!!!!!!!!!!
!
bresha
09-30-2008, 05:48 PM
Programi tipa pokertracker su jedini kvalitetni i vrijedni kupovanja!
Postoje PokerTracker, Hold'em Manager, Poker Offiice...
Osobno koristim PokerTracker.
Pored toga što možeti lakše rezonirati kojem tipu igrača vaš protivnik pripada uvelike pomaže anliziranju vlastite igre.
Nakon svakog sesiona bilo bi veoma poželjno pogledati ruke koje ste odigrali, gdje ste najviše izgubili / dobili, te kako ste igrali.
Na večem uzorku (cca. 20k handova) možete analizirati koje su vam najprofitabilnije ruke, pozicije, situacije, itd.
Uglavnom veoma koristan program koji bi svatko tko se želi malo ozbiljnije posvetiti pokeru morao imati!
stratos_666
09-30-2008, 08:51 PM
pa to je sve ok ali onda kada pozelim blefirati i gurnuti all inn a programcic pokazuje realno stanje onda je blef ocajan a i ne kupujes si boje skale i slicno jer to kao nije isplativo. sve u svemu korisno ali bolji je filing bez toga
boris1987
10-12-2008, 10:20 PM
ja sam si razmisljao dali da si skinem neki taka program i na kraju sam odlucio da ipak ne zelim!
vrlo vjerojatno bi on meni i koristio u dosta situacija al nekako mislim da to zatupljuje igru, s vremenom ne razmisljas vise svojom glavom jer znas da ce ti program sve rec! bolje je sam otprilike postavljat sanse za dobitak, s vremenom ces se istreniras da to budu poprilicno tocni postotci!!!
a sto se tiče učenja u svakoj sobi imas hand history i tamo mozes vidjet sve svoje greske i napravit solidnu analizu! a za igrace si mozes stavit napomenu i slijedeci put kad igras s njim vidis sta si zapisao...
karlmalden
10-13-2008, 10:18 AM
Ja nisam vidio ovdje da je neko objasnio cemu sluze ovi programi , kako se koriste i koliko od njih ima pomoci?
Hvala
renio777
10-13-2008, 10:25 AM
sorry...al nisam mogao uspostaviti net...
e ovako...svi programi koji se koriste za poker se mogu neci i crackirani...
za koju minutu cu vam postat linkove...
to bi bilo lijepo.no smatram da je to samo pomoć igračima koji su novi u pokeru.ipak ti sam trebaš naučit što su oddsi,outsi itd,sam svoju matematiku zbrajat i imat filling dal ti se nešto isplati callat ili ne.
renio777
10-13-2008, 10:27 AM
Ja nisam vidio ovdje da je neko objasnio cemu sluze ovi programi , kako se koriste i koliko od njih ima pomoci?
Hvala
to su programi koji ti pomažu u igri kada si u handu.programi koji zbrajau u trenutku i brži su od nas,al nikada ti neće reči točno dal trebaš callat ili ne.vrlo su zahvalni ako si lijen sam zbrajat svoje šanse.
mvp233
10-13-2008, 01:19 PM
Ma po meni su ti kalkulatori dobri za početnike..da se brže i bezbolnije shvati sam pricip igre, ali poslije kad se dobije neka rutina su bespotrebni..ali za početnike preporučam svakako
MrIvey1985
10-13-2008, 09:45 PM
Ljudi, vi ste se previse nadovezali kalkulatora... Ako se govori o programima za pracenje igre, onda se govori o programima za pracenje protivnika, njihovih tendencija, vasih tendencija, s kojim rukama najvise dobivate, s kojim najvise gubite i slicno. Stavljanje napomene pored nekog je ponekad beznacajno, jer da bi stavili korisnu napomenu morate s nekim odigrati barem par stotina ruku, a i tada, treba upamtiti tih par stotina ruku. Pa onda tu dodajte par stotina igraca, ako ozbiljnije igrate... E kako za te silne igrace staviti korisne napomene? Ovi programi to rade za nas, skupljaju informacije i kazu vam, na primjer, da neko raise preflop kad je dealer 30% ili 50%, da zove continuation bet recimo 40% i slicno. Ovo je ujedno i odgovor onima koji pitaju za sto programi sluze.
Dakle, svaki put kad igrate s nekim, program skuplja informacije i pravi se solidna baza podataka... Nema tog igraca na ovom forumu koji moze reci da su ti programi beskorisni jer ih najbolji online igraci na svijetu i sami koriste. To nije nikakva sramota i nije ilegalno. Poker je igra u kojoj se uvijek trazi edge, a ako vam program moze dati taj edge, onda je prepotentno misliti kako vam program ne treba i kako se sve moze sam. Niko ne moze upamtiti vise informacija od ogromne baze podataka na racunaru.
Nadalje, analiza handova... Da, postoji history, ali ako treazite odredjene ruke kroz history, to je prava gnjavaza. Programi poput poker trackera ili poker office - a imaju poredane handove koji su zanimljivi, i samim klikom na ruku poput AA ili KA ili 9J dobiju se informacije o tome koliko smo dobili ili izgubili s tom rukom i imamo jednostavan pristup svakoj pojedinoj situaciji.
Da ne govorim o pracenju napretka, novca i slicnog. Ti su programi veoma, veoma korisni, ali zato i nisu besplatni za razliku od poker calculatora koji svako ko se malo razumije u programiranje moze napraviti. Ovi vam programi ne govore sto da radite, vec sto ste radili, sto su radili vasi protivnici i kako je to sve proslo, a na vama je da analizirate podatke i prilagodite se.
Eto, toliko...
Ako nekog zanima, linkovi su
pokertracker.com
pokeroffice.com
pokermanager.com
pa eto, provjerite, svi ovi programi imaju free triale da vidite kako to sve radi, pa se sami uvjerite... Naravno, treba malo znanja da se postave, ali kada ih postavite, od velike su koristi. A za sve probleme postoji mnostvo foruma sa savjetima, pa eto.
karlmalden
10-14-2008, 09:11 AM
Evo link za Poker Tracker
http://thepiratebay.org/torrent/4440811/PokerTracker.3.Holdem.3.00.3.Crack.rar
Ovo je torrent, pa koga zanima nek proba :)
kres22
10-14-2008, 12:16 PM
Hvala vam na informacijama brijem da bi mi mogle pomoći!
dnegreanu1
10-14-2008, 01:37 PM
ma mislim da svako zna zbrojat i oduzet outove u igri ... nisu ti potrebni nikakvi programi za to vec samo malo matematike
upravo je to za one lijene i one koji igraju po 4-5 stola u isto vrijeme
karlmalden
10-16-2008, 03:10 PM
Evo ovdje ima mnogo programa samo su torrenti.
http://thepiratebay.org/search/poker%20tracker/0/99/300
kresod
10-16-2008, 06:34 PM
ma ja sam protiv tih programčića. gubi poker svoju čar.
al ako nekome dobro ide uz to neka samo nastavi....
fullrip
10-19-2008, 11:30 AM
imam icm trainer koj je za sng. ako nekome treba nek se javi via skype
:p
SNGuru
11-17-2008, 04:02 PM
Ekipo, nemojte koristiti krekirane programe! Sve programe možete dobiti besplatno licencirane ako deponirate određenu količinu novca u poker sobe koje nudi stranica dotičnog softvera. Na taj način imati ćete uvijek ispravnu verziju softvera, a u krekirana verzija postane neupotrebljiva nakon promjene softvera poker sobe.
Ja sam osobno probao jaaaako puno softvera i sve imam licencirano. Ono što stalno koristim je Tournament Indicator i Sharkscope HUD za SNG igru, te PokerTracker3 i HoldemManager za Cash table.
Benito González
12-09-2008, 12:10 AM
podržava li poker tracker3 i noIQ
mile88
12-09-2008, 07:49 AM
podržava li poker tracker3 i noIQ
Podržava...
Skrbo
12-10-2008, 12:34 AM
Podržava...
Ja sam imao neku verziju poker trackera i nisam mogao naci noIq.. vidio sam nes everest poker , full tilt i puno drugih no noiq nisam nasao.. Jel ga je bilo u starijim verzijama tako da pretpostavim da imam stariju :D ili sam jednostavno nesto krivo vidjeo?
mile88
12-10-2008, 07:15 AM
Ja sam imao neku verziju poker trackera i nisam mogao naci noIq.. vidio sam nes everest poker , full tilt i puno drugih no noiq nisam nasao.. Jel ga je bilo u starijim verzijama tako da pretpostavim da imam stariju :D ili sam jednostavno nesto krivo vidjeo?
Ja mislim da si nešto krivo vidio, i na PT2 i PT3 ima ipoker mreža.
Skrbo
12-10-2008, 10:50 AM
Ja mislim da si nešto krivo vidio, i na PT2 i PT3 ima ipoker mreža.
aaa to je to :D ja mislio treba bas pisati noiq poker a ne ipoker.. krivo sam vidjeo :D glup sam heh..
hvala na info;)
Ja koristim PT3 i tournament indicator...
mile88
12-10-2008, 01:00 PM
Ja koristim PT3 i tournament indicator...
Ja također koristim ta dva programa + sharhschope.
Tournament indicator mi je odličan program, a vrlo lako je dobiti licencu za njega, ja sam ju riješio za jedan dan na lucky ace.
dosta pomaže u pregledu igrača za stolom...
mislim da je za licencu bilo potrebno 900 ruku odigrati, koliko se sjećam...
IMarinI
12-14-2008, 09:47 PM
Znači na kraju svi preporučuju poker tracker 3 ? jel netko probao calculatem pro? kakav je? Htio bih skinuti samo 1 najviše 2 pa me zanima koji su generalno najbolji bolje reći napraktičniji.
headbanger23
12-15-2008, 03:53 AM
Meni je Poker Indicator jako pomogao kada sam tek počinjao igrati,nisam znao računati oddse,nisam nabrzinu mogao izbrojati outse itd. itd. I uvijek mi je bilo super vidjeti u donjem desnom kutu kad se pojavi natpis:You have the nuts! :D :D
IMarinI
12-16-2008, 05:20 PM
Jel ima nekih solidnih programa a da su besplatni ( ili je licencu lako dobiti), naime nemam sad love za kupovinu istih.Ili ste ih sve skidali s torrenta?
mile88
12-16-2008, 05:44 PM
Ako netko slučajno igra Heads Up SNG na Full Tiltu ima jedan odličan program koji radi uz sharkscope, zove se fishscope, ja sam ga jućer uzeo i stvarno je vrlo koristan, a košta samo 30$ godišnje.
http://www.fishscope.de/
granazg
12-16-2008, 06:06 PM
Ako netko slučajno igra Heads Up SNG na Full Tiltu ima jedan odličan program koji radi uz sharkscope, zove se fishscope, ja sam ga jućer uzeo i stvarno je vrlo koristan, a košta samo 30$ godišnje.
http://www.fishscope.de/
a koje prednosti ima taj fishscope ili mi je dovoljan samo sharkscope
i jel radi i na starsima?
granazg
12-16-2008, 07:15 PM
evo kak izgleda sharkscope
http://i460.photobucket.com/albums/qq326/granazg/desktop.jpg
mile88
12-16-2008, 07:25 PM
a koje prednosti ima taj fishscope ili mi je dovoljan samo sharkscope
i jel radi i na starsima?
Trenutno mislim da radi samo na tiltu, ali to je samo za heads up.
A prednost je ta što dok se netko registrira, ti samo dođeš mišem na njega i fishscope ti izbaci njegovu statistiku, tako da onda po tome odlučiš dali češ sjest i igrat s njim ili ne.
Ja trenutacno imam Holdem m+Manager program i stavrno se mi sviđa mnogi kažu da je i bolji nego PT3 jer za PT3 čeka se popravak več skoro pola godine i još ništatako da ako imate priliku uzmite si Holdem manager cjena je oko 70$
DrCka
02-02-2009, 12:19 PM
probao sam par puta sve gore navedene. pomogao mi je sharkscope, ali sam odustao od toga. nekako mi je draže igrati old school...
hewxcro
02-02-2009, 02:32 PM
ne razumjem, kakvi su to programi i na koji nacin ti pomazu...
jedino sto mi je palo na pamet da ti govore snagu handa i mozda izracunavaju vjerovatnost da ce ti se karta koju trebas otvorit.....
mozes li nesto vise napisati o tome i jeli ti stvarno pomogao taj program?
boris1987
02-02-2009, 03:12 PM
ja sam siguran da ti programi dosta pomazu, al sta vam nije bolje sam se naucit racunat outove, pot oddse i ostalo! sve to mozete i sami naucit uz malo vise truda!
ja vise preferiram live igru, i tamo nema nikakvih program koji racunaju sve moras sam :)
jedino ovo sto je mile reko da koristi za HU igru tu smatram da dosta pomaze jer tu puno znaci profil igraca protiv kojeg igras, za full ring table to i nije tako bitno
tequilaman
02-02-2009, 03:19 PM
Moj cimer koristi poker tracker i kaze da mu pomaze dosta.
Npr. dobije AQ i lik prije njega raise. On pogleda statistiku lika i lik u 40-ak handova nijedan raise preflop. Cimer foldao AQ i lik je imao KK u ruci...
boris1987
02-02-2009, 03:28 PM
Moj cimer koristi poker tracker i kaze da mu pomaze dosta.
Npr. dobije AQ i lik prije njega raise. On pogleda statistiku lika i lik u 40-ak handova nijedan raise preflop. Cimer foldao AQ i liku je imao KK u ruci...
dobar primjer da moze dosta pomoc, al treba dosta s rezervom to gledat, mozes naletit na lika koji dost loose igra i ti vidis to pa sa osrednjim handom udjes u igru i naletis...
tequilaman
02-02-2009, 03:52 PM
dobar primjer da moze dosta pomoc, al treba dosta s rezervom to gledat, mozes naletit na lika koji dost loose igra i ti vidis to pa sa osrednjim handom udjes u igru i naletis...
hm,pa onda sam si sam kriv,a ne on. Opcenito mislim da je to dobra stvar i najvjerojatnije cu si ga i ja instalirati
DrCka
02-02-2009, 04:35 PM
ja vise preferiram live igru, i tamo nema nikakvih program koji racunaju sve moras sam :)
programi pomažu onlne ali prije ili kasnije si na nekom lve turniru pa si malo u banani osim ako popamtiš neke stvari iz programa. svakao je dobro za početnike za naučiti neke osnovne stvari..
bonefletcher12
02-02-2009, 05:37 PM
ma evo najbolji...
www.koristisvojmozak.ko.ja!
hewxcro
02-03-2009, 10:29 PM
jel bi netko mogao ako mu to nije preveliki problem tocno objasniti sta ti programi rade i na koji nacin funkcioniraju i stranicu na kojoj se mogu skinut...?
unaprijed zahvaljujem...
DrCka
02-04-2009, 02:14 PM
jel bi netko mogao ako mu to nije preveliki problem tocno objasniti sta ti programi rade i na koji nacin funkcioniraju i stranicu na kojoj se mogu skinut...?
unaprijed zahvaljujem...
pročitaj temu od početka i googlaj sve što vidiš pa isprobaj, programi nisu komplicirani i mali su pa ih dl-aš vrlo brzo. neki od ovih što imaju torrente su sa virusima, pa pripazi.
fichozg1
02-11-2009, 07:07 PM
nisam nikad koristio takve programe :o nisam ni znao da tako nesto postoji jer mi zvuci ilegalno. al cu probat sa tim sigurno
bonefletcher12
02-11-2009, 07:39 PM
Meni je Poker Indicator jako pomogao kada sam tek počinjao igrati,nisam znao računati oddse,nisam nabrzinu mogao izbrojati outse itd. itd. I uvijek mi je bilo super vidjeti u donjem desnom kutu kad se pojavi natpis:You have the nuts! :D :D
i meni isto puno na pocetku imam ga i sad samo mi nesto nece...
yyggyy
02-20-2009, 01:02 PM
ja osobno smatram da je svaka ruka za sebe i da svi ti programi mogu pomoć ali marginalno. što se više opterečuješ s njima to su ti manje šanse jer nemreš bit 100% skoncentriran na igru,gledaš malo sim malo tam i ode sve i qrac. a znamo da i samo jedna greška može značit bye s turnira. što se tiče statistike...ja svaki turnir igram u tri faze na tri različita načina tak da sveukupna statistika za mene daje samo prosijek ali nikako i način na koji ću odigrat baš ovu ruku. a i tada pred sam kraj turnira znam blefat više i češče ak sam dugo za stolom sa istim igračima. zapravo naviknem ih da igram tight i oni misle da me karta krenula:D a i njima je teže skužit to a ovi programi ih samo zbunjuju.
ruznidjuro
02-20-2009, 03:19 PM
yyggyy slažem se s tobom,al iz jednog drugog razloga,volim igrat uživo,iako nisam baš puno igrao,i kakav program će ti onda pomoć?
rokger
02-20-2009, 03:58 PM
Ja koristim samo poker tracker 3. A u početku sam koristio Texas Calculatem.
R3dd3vil
02-20-2009, 09:24 PM
jao ljudi kako ovo nisam vidio prije....to ce mi pomoc puno koji je za vas najbolji poker tracker??? ako mozete objasnit zasto koje su mu mane prednosti ipak malo mi tesko ide sa tim stvarima ...hvala
Skrbo
02-22-2009, 01:25 AM
jao ljudi kako ovo nisam vidio prije....to ce mi pomoc puno koji je za vas najbolji poker tracker??? ako mozete objasnit zasto koje su mu mane prednosti ipak malo mi tesko ide sa tim stvarima ...hvala
mislim da sve mozes procitati.. kreni od prve stranice pa na dalje.. imas informacije o vise manje svemu ;)
VeliJoze
03-01-2009, 12:21 PM
Imam problema u radu sa njim. Molim sve koji ga koriste da mi pomognu. Moze i na pm da ne duljim u ovom postu u cemu se problemi sastoje.